NK Čelik
- BatistutA19
Re: NK Čelik
Danas gosti skoro sve pobijedise tako da ja sve manje vjerujem u neko domacinsko suđenje u ligi i vise su to neke sumnje,umisljanja i neprovjerene informacije i razni spinovi i gledano navijački,nek se i sutra nastave gostujuce pobjede nemam nista protiv.
Vec se malo vidi Stupcanica,Buducnost isto dobi 2 u gostima Tuzla,i ova Tomislav je fina ekipa opasni su u gostima i Brastvo ,to je po meni neki vrh.Nas necu puno komentarisat rano je vidjet cemo i u gostima kakvi smo ili malo jace ekipe kad dođu u Zenicu ali trebali bi bit u vrhu.
Dole Sim Bau ispo,a slab je Lukavac i Jedinstvo dosad a za ostale bilo koga je rano dodavat.
Vec se malo vidi Stupcanica,Buducnost isto dobi 2 u gostima Tuzla,i ova Tomislav je fina ekipa opasni su u gostima i Brastvo ,to je po meni neki vrh.Nas necu puno komentarisat rano je vidjet cemo i u gostima kakvi smo ili malo jace ekipe kad dođu u Zenicu ali trebali bi bit u vrhu.
Dole Sim Bau ispo,a slab je Lukavac i Jedinstvo dosad a za ostale bilo koga je rano dodavat.
- BatistutA19
Avenija je napisao/la: ↑31 kol 2024, 18:28 https://youtu.be/P7JqEIlaZgc?si=XiP8Sp22ekACihd-
Napredujemo , evo i mikrofon Čelika smo nabavili..nadam se u budućnosti što više materijala
Hahah joj sta si ti zapazio odmah mikrofon ,nisi ni sluso sta pricaju A jest lijepo vidjet nema sta uvertira za nekad Čelik TV
Ne pitam se ja tu, kao ni ti. Nadam se pobjedi ali i sa remijem bih bio zadovoljan, samo da poraz izbjegnemo. Ali ne razumijem ovdje neke najave 3 boda, pa kad ne bude tako onda ce oplesti po igracima kako niko ne valja.FliX je napisao/la: ↑31 kol 2024, 18:32Da li bi potpiso 2:0 za Travnik, ono da nas ne nakantaju?Brotherze je napisao/la: ↑31 kol 2024, 18:26 Evo Stupcanica uze sve 3 boda radi greske golmana Tomislava.
A ne trebamo se mi zanositi da smo nesto jaki pa da mozemo najavljivati pobjede u gostima. Ekipa je mlada i bice gresaka.
Danas evo kod Stupcanice na klupi sjedio Vazda koji bi kod nas 99% imao mjesto u prvom timu. Sve u svemu, i bez sudija na njihovoj strani sutra mi nismo neki favoriti i trebamo se pomiriti sa tim.
Travnik jeste usao iz trece lige ali su doveli 6-7 igraca iz prve lige tako da nnije to ista ekipa vise.
U vrijeme kad smo igrali PL i jedni i drugi i kad su 8/8 bile pobjede domaćina, ako sam se igdje nadao nekim bod(ovima) to je bilo kod Travnika, a i gdje ako ne na Piroti, baš zbog te atmoafere i velike podrške koju je Čelik imao.
Nije da se vazda tu uzimalo, ali su nekako najveće šanse bile na tom gostovanju.
Nije da se vazda tu uzimalo, ali su nekako najveće šanse bile na tom gostovanju.
- Allgunsblazing
I vi sad pretjerujete. Ok, Travnik dosao iz trece lige, pa sta? Dobismo mi Goska, a i Sarajevo, a treceligasi bili.
-
Zašto se robija još ne oglašava sa uputama za gostovanje sutra?
Nema se šta oglašavati. Sutra tekma u pola 5. Zna se koja ke tribina i to je to. Ne treba previše ni famu dizati oko svega. Neka Robija radi svoj posao, na nama ostalima je da se sami malo organizujemo i da svi skupa što jače navijamo da slika prođe kroz državu i regiju.Bosanjeros je napisao/la: ↑31 kol 2024, 20:17 Zašto se robija još ne oglašava sa uputama za gostovanje sutra?
Ide pivica laganini pred utakmicu već sada
Svi cekamo iskreno !?Bosanjeros je napisao/la: ↑31 kol 2024, 20:17 Zašto se robija još ne oglašava sa uputama za gostovanje sutra?
Zenicki Celik
Svi bi da budu robija jednom u 2 godine Malo poštovanja prema grupi, ko je redovan zna gdje i kada, nije njihov posao da okupljaju simpatizere od bugojna do zavidovića.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ja bi bodom bio zadovoljan i on bi bio dobra uvertira za iduću posjetu na domaćoj tekmi.
- BatistutA19
Oni su se oglasili lijepo kako i gdje uci i da se slusaju upute na tribinama i to je to.Mozda i ne treba u nekim velikim kolonama ici i zbog policije da te ne zayebaju i to je drugi Kanton a zna se kod nas sistem a korteo neki kroz Travnik moras se policiji najavit i da imas pratnju do stadiona ko nekad npr u Sarajevu od stanice ka Grbavici ili kad su sarajlije dolazile pa i to otpada.Ne mozes ti kako ti hoces .
Yebo Travnik hladne glave vjerujem moze se bod uzet bar,nit su bolji od nas a daleko sad da su loši a sad nesto strepit a 3 kolo tek je bezveze.
Nece velika bit razlika toliko u sljedecem kolu kakav god rezultat bude
Yebo Travnik hladne glave vjerujem moze se bod uzet bar,nit su bolji od nas a daleko sad da su loši a sad nesto strepit a 3 kolo tek je bezveze.
Nece velika bit razlika toliko u sljedecem kolu kakav god rezultat bude
-
Koliko prima ovaj njihov zapad tačno ?
Treba ujutro samo zvanicna stranica nasa objaviti jasne detalje i oznaciti dio stadiona na animaciji ili slici gdje da simpatizeri dodju svi tj do kaveza, nasem narodu treba nacrtat, najaviti satnicu, da se ranije dodje, da je karta 7 KM i uz neku jaku poruku, npr sta znam Zenico obojimo Travnik danas sve pozvati i to je to. To je ipak potrebno jer ce biti dosta simpatizera sto iz Zenice sto iz cijele Lasvanske doline kako bi se svi grupisali do navijaca. A sto se navijaca tice tu je sve jasno nema se sta pisati, zna se gdje navijacki kop na Piroti i cao.
Obraduj nas Čelik, zasluzili smo nakon toliko godina uvijek nas sjebe kljucna utakmica kad trebamo eksplodirati u svakom smislu. Valjda smo dosli pameti i naucili nesto iz iskustva.
Masicu 2 gola ocekujem!
Obraduj nas Čelik, zasluzili smo nakon toliko godina uvijek nas sjebe kljucna utakmica kad trebamo eksplodirati u svakom smislu. Valjda smo dosli pameti i naucili nesto iz iskustva.
Masicu 2 gola ocekujem!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Juzni Front 1988
Samo me tri boda zanimaju. Nema ne moze, nema ovi doveli igrace, nema sudije, samo tri boda me zanimaju. Moraju pobijedit nema druge..
moSa likCe