NK Čelik

BatistutA19

Re: NK Čelik

Post Postao/la BatistutA19 »

Danas gosti skoro sve pobijedise tako da ja sve manje vjerujem u neko domacinsko suđenje u ligi i vise su to neke sumnje,umisljanja i neprovjerene informacije i razni spinovi i gledano navijački,nek se i sutra nastave gostujuce pobjede nemam nista protiv.
Vec se malo vidi Stupcanica,Buducnost isto dobi 2 u gostima Tuzla,i ova Tomislav je fina ekipa opasni su u gostima i Brastvo ,to je po meni neki vrh.Nas necu puno komentarisat rano je vidjet cemo i u gostima kakvi smo ili malo jace ekipe kad dođu u Zenicu ali trebali bi bit u vrhu.
Dole Sim Bau ispo,a slab je Lukavac i Jedinstvo dosad a za ostale bilo koga je rano dodavat.
BatistutA19

Avenija je napisao/la: 31 kol 2024, 18:28 https://youtu.be/P7JqEIlaZgc?si=XiP8Sp22ekACihd-

Napredujemo :D , evo i mikrofon Čelika smo nabavili..nadam se u budućnosti što više materijala :alkohol:

Hahah joj sta si ti zapazio odmah mikrofon ,nisi ni sluso sta pricaju 😂😂A jest lijepo vidjet nema sta uvertira za nekad Čelik TV
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

FliX je napisao/la: 31 kol 2024, 18:32
Brotherze je napisao/la: 31 kol 2024, 18:26 Evo Stupcanica uze sve 3 boda radi greske golmana Tomislava.

A ne trebamo se mi zanositi da smo nesto jaki pa da mozemo najavljivati pobjede u gostima. Ekipa je mlada i bice gresaka.
Danas evo kod Stupcanice na klupi sjedio Vazda koji bi kod nas 99% imao mjesto u prvom timu. Sve u svemu, i bez sudija na njihovoj strani sutra mi nismo neki favoriti i trebamo se pomiriti sa tim.
Da li bi potpiso 2:0 za Travnik, ono da nas ne nakantaju?
Ne pitam se ja tu, kao ni ti. Nadam se pobjedi ali i sa remijem bih bio zadovoljan, samo da poraz izbjegnemo. Ali ne razumijem ovdje neke najave 3 boda, pa kad ne bude tako onda ce oplesti po igracima kako niko ne valja.
Travnik jeste usao iz trece lige ali su doveli 6-7 igraca iz prve lige tako da nnije to ista ekipa vise.
CelZen

Post Postao/la CelZen »

U vrijeme kad smo igrali PL i jedni i drugi i kad su 8/8 bile pobjede domaćina, ako sam se igdje nadao nekim bod(ovima) to je bilo kod Travnika, a i gdje ako ne na Piroti, baš zbog te atmoafere i velike podrške koju je Čelik imao.
Nije da se vazda tu uzimalo, ali su nekako najveće šanse bile na tom gostovanju.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

I vi sad pretjerujete. Ok, Travnik dosao iz trece lige, pa sta? Dobismo mi Goska, a i Sarajevo, a treceligasi bili.
Bosanjeros

Post Postao/la Bosanjeros »

Zašto se robija još ne oglašava sa uputama za gostovanje sutra?
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Bosanjeros je napisao/la: 31 kol 2024, 20:17 Zašto se robija još ne oglašava sa uputama za gostovanje sutra?
Nema se šta oglašavati. Sutra tekma u pola 5. Zna se koja ke tribina i to je to. Ne treba previše ni famu dizati oko svega. Neka Robija radi svoj posao, na nama ostalima je da se sami malo organizujemo i da svi skupa što jače navijamo da slika prođe kroz državu i regiju.
Ide pivica laganini pred utakmicu već sada :mrgreen:
Celikz

Post Postao/la Celikz »

Bosanjeros je napisao/la: 31 kol 2024, 20:17 Zašto se robija još ne oglašava sa uputama za gostovanje sutra?
Svi cekamo iskreno !?
Zenicki Celik :srce: :srce:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Svi bi da budu robija jednom u 2 godine :mrgreen: Malo poštovanja prema grupi, ko je redovan zna gdje i kada, nije njihov posao da okupljaju simpatizere od bugojna do zavidovića.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

Ja bi bodom bio zadovoljan i on bi bio dobra uvertira za iduću posjetu na domaćoj tekmi.
BatistutA19

Oni su se oglasili lijepo kako i gdje uci i da se slusaju upute na tribinama i to je to.Mozda i ne treba u nekim velikim kolonama ici i zbog policije da te ne zayebaju i to je drugi Kanton a zna se kod nas sistem a korteo neki kroz Travnik moras se policiji najavit i da imas pratnju do stadiona ko nekad npr u Sarajevu od stanice ka Grbavici ili kad su sarajlije dolazile pa i to otpada.Ne mozes ti kako ti hoces .
Yebo Travnik hladne glave vjerujem moze se bod uzet bar,nit su bolji od nas a daleko sad da su loši a sad nesto strepit a 3 kolo tek je bezveze.
Nece velika bit razlika toliko u sljedecem kolu kakav god rezultat bude
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Koliko prima ovaj njihov zapad tačno ?
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Treba ujutro samo zvanicna stranica nasa objaviti jasne detalje i oznaciti dio stadiona na animaciji ili slici gdje da simpatizeri dodju svi tj do kaveza, nasem narodu treba nacrtat, najaviti satnicu, da se ranije dodje, da je karta 7 KM i uz neku jaku poruku, npr sta znam Zenico obojimo Travnik danas sve pozvati i to je to. To je ipak potrebno jer ce biti dosta simpatizera sto iz Zenice sto iz cijele Lasvanske doline kako bi se svi grupisali do navijaca. A sto se navijaca tice tu je sve jasno nema se sta pisati, zna se gdje navijacki kop na Piroti i cao.

Obraduj nas Čelik, zasluzili smo nakon toliko godina uvijek nas sjebe kljucna utakmica kad trebamo eksplodirati u svakom smislu. Valjda smo dosli pameti i naucili nesto iz iskustva.

Masicu 2 gola ocekujem!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Samo me tri boda zanimaju. Nema ne moze, nema ovi doveli igrace, nema sudije, samo tri boda me zanimaju. Moraju pobijedit nema druge..
moSa likCe
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Iz Zeniceeee
Odgovori