NK Čelik

FliX

Re: NK Čelik

Post Postao/la FliX »

Normalno da su najispaceniji kad su nam i pjesme takve. Ja kad cujem da prvo ide "S Celikom tugujem.." ili ona "I kad gubis.."
Jbm vise i tugovanje i gubljenje i poraze.. daj vedro nesto,
phillies

Post Postao/la phillies »

"----raja trazi veselo, ko ce slusat tudju muku---" :lol:

Bice bolje, gdje smo bili, ovo je holivud :D

Nije sve tako crno. Eto danas oboren rekord posjeta na forumu. Cestitam Dino :D
Samo Čelik zenički !!!
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Jel onaj Predrag Vladić igdje potpisao ? Treba nam jak napadač obavezno.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

RubikovaKocka je napisao/la: 02 ruj 2024, 06:09 Jel onaj Predrag Vladić igdje potpisao ? Treba nam jak napadač obavezno.
Neće nigdje ni potpisati:
strucnjak9 je napisao/la: 25 srp 2024, 22:27 Na zadnjoj utakmici protiv nas na Bilinom, mislim da je Vardi opsovao balijsku majku i zbog toga ga niko nije kontaktirao, ma da ruku na srce bi nam legao kao igrac. Cuo sam da je i dok je bio u Simm Bau imao par nacionalistickih ispada
Po tm-u otišao u drugu ligu belgije.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Prvi poraz i sad nam pola ekipe treba. Dobro, ali za sta nam treba? Jos uvijek nam je racun blokiran, pomoc od grada je jos uvijek samo u obecanjima, a i prihodi od publike nam ne garantuju mogucnost placanja tih igraca. Dakle, vrh ne mozemo napasti jos uvijek, a opstanak ne bi trebao doci u pitanje.

Druga stvar, pricamo o bivsim juniorima, a ne o juniorima. Pricamo o onome sto je Ali bio prije 2 godine, a Talha prosle godine. S tim da Basic i nije ni bivsi junior, a kod gola najgore reagovao (ne mozemo reci da je greska, ali da je reakcija mogla biti bolja, mogla je) Rasevic.

Jos na to dodati da je najgori igrac na utakmici bio Masic, neko ko treba nositi ekipu.

Jasno je svima da trebaju pojacanja ako zelimo uci u PL (iako svi znamo cime je to uslovljeno), ali nije red pisati o juniorima nesto kada je Masic odigrao onakvu utakmicu. Nazalost, Mehic je bio sirov, ali je bio i lijek za ovakve ekipe i ovakva gostovanja.
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

Avenija je napisao/la: 02 ruj 2024, 00:30 Ko je ono podcjenjivao brojku i pitao kad ste zadnji utakmicu Čelika gledali kakve brojke od 1000 :D . Brojnije nego 2005 i tih godina, ustvari najbrojnije napunjena Pirota vjerovatno poslije rata od navijača Čelika. Sve čisto Čelikovi navijaci na 3/4 tribine. Jedino bilo sitno nesto njihovih do ulaza dole.
Šteta sto Čelik nikada ne vrati navijacima onoliko koliko oni njemu daju. Najispačeniji navijači na svijetu. :grljenje:
Ja sam govorio o tome da neće biti veliki broj navijača, zayebo sam se momački. Baš mi je drago da ste me svi razuvjerili. Svaka čast za atmosferu.

To je jedino vrijedno spomena, navijači i atmosfera.
Alija Izetbegović Čelik
Celikz

Post Postao/la Celikz »

Moram samo reci ostaje žal za pozitivnim rezultatom iz vise razloga.
Prvi je pobjeda bi donjela 7000 gledalaca na Bilinom polju narednu tekmu.
Remi bi opet bilo oko 4 do 5 milja...Ovako ovi simpatizeri se brzo ohlado poslije poraza....
Uglavnom odigrali smo p....asto u Travniku ni jedan pas bukvalno nista nismo napravili....
Veznjak treba zivotom da se ne lazemo nije ovo ni blizu premier lige.....i borbe....
Jedinstvo nije mjerilo, a ni Gorazdr realno....Tek sada slijede neke ozbiljnije tekme...

