NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Prije će biti da je Marin Popović
Mozda malo zakasni evo dok se spremi tekst i video

To bi bas bum bio, ali nama treba zadnji vezni tako da mislim da je neko od gore pomenutih
Hoće li igrati protiv Zvjezde?
-
Duljevic

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Bit ce u rosteru za Zvijezdu i spreman je 

Više sam mislio hoće li imati pravo nastupaKakhaKaladze je napisao/la: ↑05 ruj 2024, 15:58Ko god da je 99% nece igrati protiv Zvijezde. Mislim da bi bilo bas neozbiljno da nakon 2 treninga s ekipom zaigra. A uz to vjerujem da nam dolazi igrac koji nije u top fizickoj formi.

Ja sam pisao o njemu, a evo ga sada, za mene BRUTALNO pojačanje 

"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
-
Najjace mi je sto realno ovdje ima bar 15ak ljudi koji znaju od jucer ko dolazi ali postujemo klub pa da oni prvi objave.
Samo stranica kluba i SportBC niko drugi ne dolazi u obzir kada su u pitanju info o Čeliku
Mato?
Samo Čelik zenički !!!