NK Čelik

goku

Re: NK Čelik

Post Postao/la goku »

laudrup je napisao/la: 03 pro 2024, 20:35
Rz88 je napisao/la: 03 pro 2024, 16:20 Koga vidite kao moguceg kondicionog trenera u buducnosti? Tu poziciju je vise nas isticalo, a sada i Zaimovic pa mislim da bi uprava stvarno trebala izdvojiti sredstva i pokusati dovesti nekog kvalitetnijeg?
Braća Sedić, Denis i Zlatko, ali mislim da obojica rade u Njemačkoj kao kondicioni treneri.

Ne može kondicioni trener biti "part-time", mora biti i tokom priprema ali i tokom prvenstva ako želimo da to bude ozbiljno. Selimović je najbolja opcija ali on više ne radi nigdje kao stalni kondicioni trener zbog svojih godina i svog biznisa.

Ev biti cu ja 😂 ubit cu ih HIIT kardiom ima da trce i poslije 90min
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Ma najbolje brojanje stepenica na zapadu😂
LimVo likČe
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Nije to zezancija, to je nauka, ne može svako ni biti kondicioni trener za to se ide u skolu, prolaze razne obuke. Kao što je gore jedan napisao braca Sedic su idealna, ali su oni vani i mislim da rade vise s kosarkasima.

Mora se naci za pocetak da tu bude kroz pripreme, a ako bude sredstava i kroz cijeli proljetni dio sezone, naravno ako želimo da budemo ozbiljan klub
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Da su rezlutati bolji bili bi rame uz rame sa Velezom sa posjetom. Ali opet uzevsi u obzir sve okolnosti u kojima se nalazimo, opet sno ispred tima koji se bori za titulu i igra u Evropi.
Srce, čast i ponos!
SenadBrkić

Post Postao/la SenadBrkić »

PatrickBateman je napisao/la: 04 pro 2024, 11:02 Da su rezlutati bolji bili bi rame uz rame sa Velezom sa posjetom. Ali opet uzevsi u obzir sve okolnosti u kojima se nalazimo, opet sno ispred tima koji se bori za titulu i igra u Evropi.
Na zvaničnoj web stranici Čelika ukupno 10.647 prodatih ulaznica. Ne znam otkud im onaj broj što su objavili na društvenim mrežama. Možda sam i ja pogrešno izračunao, ali samo tri utakmice je bilo preko 1.000 gledalaca.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Cinvict35 je napisao/la: 03 pro 2024, 20:33 Mora se taj racun vise rijesit kako god a i na skupstini su garantovali odnosno Tarik je dao zadnj rok obecao kraj godine pa bilo bi red bar do pocetka drugog dijela.
Obećavano je više 5 puta.Ako ne odblokiraju ove godine onda teško da će početkom iduće kako su im obećali.Kad ti kaže neko početkom godine a ne datum to može biti i Mart mjesec gdje bi nas to uništilo jer bi bilo jako kasno.Kada su se spominjali protesti mislim u Aprilu od tada do dan danas su 2 puta obećali i šta onda reći za ovaj sistem, da imamo povjerenja i pozitivno mišljenje?Ne znam zašto se nije napravio pritisak u vidu protesta i da im to bude praktično upozorenje.Boli njih dupe što su oni upravi obećali njima sve može u obraz stati.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Kontras'88 je napisao/la: 03 pro 2024, 21:10 "Ima tu dosta stvari sa kojim sam nezadovoljan, ali ne želim javno da govorim o detaljima. Ono što je meni bilo totalno čudno jeste puno povreda igrača, ali i u posljednjih par utakmica forma pojedinaca. Mislim da klub ako želi biti ozbiljan mora imati kondicionog trenera i još neke stvari, koje sam im lično prezentirao”, ističe Zaimović

Svaka cast covjeku na stavu, da kaze da je nezadovoljan i sa kojim stvarima, a ne neko sam sebe tapse po ramenu, maze oci navijacima i stvari koje ne valjaju u svlacionici guraju pod tepih.

