NK Čelik
Re: NK Čelik
AAAAAJMOOOOOOO
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Baš me zanima hoće li Marin dobit kapitensku traku kad uđe.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
Nekome smo bas trn u oku i sa sudijama hoce da nas sjebe i to bas. U najavi nova borba, al neka.
Baš.
Ovaj lik nije normalan. Zvijezdini mesari će nas ubit.
Vardo i proslu i sad evo zuti, mogu mislit sta ce nam uradit sudije pred tekme sa Tuzlom ili Stupcanicom, osakatice nas kartonima
Ovo vecu pozadinu ima, nije ovo nista slucajnost. Od samog delegiranja sudija, pa do samog sudjenja i nekih postupaka koji su nidje veze protiv nas.
Popović i Prguda ulaze na poluvremenu
Jel i prvi ovaj dao?
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Treba reci nasima da samo na njega idu loptama, nista Masic haha
-
Ovaj crnac 20 iz Gradacca dobar igrac...Probleme nam pravi po nasoj lijevoj strani