To da li imaju ekipu ili nemaju, ne mozemo mi suditi, vec teren. Cilje je svake sezone uci, sve dok ne udjemo.
NK Čelik - Omladinski pogon
Re: NK Čelik - Omladinski pogon
Kadeti I juniori su ok,ali me ove mladje selekcije nerviraju...Fortuna ih redovno dobija
Juce djeca ispred zgrade koji treniraju u Fortuno se hvale da su dobili 3-1 ...
To su kako sam ti napisao dobili predpioniri, uostalom pioniri, kadeti i juniori Čelika su prvi ubjedljivo u ovim ligama sto se takmice, ove manje selekcije sem izuzetaka par uglavnom su losije od Fortune, Tempa itd, ali to nije bitno jer u pionirima svakako svi dodju u Čelik. Npr Zeljo i Sarajevo ne posvecuju puno paznje pjetlicima, prediponirima nego imaju potpisan sporazum sa skolama nogometa tipa Sparta, City Academy, Unis, Sampion Ilidza i onda kad se pojavi kakav talentovan djecak dodje u Zelju i Sarajevu jer imaju potpisan sporazum o saradnji ...
Fortuna mi je bas antipaticna,veselili su se Celikovom mogucem gasenju,misleci da ce postati klub br 1 u Ze.Ne mogu ih smislitiEugen je napisao/la: ↑27 kol 2024, 20:22To su kako sam ti napisao dobili predpioniri, uostalom pioniri, kadeti i juniori Čelika su prvi ubjedljivo u ovim ligama sto se takmice, ove manje selekcije sem izuzetaka par uglavnom su losije od Fortune, Tempa itd, ali to nije bitno jer u pionirima svakako svi dodju u Čelik. Npr Zeljo i Sarajevo ne posvecuju puno paznje pjetlicima, prediponirima nego imaju potpisan sporazum sa skolama nogometa tipa Sparta, City Academy, Unis, Sampion Ilidza i onda kad se pojavi kakav talentovan djecak dodje u Zelju i Sarajevu jer imaju potpisan sporazum o saradnji ...
Jebem im mater, nek se sutra ugase. Nikad necu zaboraviti prva utakmica mislim da je bila, kako smo od kantona krenuli. Mi se jedva sastavili, borba na sve strane i u kupu se sreli ja mislim, na kamberovicu. Dobise oni nas, kad je to krenulo slavlje i nasladjivanje. Nikad im to ne treba zaboraviti, sutra kad budu sta trazili otjerat ih u pm.FRLegioen je napisao/la: ↑27 kol 2024, 20:40Fortuna mi je bas antipaticna,veselili su se Celikovom mogucem gasenju,misleci da ce postati klub br 1 u Ze.Ne mogu ih smislitiEugen je napisao/la: ↑27 kol 2024, 20:22To su kako sam ti napisao dobili predpioniri, uostalom pioniri, kadeti i juniori Čelika su prvi ubjedljivo u ovim ligama sto se takmice, ove manje selekcije sem izuzetaka par uglavnom su losije od Fortune, Tempa itd, ali to nije bitno jer u pionirima svakako svi dodju u Čelik. Npr Zeljo i Sarajevo ne posvecuju puno paznje pjetlicima, prediponirima nego imaju potpisan sporazum sa skolama nogometa tipa Sparta, City Academy, Unis, Sampion Ilidza i onda kad se pojavi kakav talentovan djecak dodje u Zelju i Sarajevu jer imaju potpisan sporazum o saradnji ...
Zelim im gasenje od srca!Svaka cast jedino Tariku koji znam da voli Celik I koji je korektan.Redbull je napisao/la: ↑27 kol 2024, 20:44Jebem im mater, nek se sutra ugase. Nikad necu zaboraviti prva utakmica mislim da je bila, kako smo od kantona krenuli. Mi se jedva sastavili, borba na sve strane i u kupu se sreli ja mislim, na kamberovicu. Dobise oni nas, kad je to krenulo slavlje i nasladjivanje. Nikad im to ne treba zaboraviti, sutra kad budu sta trazili otjerat ih u pm.FRLegioen je napisao/la: ↑27 kol 2024, 20:40Fortuna mi je bas antipaticna,veselili su se Celikovom mogucem gasenju,misleci da ce postati klub br 1 u Ze.Ne mogu ih smislitiEugen je napisao/la: ↑27 kol 2024, 20:22
To su kako sam ti napisao dobili predpioniri, uostalom pioniri, kadeti i juniori Čelika su prvi ubjedljivo u ovim ligama sto se takmice, ove manje selekcije sem izuzetaka par uglavnom su losije od Fortune, Tempa itd, ali to nije bitno jer u pionirima svakako svi dodju u Čelik. Npr Zeljo i Sarajevo ne posvecuju puno paznje pjetlicima, prediponirima nego imaju potpisan sporazum sa skolama nogometa tipa Sparta, City Academy, Unis, Sampion Ilidza i onda kad se pojavi kakav talentovan djecak dodje u Zelju i Sarajevu jer imaju potpisan sporazum o saradnji ...
-
1/4 finale kupa ZDK za juniore
NK Krivaja - NK Čelik 2:2 (penali 9:10)
NK Krivaja - NK Čelik 2:2 (penali 9:10)
Kadeti: Romari - Celik 2:3 /Dilaver, Telalović i Bajramović/
Juniori: Romari - Celik 2:1 /autogol igraca Romari-ja/
Trenutno na tabeli, kadeti su prvi, juniori treci.
Juniori: Romari - Celik 2:1 /autogol igraca Romari-ja/
Trenutno na tabeli, kadeti su prvi, juniori treci.
Samo Čelik zenički !!!
Pjetlici: Čelik-Sporting 5:0
Predpioniri:Čelik-Sporting 2:4
Pioniri: Čelik-Sporting 1:0
U pitanju je kvalitetna liga ZDK