NK Čelik
Re: NK Čelik
Svi pisete nesto o jugu a pola je otislo na zapad s 25 godina. Sad na zapadu imas momke od 18 do 35 godina kojima je mjesto na jugu al nece iz kojeg razloga ne znam. Ako vas se ne svida brojka dodes u kop i stanes pa bude vise a ne lakse je na zapad. Ne kazem da svi trebaju na jug al od trenutnog zapada 200 ljudi je kojima je mjesto na jugu.
U trećem kolu Čelik gostuje na stadionu Pirota kod ekipe Travnika, ova utakmica će se prema najavama igrati u nedjelju, 1. septembra s početkom od 16:30
Rob88 je napisao/la: ↑25 kol 2024, 14:26 Svi pisete nesto o jugu a pola je otislo na zapad s 25 godina. Sad na zapadu imas momke od 18 do 35 godina kojima je mjesto na jugu al nece iz kojeg razloga ne znam. Ako vas se ne svida brojka dodes u kop i stanes pa bude vise a ne lakse je na zapad. Ne kazem da svi trebaju na jug al od trenutnog zapada 200 ljudi je kojima je mjesto na jugu.
Samo Čelik zenički !!!
-
To sto je tako bar ja imam svoje licno misljenje, ali necu nista reci moze neko pogresno shvatiti.Rob88 je napisao/la: ↑25 kol 2024, 14:26 Svi pisete nesto o jugu a pola je otislo na zapad s 25 godina. Sad na zapadu imas momke od 18 do 35 godina kojima je mjesto na jugu al nece iz kojeg razloga ne znam. Ako vas se ne svida brojka dodes u kop i stanes pa bude vise a ne lakse je na zapad. Ne kazem da svi trebaju na jug al od trenutnog zapada 200 ljudi je kojima je mjesto na jugu.
Dok nisam otisao iz BiH nije bila utakmica niti domaca niti na strani da nisam isao.
2017 i 2018te se dosta toga izdesavalo po grupu da je ostalo ovako kako jest, sve u svemu lijepa atmosfera sve super, a sto se brojke tice mnogo je toga sto je utjecalo godinama, klub jedva disao a robijasi su uvijek bili tu sve u svemu kapa dole.
Mislim da uslovi na jugu najvise utjecu na posjetu sto se tice stariji robijasa .phillies je napisao/la: ↑25 kol 2024, 15:00Rob88 je napisao/la: ↑25 kol 2024, 14:26 Svi pisete nesto o jugu a pola je otislo na zapad s 25 godina. Sad na zapadu imas momke od 18 do 35 godina kojima je mjesto na jugu al nece iz kojeg razloga ne znam. Ako vas se ne svida brojka dodes u kop i stanes pa bude vise a ne lakse je na zapad. Ne kazem da svi trebaju na jug al od trenutnog zapada 200 ljudi je kojima je mjesto na jugu.
Ako bi se nekad jug renovirao i natkrio milim da bi se dosta raje vratilo
Samo bi Burekovicu porucio, da imamo iskustva sa "vracanjem u zivot" igraca koji posrnu.Imam neki opcija i za povratak u BiH, te mi je sada bitno izabrati klub, gdje ću se “vratiti” u život. Nadam se da će se što brže riješiti situacija, spreman sam i zdrav za nove izazove”, kazao je Bureković za naš portal.
Imamo Smajlovića na toj poziciji ne treba ga gusiti sad novim igracimaRedbull je napisao/la: ↑25 kol 2024, 16:28Samo bi Burekovicu porucio, da imamo iskustva sa "vracanjem u zivot" igraca koji posrnu.Imam neki opcija i za povratak u BiH, te mi je sada bitno izabrati klub, gdje ću se “vratiti” u život. Nadam se da će se što brže riješiti situacija, spreman sam i zdrav za nove izazove”, kazao je Bureković za naš portal.
-
Smajlovic je na krili, a bek nam škripiEugen je napisao/la: ↑25 kol 2024, 16:28Imamo Smajlovića na toj poziciji ne treba ga gusiti sad novim igracimaRedbull je napisao/la: ↑25 kol 2024, 16:28Samo bi Burekovicu porucio, da imamo iskustva sa "vracanjem u zivot" igraca koji posrnu.Imam neki opcija i za povratak u BiH, te mi je sada bitno izabrati klub, gdje ću se “vratiti” u život. Nadam se da će se što brže riješiti situacija, spreman sam i zdrav za nove izazove”, kazao je Bureković za naš portal.
Moze Smajlovic i beka igrati, ali skripi tu definitivno. Plus klupa je tanka.
-
Moze igrati, al mene je dijete odusevilo na krilu ove dvije utakmice. Po meni daleko najveci talenat u cjelokupnoj ekipi.Redbull je napisao/la: ↑25 kol 2024, 16:31Moze Smajlovic i beka igrati, ali skripi tu definitivno. Plus klupa je tanka.
Ja se nadam tom veznjaku plus Horic i Dzankovic da bar nesto klupe imamo.
Fali zadnji vezni, pregovaralo se sa Perisicem, Sovsicem, Bojom, Biberom, svi nesto cekaju ali nikako da docekajuprisonbreak je napisao/la: ↑25 kol 2024, 16:37Moze igrati, al mene je dijete odusevilo na krilu ove dvije utakmice. Po meni daleko najveci talenat u cjelokupnoj ekipi.
Ja se nadam tom veznjaku plus Horic i Dzankovic da bar nesto klupe imamo.
-
Za mene Bojo bi ovoj ekipi bas sjeo, nemaju ni sta puno cekati, mogu jos koji dan i moraju donositi odluki.
Burekovic je preskup, i mislim da nema teoretske sanse da potpise. Mada pozicija lijevog beka i zadnjeg veznog najvise gore.
Bajramovica ne treba koristiti na beku, nrgo iskljucivo na stoperu
Burekovic je preskup, i mislim da nema teoretske sanse da potpise. Mada pozicija lijevog beka i zadnjeg veznog najvise gore.
Tačno nam fali lijevi bek Bureković kojeg pokriva stoper Bajramović.
Veznjak tipa Bojo, oporavljeni Horić, dok vidimo Dzankovića to je ekipa vec sada za sami vrh bez zimskog roka. Da ne govorim koliko bi ozbiljnije izgledali i stabilnije i koliko bi to nove raje privuklo na stadion.
Bas je super atmosfera oko kluba kao sto svaki igrač ističe, porodična.
Veznjak tipa Bojo, oporavljeni Horić, dok vidimo Dzankovića to je ekipa vec sada za sami vrh bez zimskog roka. Da ne govorim koliko bi ozbiljnije izgledali i stabilnije i koliko bi to nove raje privuklo na stadion.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma nije Burekovic preskup treba ga kontaktirati i njemu je najbitnije da se vrati u zivot, ista situacija kad je potpisao igrao za Vojvodinu koja ga je posudila Čeliku, odigrao top sezonu i vratio se, pa se prodao u Mađarsku.prisonbreak je napisao/la: ↑25 kol 2024, 16:51 Za mene Bojo bi ovoj ekipi bas sjeo, nemaju ni sta puno cekati, mogu jos koji dan i moraju donositi odluki.
To bi bilo ono bas vrh da se ostvari jos ako odblokiramo racun na polusezoni jedno 3cu comuga i da se nesikiramo ni oko tog barazaAvenija je napisao/la: ↑25 kol 2024, 17:01 Tačno nam fali lijevi bek Bureković kojeg pokriva stoper Bajramović.