Volim te Celik idemo dalje....
Zenicki Celik :srce: :srce:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Klub objavio broj sezonskih 340, a junior 359, znači 699 ukupno do sad, odlična brojka :rock:

Dosta kuknjave, u srijedu žrijeb kupa federacije, daj kakvog kantonalca u gostima :alkohol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Bembeli

Post Postao/la Bembeli »

FliX je napisao/la: 02 ruj 2024, 00:40 Normalno da su najispaceniji kad su nam i pjesme takve. Ja kad cujem da prvo ide "S Celikom tugujem.." ili ona "I kad gubis.."
Jbm vise i tugovanje i gubljenje i poraze.. daj vedro nesto,
bas komentarisemo - jest nas lako nafurati... a i vala jeste... zamisli da se borimo za kakvu titulu - garantujem svako gostovanje 1.000+ navijaca bez obzira na daljinu
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

Ne vjerujem ko je gledao utakmicu da će se puno njih ohladiti,zbog sudija i da je utakmica rinaka bila.

Uz to klub kada bude najavljivao iduću utakmicu i to odmah danas, treba da se sastavi fin tekst u kontekstu o dešavanjima na jučerašnjoj utakmici i da je upravo to razlog više zašto trebamo doći u velikom broju za sljedeću utakmicu.

Ovi što govore treba ovo treba ovaj.Treba nama milion od onog šupka i riješen problem.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 02 ruj 2024, 08:56 Klub objavio broj sezonskih 340, a junior 359, znači 699 ukupno do sad, odlična brojka :rock:

Dosta kuknjave, u srijedu žrijeb kupa federacije, daj kakvog kantonalca u gostima :alkohol:
Ja sam zaboravio sta sve moramo proci da dodjemo do premijerligaša na BP.? I kada bude to izvlačenje ?

Pojacanja mora biti pa taman za opstanak se borili, ne mozes sezonu igrati sa 11 igrača i 1 zadnjim veznim i 1 napadačem.

Prelazni rok katastrofa.

I nema odustajanja odmah najaviti utakmicu u subotu i cao. Svi na stadion sa tri boda si opet u vrhu i zanimljiv gledalištu.

Jedino me strah scenarija za ovi iz Olova odu na 10+ bodova veoma brzo i da onda vise nema liga smisla, da Čelik igra ONAKO reda radi. Trening utakmice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Trebamo biti svjesni da niko u Premijer ligu nije usao na lijepe oci. Isto kao sto smo mi iz Druge ligr usli u 1 ligu. Moras imati najjacu ekipu, podrsku saveza i da te sudije ne kolju to je preduslov da udjes u Premijrr ligu, ako neko misli da ce se zbog imena Celika neko sklanjati ili skidati gace grdno se vara. Mi imamo po imenima ekipu da budes medju 5 ekipa sve ostalo je premija
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 02 ruj 2024, 09:52
Truhlo je napisao/la: 02 ruj 2024, 08:56 Klub objavio broj sezonskih 340, a junior 359, znači 699 ukupno do sad, odlična brojka :rock:

Ja sam zaboravio sta sve moramo proci da dodjemo do premijerligaša na BP.? I kada bude to izvlačenje ?

Pojacanja mora biti pa taman za opstanak se borili, ne mozes sezonu igrati sa 11 igrača i 1 zadnjim veznim i 1 napadačem.

Prelazni rok katastrofa.

I nema odustajanja odmah najaviti utakmicu u subotu i cao. Svi na stadion sa tri boda si opet u vrhu i zanimljiv gledalištu.

Jedino me strah scenarija za ovi iz Olova odu na 10+ bodova veoma brzo i da onda vise nema liga smisla, da Čelik igra ONAKO reda radi. Trening utakmice.
Sve utakmice su u nedjelju, ne širi dezinformacije :mrgreen: Neki termin od 19h ili 18h bi bio odličan.

Kup moramo proći jednu prepreku da se plasiramo u 1/16 finala kupa BiH gdje su premijerligaši. Iz federacije ide 12 ekipa, biće 12 parova u drugom kolu gdje i mi startamo, niželigaši imaju prednost domaćeg terena, tj njih 8 koji prođu prvo kolo i još 4 para će biti prvoligaši, to bi valjalo izbjeći, da se ne trošimo bezveze. Izvlačenje u srijedu u 12h.

