NK Čelik
Re: NK Čelik
Samo ne treba biti naivan i pustiti da te emocije ponesu da napraviš sranje i nasjednes na prljavu igru. Mozak mozak i mozak. Dario poznaje ligu i dešavanja u istoj bolje od mnogih a ima i iskustva igračkog kako igrati takve utakmice. Samo da prenese na igrače da ne bi ispali papani da ih urade na foru.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Treba posebno upozoriti mladjariju, koja lako plane. Ali, Talha, Maske u manjoj mjeri, Vardo...pazite se provokacija i prigovora sudiji, jer nista necete postici, mozete samo biti kartonirani, mozda cak i ne zavrsite utakmicu. Pamet u glavu!
Samo Čelik zenički !!!
-
Ovdje je psihicka pripreman kljuc, drago mi je sto je Dario svjestan toga. Ocekujem da ce domacin pokusat ono sto je Rahic uradio prosle sezone, ako povedu ukrasce cijelu utakmicu, nece bit ni tri minute efektivne igre.
Srce, čast i ponos!
Ako im Damjanović i Zukanović iz svog iskustva ne mogu prenijeti i pripremiti ih na paklenu atmosferu, to jest da ne idu u kost ko muhe bez glave i gledaju šta radi 1000+ sociosa na tribinama, e yebi ga onda
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Robija kasni po meni s objavom oko organizacije gostovanja.Veliko je interesovanje trebalo je objaviti po meni jos jucer ili rano jutros....
Idemo Limvo Likce....
Idemo Limvo Likce....
Zenicki Celik
-
Imal ko kakav link danasnjih utakmica
Više bih volio da svi dođemo na tribinu 20-30 minuta prije utakmice. Da na zagrijavanju već i sudije i naši i njihovi vide taj momenat. Svakako im je svlačionica na našoj tribini. Čisto da se zna
Treca liga su oni donedavno bili,ne treba se plasiti treceligasa uopste i nas su prosle godine na pocetku gledali kao treceligase a ne kao Čelik! Dati gol u prvih 15 minuta i onda valjaj teren tijelom cijelu utakmicu samo zovi pomoc i hitnu svaki cas. Daj gol ko Sarajevo sinoc u prvih 10 minuta i odmah se vidi da je zavrsena prica 3 bobe klepis a on nek se ebe sa svojim zabranama ovo ono. Ne daju prijenos al opet ce sve bit snimljeno ljudi. Ne sekirajte se previse njima je rutavije i teze vec nama troduplo,njima je i bod ko lamela!!!
-
Ovo bi trebala zvanicna UG da objavi, da svi budemo na platou ispred Pirote pola sata prije početka susreta, da svi i udjemo otprilike u istim trenutcima.
- BatistutA19
Travnik je klub i gostovanje poput Rudara Kakanj horuk izbij nabij ,nedaju snimat utakmice pravi onaj seljakluk ,Rahic jest slican ko domacin ali bar ljudi snimaju bude prenos a ovi bi da mogu bez gledalaca .Isti klub ko sto je nekad bio.
Ma kakve te emocije rusenje,ulijetanje i sta bi dobjo novcanu kaznu ,mozda zabranu gostovanja lupam 3 utakmice to nam ne treba.
Igraci trebaju hladni bit i njima loptu i nervozu prenijet,nista mi ne gubimo tek je 3 kolo a puno dobijamo,drzat nulu a naprijed sta uradimo a vijerujem da mozemo uz neke kontre Tabakovic Ali Martinovic Masic ali odbrana ne smije ponavljat neke greske glupi faulovi neki ,ili neke komolikacije narocito poprecna dodavanja neko driblanje pa cemo vidjet na kraju rezultat .Ma ne bi trebali izgubit oni mogu sam na ho ruk dat gol a da imaju neki kvalitet ne vjerujem.
Ma kakve te emocije rusenje,ulijetanje i sta bi dobjo novcanu kaznu ,mozda zabranu gostovanja lupam 3 utakmice to nam ne treba.
Igraci trebaju hladni bit i njima loptu i nervozu prenijet,nista mi ne gubimo tek je 3 kolo a puno dobijamo,drzat nulu a naprijed sta uradimo a vijerujem da mozemo uz neke kontre Tabakovic Ali Martinovic Masic ali odbrana ne smije ponavljat neke greske glupi faulovi neki ,ili neke komolikacije narocito poprecna dodavanja neko driblanje pa cemo vidjet na kraju rezultat .Ma ne bi trebali izgubit oni mogu sam na ho ruk dat gol a da imaju neki kvalitet ne vjerujem.
- BatistutA19
Fin dade gol glavom Durmis ,jebo te gledam Tuzlu i Gracanicu od engleza i ostalih
Dobra kontra i asistencija Brzog, godi nam pobjeda Tuzle ovdje. I ja kontam, čuj gledam Tuzla City, kojeg niko živ ne gledaBatistutA19 je napisao/la: ↑31 kol 2024, 17:18 Fin dade gol glavom Durmis ,jebo te gledam Tuzlu i Gracanicu od engleza i ostalih
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
HNK Tomislav na YouTube kanal.
Odlicna utakmica protiv Stupčanice. Poluvrijeme trenutno.
Sigurno derbi kola..kako ljudi igraju obje ekipe kao PL.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE