NK Čelik

Ludilom predoziran

Re: NK Čelik

Post Postao/la Ludilom predoziran »

Velika stvar za nas a i za klub je povratak Marina :D korisnije je imati igrače koji igraju srcem za klub nego neka zvučna imena kojima je Čelik usputna stanica :rock:
Dobrodošao Marine :like:
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Odlicno predstavljanje, slicno je i Feyenoord onog Hwanga predstavio :mrgreen:
Srce, čast i ponos!
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Svi na Bilino! :rock:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Mozda ipak kontaktirati Burekovica i bar razgovarati, objasniti situaciju. Ukoliko ne pronadje klub, da moze kod nas doci, pa bilo to i do januara. Vjerujem da je i njemu u interesu da igra, nego pola godine bez kluba.
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

Eugen je napisao/la: 05 ruj 2024, 16:17 Buraza ce mu strefit sta :D
Daj nam Igora kao glavnog sudijuuuu :lol: :lol:

Kad se sjetim one godine kad smo ostali u pl sto borac nije dobio licencu, utakmicu odluke Čelik I Borac sudio Igor na Bilinom.

Poslije objavljuje slike po mrezama koliko mu je bilo drago Čeliku suditi :tobože:

Popović Marin, jedan je od nas! 🖤❤️
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Rob_Sa je napisao/la: 05 ruj 2024, 17:45
Eugen je napisao/la: 05 ruj 2024, 16:17 Buraza ce mu strefit sta :D
Daj nam Igora kao glavnog sudijuuuu :lol: :lol:

Kad se sjetim one godine kad smo ostali u pl sto borac nije dobio licencu, utakmicu odluke Čelik I Borac sudio Igor na Bilinom.

Poslije objavljuje slike po mrezama koliko mu je bilo drago Čeliku suditi :tobože:

Popović Marin, jedan je od nas! 🖤❤️
Najjaci momak :pray:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Samo da Zenica hoce ispostovati Čelik sa posjetom malo osjetnijom mnogo lakše bi bilo upravi bilo raditi a i bili bi mnogo zanimljiviji i sponzorima a i masu više medijskog prostora bi imali kroz naslove o vrhunskoj posjeti. Malo fali da se Zenica digne jebem ti Gasal majku i 88 minut.

Trebaju nam jake najave marketing animacija publike i što više ljudi standardnih. Najveca snaga Čelika su navijači.

Da je 4-5 hiljada uvijek tu na stadionu sto je pickin dim za Zenicu moglo bi se mnogo vise dovesti igrača poput Marina.

Ali opet je preteško vratiti publiku na stadion jer mi smo bukvalno počeli padati od onog bojkota pa na kraju u PL kad smo bili protiv Borca i Širokog 500 ljudi pred koronu 2018 godine. Valja sada vračati sve ono što si gubio 10-15 godina od raje sa stadiona..nadam se da dolaze nekako do takvih vijesti oko Čelika i da prepoznaju trenutak. I ne smijemo biti labilni da te poraz i jedno razočarenje udalji od stadiona i podrške Čeliku.

Laudrup daj kakvu najavu na tiktok za nedelju da je ukradem na Visit Zenica, prosla je imala 66 k pregleda :D
hajde edit-masteru :srce:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bajonet

Post Postao/la Bajonet »

Ljudi,

Mislim da nam je sad energija na uzlaznom nivou i to moramo iskoristiti. Nemamo se sta lagati, mozemo i hocemo puno Bilino, vidjeli ste kako smo se svi poslje Travnika osjecali, tj i dalje pulsiramo. Uclanjenje ce se raditi opet za vikend, tako da nema izgovora da ne se ne uclajimo i ne dodjemo. Evidentna je sloga medju nama i na stadionu se generalno slabo vidjaju pojedinci koji su bili dusmani kluba. Valjda se i njima gadi sto im namjere nisu prosle :grljenje:

Znamo da se raja s foruma iscimala oko plocica, 12og i svih nogucih akcija, al Vas u ime tribine i momaka molim da svako kolo dijelite objave koje UG stavlja.

Dzaba pravit 150 objava dnevno ako nema ko dijeliti.

Vidimo se u nedjelju!

https://www.facebook.com/share/p/9s1dqf ... tid=WC7FNe
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

SVI NA JUG
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

Ako budu oni pravi Horić i Marin, ova ekipa će totalno drugačije izgledati. Ja mislim da i Aladin ima mjesta za 10tak domaćih utakmica, meni on nekako fali u ovoj ekipi. Što šira klupa to bolje, mislim da s Marinom dobijamo na širini puno jer po meni može pokriti više pozicija. Kako god, dobro došao i želim ti sezonu bez povreda.
Alija Izetbegović Čelik
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Ali u Travniku me oduševilo navijanje iz pjesme Delirijum. Bilo bi cool i glasno da Robija povede i digne zapad na noge sa tom pjesmom.
zjenica

Post Postao/la zjenica »

samocelik je napisao/la: 05 ruj 2024, 21:35 Ali u Travniku me oduševilo navijanje iz pjesme Delirijum. Bilo bi cool i glasno da Robija povede i digne zapad na noge sa tom pjesmom.
Racunajuci sve navijacke skupine, za Delirijum se moze reci da je među top tri pjesme u državi.

Skoro je pa nemoguce povesti to sa zapadom, zato svi koji su kontali sljedeću tekmu na zapad, neka se ovaj put odluče za jug.

Prijedlog za Robiju: mozda je vakat dosao da se odabere jedna zgrada na jako vidljivom mjestu s magistrale i da se jedan cijeli njen dio iscrta. Znam da je malo teže to uraditi, ne samo zbog težine posla nego i da se izganja da se to krene raditi, ali eto, od mene taj prijedlog.
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
FliX

Post Postao/la FliX »

zjenica je napisao/la: 05 ruj 2024, 22:12
samocelik je napisao/la: 05 ruj 2024, 21:35 Ali u Travniku me oduševilo navijanje iz pjesme Delirijum. Bilo bi cool i glasno da Robija povede i digne zapad na noge sa tom pjesmom.
Racunajuci sve navijacke skupine, za Delirijum se moze reci da je među top tri pjesme u državi.

Skoro je pa nemoguce povesti to sa zapadom, zato svi koji su kontali sljedeću tekmu na zapad, neka se ovaj put odluče za jug.

Prijedlog za Robiju: mozda je vakat dosao da se odabere jedna zgrada na jako vidljivom mjestu s magistrale i da se jedan cijeli njen dio iscrta. Znam da je malo teže to uraditi, ne samo zbog težine posla nego i da se izganja da se to krene raditi, ali eto, od mene taj prijedlog.
Ma moze se sve. Ako bude Zapad solidno popunjen, Saban ako ustane povest ce 100%. Volio bih da krene i ona "Sanjam sretno Bilino". 8-)
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Mene je hu-ha tamo oko 28-30 minute najezio bukvalo svi podivljali a jacina je bila topina
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Delirijum najjaca pjesma
Odgovori