Zadnji vezni je baš prioritet za mirnu jesen, valjda dovedemo nekog do kraja prelaznog roka.
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Eh ovo je ono o cemu sam govorio prije utakmice, jedan poraz i odmah kuknjava, trebaju pojacanja, treba nam zadnjj vezni, treba nam ovo treba nam ono.. a prije utakmica ne treba nista, ne treba mijenjat prvih 11, ne trebaju nam pojacanja.. znaci svi koji su godinama pratili Celik u Travniku, znali su otprilike da ce biti ovakav scenarij, seljacka igra, sudije protiv nas.. itd.. pa Travnik je ispunio cilj za ovu, pobjedit Celika i to je to, svi će ih glat dobit u Travniku, i Stupcanica i Bratstvo, samo protiv Celika to gine da pobjedi, oni, Bosna Visoko i Krivaja to su najveci mrzitelji Celika uz pitare i manijake.. ljakani bili i ostali..nasim momcima se nema sta prigovorit, jedino mala zamjetka Dariju sto nije Aladina uveo zadnjih 15 min da se proba s dugim loptama a i da moze seljake gazit..ostalo nije moglo bolje.. igrali smo koliko nam se dozvoljavalo, nas fokus treba biti na domace utakmice, da pobjedimo sve, sa strane probat otkinut 12-13 bodova da budemo u vrhu..idemo dalje, zaboravit ovo, fokus na Zvijezdu!!
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 02 ruj 2024, 10:02
Avenija je napisao/la: 02 ruj 2024, 09:52

Prelazni rok katastrofa.

Sve utakmice su u nedjelju, ne širi dezinformacije :mrgreen: Neki termin od 19h ili 18h bi bio odličan.

Kup moramo proći jednu prepreku da se plasiramo u 1/16 finala kupa BiH gdje su premijerligaši. Iz federacije ide 12 ekipa, biće 12 parova u drugom kolu gdje i mi startamo, niželigaši imaju prednost domaćeg terena, tj njih 8 koji prođu prvo kolo i još 4 para će biti prvoligaši, to bi valjalo izbjeći, da se ne trošimo bezveze. Izvlačenje u srijedu u 12h.

Zadnji vezni je baš prioritet za mirnu jesen, valjda dovedemo nekog do kraja prelaznog roka.
Nisam pratio, vjerovatno Bosna igra u subotu pa zato termin nedjelja.

Da li je Čelik planirao svoj promo štand i promociju na Zepsu medju 400-500 jakih firmi? Do 15.9. prijave su. Bila bi steta ogromna takvu priliku propustiti za predstaviti klub najjacim ljudima regiona.
Saopštenje za medije

Generalni BH sajam ZEPS 2024: Mjesec dana prije početka sajma popunjenost 80 posto

Zenica, 2. septembar 2024. – Mjesec dana prije početka Generalnog BH sajma ZEPS 2024 popunjenost sajamskog prostora je 80 posto. Nastup na privrednom događaju godine do sada najavilo je 300 kompanija sa 500 brendova, navodi se u saopštenju za medije Generalnog BH sajma ZEPS 2024 koji ove godine obilježava 30 godina uspješnog postojanja.

“Kako se približavamo svečanom otvaranju Međunarodnog sajma ZEPS 2024, sa zadovoljstvom dijelimo trenutni presjek stanja ovog događaja. Sada je već jasno da će ovo biti jedno od najznačajnijih poslovnih okupljanja u regiji”, riječi su Sanela Ibrića menadžera Generalnog BH sajma ZEPS 2024.

Kao što je već od ranije poznato Republika Turska je zemlja partner ovogodišnjeg Generalnog BH sajma ZEPS 2024, a nacionalno učešće Turske organizuje upravo Istanbulska trgovinska komora. Samo iz Turske sudjelovat će čak 35 različitih kompanija, što je ujedno i najveća posjeta jednom BH sajmu ikada.

Trenutno ovogodišnji izlagači, osim iz Bosne i Hercegovine, dolaze iz Turske, Slovenije, Srbije, Hrvatske, Libije, Kine i Italije.
Vrijedi istaći da su ZEPS 2024 do sada svojim posebnim doprinosom podržali Istanbulska komora Republike Turske, Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta BiH, Vlada Zeničko-dobojskog kantona i Ministarstvo privrede ZDK, Grad Zenica, Vanjskotrgovinska komora BiH, Zenička razvojna agencija ZEDA, UniCredit Banka, Belgrand Teslić, JP za upravljanje sportskim objektima Zenica, Bingo Tuzla, Termoelektro Brčko, BH Telecom, BH Pošta, Union Banka i Natron Hayat Maglaj.

Sajam će se održat od 1. do 5. oktobra na Kamberovića polju u Zenici. Ukupan sajamski prostor ove godine je 20.000 m2. ZEPS kao najveći sajam međunarodnog karaktera u Bosni i Hercegovini već treću deceniju privlači značajan broj domaćih i kompanija. Do sada je Sajam okupio više od 12.000 različitih izlagača, uz impresivnu posjećenost od blizu 1,5 miliona posjetitelja, čime je potvrđen njegov status ključnog privrednog događaja u Bosni i Hercegovini.

ZEPS 2024.
I BUDUĆNOST MOŽE POČETI!

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odgovori