Travnik je ovdje kriv zbog preloše organizacije. Bio sam na stadionu kada se njihov sekretar svađao sa načelnikom policije jer nisu pustili autobus igrača našeg kluba. Loša komunikacija s policijom je glavni razlog tog prvog problema.
Smećari su ispali zbog streama, seljački i nepotrebno.
Informacije koje sam ja dobio iz pouzdanih izvora su da Travnik nije "završio" sudije nego neko iz Tuzlanskog kantona ili iz Olova. Oni su poslali ove sudije, a izvor koji mi je rekao je baš jak i pouzdan.
I mi bismo ispali seljaci kad bismo im vratili istom mjerom. I ja bih najsretniji bio da parkiraju autobus kod šopinga pa da pješke idu do Bilinog. Da im se izbace sve klupe u svlačionici i stave stolice iz škole da se na njima raspremaju. Upalio bih im grijalicu da se ugrije svlačionica i sl.
Ali mi smo gospodski klub koji je pobijedio Fiorentinu, Salzburg, Zvezdu, Partizan, Hajduk, Dinamo i dr. Nismo mi njihov nivo. Treba im obezbijediti najbolje uslove kada budu dolazili, baš ona rečenica što je klub objavio "kako se dočekuje klub". Da se osjećaju kao kod kuće, a na terenu im pokazati kako se igra. Uništit ih igrom, zgadit im fudbal, bez incidenata, onako kako dolikuje klubu poput Čelika.
Jutros relativno loša vijest ali popodne ide jedna lijepa.