NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Ja bih bio zadovoljan remijem na Piroti ali naši moraju da idu na pobjedu i daju 200% mogucnosti. Remi gore al da Zvijezdu uzmemo na Bp je ok, 4 boda iz dvije utakmice.
Nadam se da će se osjetiti razlika u fizičkoj spremi jer ipak su oni igrali jednu od najlošijih trećih liga u BiH do prije 3 mjeseca dok su nasi ipak odradili jednu jaku sezonu u 1LF. Ne znam koliko su doveli igrača ili je okosnica iz treće lige.
Valjda i sudjenje bude korektno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija je napisao/la: ↑26 kol 2024, 21:12 Nadam se da će se osjetiti razlika u fizičkoj spremi jer ipak su oni igrali jednu od najlošijih trećih liga u BiH do prije 3 mjeseca dok su nasi ipak odradili jednu jaku sezonu u 1LF. Ne znam koliko su doveli igrača ili je okosnica iz treće lige.
Ne znam dal se mozemo pouzdati u fizicku spremu bas, evo u Srebreniku se nije osjetilo da zaostaju za prvoligasima. A kako sam vidio doveli su iz Toska 3-4 igraca i jos nekoliko iz drugih klubova prve lige.
Nadati se da nasi hrabro zaigraju a podrska sa tribina nece izostati. Ako ovdje ne napadnu i ne krenu na 3 boda, sta onda ocekivati u Olovu, Gracanici...
Travnik je nepoznanica, dosli su iz ne tako kvalitetne 2.lige, prosli baraz protiv Brotnje. Ekipa je odigrala tek jednu utakmicu i pobjedila. Vjerovatno ce i kod njih nekakav hajp biti, tako da nece biti lagano. Igracki sastav mi je nepoznat, samo jedno poznato prezime - Piljug
Moramo pokazati kvalitet igre i u gostima, ako zelimo napraviti neki rezultat do jesenje pauze. Misljenja sam da ce Celik u gostima lakse igrati, jer ekipe na Bilino ce dolaziti vecinom da se brane, dok kod kuce ce igrati otvorenije, sto je prilika za nase vihore po krilima
Ovo bi mogao biti pravi ispit i za nasu ekipu, jer realno, ni Celik nije imao tezak ispit u prva dva kola, ne potcjenjujuci Gorazde i Jedinstvo, ali trenutno te ekipe nisu na nekom zavidnom nivou sto se tice lige.
Nadam se da ce se Martinovic oporaviti, Dzankovic pripremiti, Masic nastimati nisanske sprave a Vardo naostriti
Naprijed ČE!
Svani nedeljo!
Moramo pokazati kvalitet igre i u gostima, ako zelimo napraviti neki rezultat do jesenje pauze. Misljenja sam da ce Celik u gostima lakse igrati, jer ekipe na Bilino ce dolaziti vecinom da se brane, dok kod kuce ce igrati otvorenije, sto je prilika za nase vihore po krilima
Ovo bi mogao biti pravi ispit i za nasu ekipu, jer realno, ni Celik nije imao tezak ispit u prva dva kola, ne potcjenjujuci Gorazde i Jedinstvo, ali trenutno te ekipe nisu na nekom zavidnom nivou sto se tice lige.
Nadam se da ce se Martinovic oporaviti, Dzankovic pripremiti, Masic nastimati nisanske sprave a Vardo naostriti
Naprijed ČE!
Svani nedeljo!
Samo Čelik zenički !!!
Mene Smajlovic podsjeca na Dedica.
Mogao bi Rasevic iz kornera donjeti 3 boda.
Mogao bi Rasevic iz kornera donjeti 3 boda.
Igrali su protiv Zelje u gostima pripremnu i dobili Zelju. Mislim da su dobra ekipa
https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... nik/480438
https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... nik/480438
Ma nije ta tekma mjerilo, Zeljo igrao u kombinovanom sastavu, drugo poluvrijene usli juniori i kadeti, a tad su i dali gol za pobjedu.
Naravno, ne treba potcjenjivati nikog i ici sa parolom lako cemo (ni Darijo nije takav trener), ali ne treba ni imati nekog straha i skidati gace na kruznom kod FISa. Pofajtati se muski pa kako bude. A imamo ekipu za fajt.
Naravno, ne treba potcjenjivati nikog i ici sa parolom lako cemo (ni Darijo nije takav trener), ali ne treba ni imati nekog straha i skidati gace na kruznom kod FISa. Pofajtati se muski pa kako bude. A imamo ekipu za fajt.
Samo Čelik zenički !!!
1. Kolo - Čelik vs Goražde
Zapad - 1283
Istok - 40
Jug - 133
Ukupno KM - 9886
2. Kolo - Čelik vs Jedinstvo
Zapad - 1608
Istok - 125
Jug 121
Ukupno KM - 12611
Zapad - 1283
Istok - 40
Jug - 133
Ukupno KM - 9886
2. Kolo - Čelik vs Jedinstvo
Zapad - 1608
Istok - 125
Jug 121
Ukupno KM - 12611
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
-
Opet dosta manje prodanih karti, ako se uracunaju i sezonske i Sila nebeska, u odnosu na broj ljudi na tribinama....
Sa Jedinstvom.. .jug 121 Treba im dat onu zdenku, tamo na sjevero-istoku gdje pehar bude.
Što se tiče moje statistike 100% je tačna - to se može lagano provjeriti, druga je stvar što svi mislimo da je bilo više ljudi na tribinama. Treba ovdje uračunati i sezonske karte gdje je bilo sigurno 300+ ljudi sa sezonskim ulaznicama na tekmi.
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
-
Kad li će Horić biti spreman. Svi smo vidjeli u Tešnju sta znaci za ekipu. Nisu prilike napravili dok nije izasao u 65 minutu i onda odmah raspad i 2:0.
Dzanković ima poprilično iskustva Igman, Velež itd. krilo, ako je spreman daj ga odmah a Alija sa Mašićem u napad.
Ima dosta opcija, nadam se samo dobroj pripremi utakmice i treninzima ove sedmice i pobjedi koja donosi mnogo mnogo toga. Sto neko napisa gdje ces ako neces u Travniku.
Samo se paziti gluposti, frke, prekrsaja jeftinih i guzve u 16 kako ce oni igrati na iznude faula i centaršut u gužvu. Kopija Rahića prosle sezone.
Dajte nam jedan update sa treninga do kraja sedmice ko je spreman, ko nije, kakvo je stanje.
Dzanković ima poprilično iskustva Igman, Velež itd. krilo, ako je spreman daj ga odmah a Alija sa Mašićem u napad.
Ima dosta opcija, nadam se samo dobroj pripremi utakmice i treninzima ove sedmice i pobjedi koja donosi mnogo mnogo toga. Sto neko napisa gdje ces ako neces u Travniku.
Samo se paziti gluposti, frke, prekrsaja jeftinih i guzve u 16 kako ce oni igrati na iznude faula i centaršut u gužvu. Kopija Rahića prosle sezone.
Dajte nam jedan update sa treninga do kraja sedmice ko je spreman, ko nije, kakvo je stanje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE