NK Čelik

RubikovaKocka

Re: NK Čelik

Post Postao/la RubikovaKocka »

Zapad :pray: :rock:

SVI NA PIROTU !
Dajte nam kompletnu novu tribinu u Travniku, biti ce krcata !
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Utakmica dobra, da je Masic bio raspolozen mogli smo zabiti i 6+. Glup faul na rubu sesnaesterca koji majstor Hadzikadunic koristi. Dugo nije bolja atmosfera na zapadu bila. Ostati smireni, Travnik isto ima 2 pobjede, bolju gol razliku koju cemo im nadam se pokvariti sljedeci vikend.
Cap13

Post Postao/la Cap13 »

Ja napisah ocekujem peticu(navijaca) rekose mi da nema sanse za 5 golova :lol: zamalo golovi da prodju, a zanima me brojka koju je delegat upisao.
pasha

Post Postao/la pasha »

Rz88 je napisao/la: 24 kol 2024, 22:54 Utakmica dobra, da je Masic bio raspolozen mogli smo zabiti i 6+. Glup faul na rubu sesnaesterca koji majstor Hadzikadunic koristi. Dugo nije bolja atmosfera na zapadu bila. Ostati smireni, Travnik isto ima 2 pobjede, bolju gol razliku koju cemo im nadam se pokvariti sljedeci vikend.
Travnik ima jednu pobjedu, utakmicu manje i lošiju gol-razliku. Zašto gledate pogrešne tablice i tako donosite zaključke?
macak_

Post Postao/la macak_ »

Cap13 je napisao/la: 24 kol 2024, 22:59 Ja napisah ocekujem peticu(navijaca) rekose mi da nema sanse za 5 golova :lol: zamalo golovi da prodju, a zanima me brojka koju je delegat upisao.
3.500
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Bravo momci za večerasnju utakmicu
Od igre do atmosfere na stadionu
Zaplakati sam kad sam gledao tekmu i pitao se kud nisam I ja sad u ovom trenutku na stadionu da uzivam u ovoj atmosferi 😞
Ehh sledece kolo ide prvo gostovanje da vidimo kako li ćemo ove sezone biti u gostima ako i to uspijemo riješiti maler iz prošle sezone mogao bi Čelik biti fina priča ove sezone ali sto reče trener na kraju ne treba dizati euforiju
Idemo od utakmice do utakmice
FliX

Post Postao/la FliX »

Utakmica odlicna, atmosfera prekrasna. Saban na svoj autoritet podigao zapad. NA NA NA - NA NA NA - NA NA NAAAA OOOOO OOOOO... :D :lol:
:srednjak:
Koji je dan utakmica u Travniku (da mogu dirigovat smjenu na poslu) ?
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Brotherze je napisao/la: 24 kol 2024, 22:15
Redbull je napisao/la: 24 kol 2024, 22:08 Kao sto Dario kaze, ne smije sada pasti u neku euforiju. Pogotovo jer smo poznati po tome.

Utakmica za 10, nema se tu sta vise reci. Smajlovic mali pun pogodak na krilu, igra dijete bas fino. Ali se takodjer izdigao i ima taj osjecaj za gol, samo velikane smo gledali sa takvim osjecajem, a sada jedan kod nas igra.

Da se primjetiti da su bas ekipa i da vlada dobra atmosfera u timu, sto je rezultat dobrig skautinga. Prilikom dovodjenja igraca, ne gledaju se samo njegove fudbalske kvalitete, nego i ljudkse da se uklopi u tim, sto za sad daje rezultat.
Smajlovic odlican na krilu a i Martinovic na drugoj strani, ne znam samo gdje ce Dzankovic igrati kad bude spreman hehe
Smajlovic na lijevog beka gdje bi bio ubitacan iz drugog plana a i veceras je top odigrao na beku kad je tu presao poslije ulaska Ahmetspahica.
Kad Dzankovic upadne na krilo a on na beka bicemo preopasni i lijevo i desno.
Cestitke ekipi strucnom stabu publika sve za 10
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

ČESTITKE IGRAČIMA I TRENERIMA NA POBJEDI!!!
ROBIJAŠI i ZAPAD :tobože: :tobože: :pray:
Sila nebeska lijepa brojka za respekt s obzirom na daljinu.
Vardo dobar moram to istac.
Medjuselac odlican i sjajan.
Ostali bez zamjerke borba i zalaganje vrhunski
Jedina greska Damjanovica uvodjenje dzuturuma Isakovica.U ovakvoj situaciji ubacuje se mlado dijete da se kali a ne dzuturum :D
Raja nije izdala veca brojka neg sa Gorazdem.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Cestitke trenerima i igracima na pravoj borbi i trci svih 90 minuta.Necu utakmicu puno komentarisat cista zasluzena pobjeda 4 gola data ali moralo je se vise golova dat ali valjda ce ulazit kad budemo negdje manje sansi imali ,realno pored 4 smo morali dat jos 4 gola.Od igraca cu istaci Vardu jako dobro odigro i popravio se i samo nek bude jos bolji ovi ostali manje svi vise isto,Jusic odlican dobro pojacanje ,Smajlovic fino igra ,Martinovic onako bez treninga onakva borba svaka mu cast.Jedinstvo slabo i cak fizicki puno losiji od Celika i onaj gol dali nakon bas glupog faula.
Ambijent vrhunski i Robija a Zapad posebno i ono Saban sta je uradio popeo se na ogradu kao nekad a bukvalno sve digo na noge i svaka mu cast za ono i ondje je sve ona starija Robija sa 40 godina i bas se navijalo kao nekad na Jugu ,izgubio sam dah nisam u kondiciji da skacem,ono je vrh bilo i nadam se da ce bit video taj .
Sila Nebeska respekt solidna brojka,kultura i sve naj i sretan im povratak kuci.
Sljedeca Travnik trebali bi bod uzet mada je gore uvjek zaebano ali bar bez pritiska i ocekujem invaziju u Travnik.kao nekad.
Sve u svemu danas cista desetka od punih kafica,pjesme Celikove,himne i same utakmice i kruna pobjeda.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Smajlović: Očekujemo i istok pun uskoro ali to ćemo mi sve svojom igrom zaslužiti. :pray:

Vec su svjesni sta donosi trica iz Travnika :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
FliX

Post Postao/la FliX »

BatistutA19 je napisao/la: 24 kol 2024, 23:43 Cestitke trenerima i igracima na pravoj borbi i trci svih 90 minuta.Necu utakmicu puno komentarisat cista zasluzena pobjeda 4 gola data ali moralo je se vise golova dat ali valjda ce ulazit kad budemo negdje manje sansi imali ,realno pored 4 smo morali dat jos 4 gola.Od igraca cu istaci Vardu jako dobro odigro i popravio se i samo nek bude jos bolji ovi ostali manje svi vise isto,Jusic odlican dobro pojacanje ,Smajlovic fino igra ,Martinovic onako bez treninga onakva borba svaka mu cast.Jedinstvo slabo i cak fizicki puno losiji od Celika i onaj gol dali nakon bas glupog faula.
Ambijent vrhunski i Robija a Zapad posebno i ono Saban sta je uradio popeo se na ogradu kao nekad a bukvalno sve digo na noge i svaka mu cast za ono i ondje je sve ona starija Robija sa 40 godina i bas se navijalo kao nekad na Jugu ,izgubio sam dah nisam u kondiciji da skacem,ono je vrh bilo i nadam se da ce bit video taj .
Sila Nebeska respekt solidna brojka,kultura i sve naj i sretan im povratak kuci.
Sljedeca Travnik trebali bi bod uzet mada je gore uvjek zaebano ali bar bez pritiska i ocekujem invaziju u Travnik.kao nekad.
Sve u svemu danas cista desetka od punih kafica,pjesme Celikove,himne i same utakmice i kruna pobjeda.
https://streamable.com/utrfa0

Daj sad jednom reci hoce li se Celik ugasit ikad? :lol:
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

Danas sam prevalio 400km, kući u Sarajevo dolazim 15 do 8, majicu obukao i odmah gas Zenica.

Samo sto sam ušao na zapad, Smajlovic gol daje. Meni srce ko Bilino da ću I halaliti 3 radara sto su me uhvatila do Zenice

U Travnik po bodove pa na vacepe

Hu-ha

:srce: :srce:
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Damjanovic je ovo sve lijepo ukomponovao, svaka mu cast. Kakva atmosfera, nevjerovatno. Promukao sam. Ovi sto au gledali na TV, je li se culo navijanje sa zapada, ludnica je bila. Koja razlika krila prosle godine i sad ova! Kako veza fino funkcionise bez Skolsa 😁😁😁
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
phillies

Post Postao/la phillies »

Cestitke igracima i strucnom stabu na pobjedi. Nisam bio na stadionu, pa necu puno tupiti o utakmici koju gledas na TV-u. Prije svega, vidi se da je napadacki segment ekipe "kliknuo" i da sa svih strana vreba opasnost po gol protivnika. Jos kad Masic krene pogadjati ove promasaje (a krenuce, svi znamo da je ovako bilo i prosle sezone). Ali :pray: dva prelijepa gola, prvi cini mi se petom, drugi volejom. Cestitke i Smajlovicu na prvjencu u seniorskoj ekipi. Mali je dragulj, samo se nadam da nece poletjeti za prvom ponudom koja mu bude ponudjena od drugog kluba. Rasovic polako dolazi do gola. U prvom kolu je promasio zicer, veceras pogodio uz pomoc protivnickog igraca. Nadam se da u trecem kolu slijedi jedan "cist" gol :D :D :D
Hamza, svaka cast. Odlicno odigrano obzirom da je bio upitan za utakmicu i da nije trenirao skoro cijelu sedmicu.
Vardo :pray: :pray: Boga molim da odrzi ovaj nivo igre koliko god je moguce duze.
Eto koliko god hvalio napadacki dio, igra u odbrani cini mi se da se mora dizati. Bilo je i nonsalancije, bilo je propusta, malo i neuigranosti koju bi kvalitetnija ekipa itekako kaznila. A bice ove sezone dosta ekipa koje su kvalitetnije od vecerasnjeg Jedinstva. Zato ne treba se zanositi ovim rezultatom, nego raditi na ispravljanju gresaka i unaprijedjenju igre. Jer vec za sest dana slijedi Travnik :D

Travnik ima solidnu ekipu, dokazao je danas pobjedom u Srebreniku. Necu spominjati pobjedu protiv Zelje (pripremna), jer je Zeljo igrao sa juniorima i kadetima drugo poluvrijeme, a i prvo su igrali momci koji su imali manju minutazu. Ali Travnik ce biti nezgodna ekipa na svom terenu svakoj ekipi, pa tako i nama. Nadam se da ce momci odgovoriti na pravi nacin i da cemo imati razloga za slavlje i nakon treceg kola ostati neporazeni.

Naprijed ČE!!!
Samo Čelik zenički !!!
Odgovori