Ako vec covjek zna i umije sa tim stvarima u tom pogledu treba ga podrzati i koliko se moze pruziti.
Valjda bude dobro
Nema od price nista, treba popravit stvari s kojima si nezadovoljan. Malo se pocinje Zaimovic predstavljat ko Guardiola. Tek je dosao i sve to stoji al rezultati i nisu nesto aman bolji. Moju podrsku ima al ne zato sto govori sta ne valja nego sto vjerujem da moze popravit to sto ne valja. Nije sve do njega al ako nismo trazili opravdanja za njegove prethodnike necemo ni za njega. Ima iste igrace istu strukturu pa da vidimo sta on moze s tim uraditi. Po mom misljenju ja ne vidim neku razliku, malo jest bolje al nista spektakularno. Samo da ne bude na kraju vadiona, eto ja sam skretao paznju na probleme bla bla i zato su losi rezultati. Jer isto to onda moze rec i Damjanovic, trazio pojacanja nije ih dobio, da ne bude sad i sa Zaimovicem isto. Daj meni 18 premijerligaskih igraca i uci cu i ja tako u premier ligu. Ovo je karikirano al je najlakse rec slabi igraci ne mogu ja tu nista treba dovest bolje igrace pa ce bit bolji rezultati. Nema tu onda nekog trenerskog umijeca.
macak_

Post Postao/la macak_ »

SenadBrkić je napisao/la: 04 pro 2024, 11:12
PatrickBateman je napisao/la: 04 pro 2024, 11:02 Da su rezlutati bolji bili bi rame uz rame sa Velezom sa posjetom. Ali opet uzevsi u obzir sve okolnosti u kojima se nalazimo, opet sno ispred tima koji se bori za titulu i igra u Evropi.
Na zvaničnoj web stranici Čelika ukupno 10.647 prodatih ulaznica. Ne znam otkud im onaj broj što su objavili na društvenim mrežama. Možda sam i ja pogrešno izračunao, ali samo tri utakmice je bilo preko 1.000 gledalaca.
Dodaj na to 300+ sezonskih i 300+djecijih svaku utakmicu, onda je broj i veci od ovog koji su objavili. Mada ako su koristili prosjeke, vjerovatno su koristeni podaci zvanicne posjete saveza
SenadBrkić

Post Postao/la SenadBrkić »

macak_ je napisao/la: 04 pro 2024, 11:26
Dodaj na to 300+ sezonskih i 300+djecijih svaku utakmicu, onda je broj i veci od ovog koji su objavili. Mada ako su koristili prosjeke, vjerovatno su koristeni podaci zvanicne posjete saveza
Da, to nisam brojao.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Ovo su ti podaci od delegata, koliko delegat procjeni. Kod nas , manje više su bile realne procjene, a u premijer ligi pumpaju brojke nenormalno. Gdje je 1000 na stadionu, pišu 2500, itd.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

U ovakvoj situaciji, sa svim problemima, u drugoj ligi mi 5ti po posjecenosti u drzavi. Toliko o fudbalu u ovoj drzavi, jos sto truhlo kaze pumpaju se cifre u pl, toga je uvijek bilo.

Postavlja se pitanje, jesmo li mi toliko dobri sa posjetom ili je fudbal u drzavi na toliko niskim granama.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Kad je žrijeb 1/8 finala Kupa?
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Redbull je napisao/la: 04 pro 2024, 12:29 U ovakvoj situaciji, sa svim problemima, u drugoj ligi mi 5ti po posjecenosti u drzavi. Toliko o fudbalu u ovoj drzavi, jos sto truhlo kaze pumpaju se cifre u pl, toga je uvijek bilo.

Postavlja se pitanje, jesmo li mi toliko dobri sa posjetom ili je fudbal u drzavi na toliko niskim granama.
Ma iskreno meni su jedino iznenadjenje Borac i Zrinjski, sve ostalo je skroz ocekivano. Velez losi rezultati pa i posjeta u skladu s tim, Sloboda kriza, Igman Gosk Sloga Posusje su manje sredine i klubovi s manjom tradicijom pa ni ne ocekujes vise.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Koliko ce nas igraca napustiti ove zime?
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

Screenshot_20241205_154538_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20241205_154538_Samsung Internet.jpg (70.69 KiB) Pogledano 172 puta.
Koliko je ovo pozitivna stvar, doduse svaki dizajn je idila.

Nadam se da će biti još bijeli šorcevi i štucne da bude pravi fetiš od dresa, bar za mene
Odgovori