NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Sta kaze objektivna zenicka publika kakva su ocekivanja sto se tice sastava u nedjelju? Ja ocekujem istih 11 ukoliko je Martinovic spreman.
Moje neko mišljenje:KakhaKaladze je napisao/la: ↑06 ruj 2024, 12:36 Sta kaze objektivna zenicka publika kakva su ocekivanja sto se tice sastava u nedjelju? Ja ocekujem istih 11 ukoliko je Martinovic spreman.
Durmo-Marin,Bajramović,Musa,Jusić-Vardo,Talha,Ali,Džanković,Mašić I Martinović ako je spreman ,ako nije onda Benjo
c'mon likČe
Ne mogu ni Džanković ni Popović od prve minute. Martinović je van stroja vjerovatno.
Durmo
Jusic Rasevic Musa Bajramovic
Vardo
Talha Ali
Ahmetspahic Masic Smajlovic
Durmo
Jusic Rasevic Musa Bajramovic
Vardo
Talha Ali
Ahmetspahic Masic Smajlovic
Pa i bolje je ne siliti Hamzu neka se momak kako treba oporavi halalit jedno kolo i dva ako treba ali neka bude onaj sa generalnee probe kad nas je odusevio .
Malo smo tanji naprijed al valjda ce i Maske proradit
-
Propusta ovu tekmu
Daj baklavu da iznenadimo goste
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Samo cu citirati jedan dio iz današnje vijesti o sponzorstvu jer realno većina ne čita dalje od naslova pa samo da se zna koliko je bitna posjeta i broj gledalaca.
Idemo na BPPodsjećamo, menadžment našeg kluba predano radi na kreiranju pojedinačnih sponzorskih paketa za svakog zainteresovanog sponzora a opcije su dostupne na uvid putem zvanične marketinške ponude.
Nakon sjajne gostujuće posjete u Travniku, i dalje ostaje važna visoka posjeta na domaćim utakmicama našeg kluba koja nam garantuje bolje pregovaračke pozicije sa svim zainteresovanim sponzorima – naredna utakmica sa NK “Zvijezda“ Gradačac je na rasporedu u nedjelju, 8. septembra 2024. god., u 16:30 a ulaznice su već u prodaji.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ajde robovi svi na jug koji au isli momci vas zovu zadnjih par objava na ug robijasi pozivaju vas. Ajde da jug vrati brojku 300 ljudi minimalno
Ludiloooo srce je zarobilooooo
Sada kada je prelazni rok u PLBIH gotov a Burekovic u Bosni i bez kluba ne vidim razloga zasto u Čeliku ne bi digao formu i odrzavao a i Čeliku bi lijevi bek bio od krucijalne pomoci jer ga igra stoper trenutno. Ja tu vidim obostranu korist, sada ne znam ima li kontakta. 29 godina, dobri klubovi u karijeri, prvak Madjarske jbt pa transfer u tursku prvu ligu itd, neshvatljiv pad karijere. Opet kontam ako je u iole dobroj formi mogao je birati klub u Premijer Ligi..nista mi nije jasno u vezi njegove karijere, osim da bi ga volio vidjeti ponovo u Čeliku ako je vec tu, pa nek ponovni uspon krene ponovo iz Čelika. Ima jos 7-8 godina karijere.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Ispravite me ako griješim, ali prelazni rok je gotov za igrače koji su bili pod ugovorom. Premijerligaši i dalje mogu potpisati npr Burekovića ili bilo kojeg drugog igrača koji je bio slobodan prije završetka prelaznog roka?Avenija je napisao/la: ↑06 ruj 2024, 23:05 Sada kada je prelazni rok u PLBIH gotov a Burekovic u Bosni i bez kluba ne vidim razloga zasto u Čeliku ne bi digao formu i odrzavao a i Čeliku bi lijevi bek bio od krucijalne pomoci jer ga igra stoper trenutno. Ja tu vidim obostranu korist, sada ne znam ima li kontakta. 29 godina, dobri klubovi u karijeri, prvak Madjarske jbt pa transfer u tursku prvu ligu itd, neshvatljiv pad karijere. Opet kontam ako je u iole dobroj formi mogao je birati klub u Premijer Ligi..nista mi nije jasno u vezi njegove karijere, osim da bi ga volio vidjeti ponovo u Čeliku ako je vec tu, pa nek ponovni uspon krene ponovo iz Čelika. Ima jos 7-8 godina karijere.
I Burek kritičan, zadnji nastup prije godinu i po', ne računamo ako je igrao za rezerve. Zreo za rehabilitacije u prvoj ligi federacije
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Radi li danas fan shop slučajno ili će tek sutra prije tekme ?
Sutra prije tekmeRubikovaKocka je napisao/la: ↑07 ruj 2024, 06:48 Radi li danas fan shop slučajno ili će tek sutra prije tekme ?
Vardo i Tabaković sigurno neće nastupiti, a i Martinović je također upitan.