NK Čelik

Bosanjeros

Re: NK Čelik

Post Postao/la Bosanjeros »

Ajdeeeeeee likČeeeeee…🖤❤️
Da podivljamoooo :vješanje:
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Tek ce sad ludilo od 18 sati da nastane. Raja nece izdat sigurno jer kakvi god smo ipak se jos uvijek itekako voli Čelik!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Bembeli je napisao/la: 24 kol 2024, 15:46 Jesu li ispostovali kafici sa Celikovim pjesmama?
40 stepeni, trenutno samo gusteri hodaju ulicama. :mrgreen:
Tek poslije 6 mozes očekivati raju na ulicama i kafićima..

Sva sreća pa staviše ovaj termin u 20:00 gdje će se igrati za gledaoce ugodnih 28-29 stepeni da je utakmica od 17:00 u redovnom terminu ne bi bilo 500 ljudi.

Jos jednom svaka čast Grazerima na 12 000 KM i meni da neko da ponudi da biram utakmicu za rodjendan 80 izmedju Čelika i Gaka ili Čelika i Barselone i Reala ja bi odabrao ljude iz Graza.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Ko god vidi na ulicama momke iz Bihaca, molim vas da ih lijepo tretiramo, i mi imamo lijep docek u Bihacu, ako ko moze da ih pocasti na ovim vrucinama sokom/pivom, bilo bi lijepo.. ovo govorim i sebi i vama.. prije svega jer smo gospoda, a i respekt za momke za gostovanje po ovom kijametu
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

carsija072 je napisao/la: 24 kol 2024, 16:45 Ko god vidi na ulicama momke iz Bihaca, molim vas da ih lijepo tretiramo, i mi imamo lijep docek u Bihacu, ako ko moze da ih pocasti na ovim vrucinama sokom/pivom, bilo bi lijepo.. ovo govorim i sebi i vama.. prije svega jer smo gospoda, a i respekt za momke za gostovanje po ovom kijametu
Naravno!Uvijek smo imali lijep docek,setamo po Bihacu ,nikad nam nije niko ruznu rijec rekao.A maksuz dolazi iz Bihaca i jedan od osnivaca Robije-ZIKE,naravno da podrzi Celik I vidi se sa starom rajom.Volio bih da dodjemo svi na vrijeme,da himnu otpjevamo zajedno,a ne da pola gledalaca bude ispred stadiona za vrijeme intoniranja himne.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Defanzivni vezni, Hanan Zahirovic na posudbi u Rudaru. Danas na klupi u derbiju kola protiv Mladosti.
CelZen

Post Postao/la CelZen »

FRLegioen je napisao/la: 24 kol 2024, 16:55
carsija072 je napisao/la: 24 kol 2024, 16:45 Ko god vidi na ulicama momke iz Bihaca, molim vas da ih lijepo tretiramo, i mi imamo lijep docek u Bihacu, ako ko moze da ih pocasti na ovim vrucinama sokom/pivom, bilo bi lijepo.. ovo govorim i sebi i vama.. prije svega jer smo gospoda, a i respekt za momke za gostovanje po ovom kijametu
Naravno!Uvijek smo imali lijep docek,setamo po Bihacu ,nikad nam nije niko ruznu rijec rekao.A maksuz dolazi iz Bihaca i jedan od osnivaca Robije-ZIKE,naravno da podrzi Celik I vidi se sa starom rajom.Volio bih da dodjemo svi na vrijeme,da himnu otpjevamo zajedno,a ne da pola gledalaca bude ispred stadiona za vrijeme intoniranja himne.
Vidim u Bihaću u dostavnom vozilu jedne picerije Čelikov privjesak i iznenadio se. Malo se raspitao, kažu da je ili vlasnik te picerije ili ima neke veze s njom, čovjek iz Zenice. Je li to taj gospodin?
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

CelZen je napisao/la: 24 kol 2024, 17:03
FRLegioen je napisao/la: 24 kol 2024, 16:55
Vidim u Bihaću u dostavnom vozilu jedne picerije Čelikov privjesak i iznenadio se. Malo se raspitao, kažu da je ili vlasnik te picerije ili ima neke veze s njom, čovjek iz Zenice. Je li to taj gospodin?
To je to 😁.Kad god smo bili u Bihacu,okupiramo pizzeriju.Rodjen je u Krajini,skolovao se u Zenici,jedan od osnivaca Robijasa
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Nadam se i veceras dobroj saradnji juga i zapada, protiv Gorazda u par navrata zvucalo mocno. Vjerujem da ce i veceras biti zajednicka sinergija
zjenica

Post Postao/la zjenica »

2h, 17 minuta i 18 sekundi
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
phillies

Post Postao/la phillies »

Hajmo ljudi polako, ja na posao vi u borbu. :rock: :rock: :rock:

"...jer sprema se ta divna noc..."

Jbm ti godisnji kad ga u julu iskoristi.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Raja već ulazi na staidon, sat i 15 prije početka, miriše na 5 hiljada :rock:
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Igra Martinovic ipak veceras, vidjecemo koliko je spreman obzirom da nije trenirao, ista postava kao i u prvom kolu
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

U Jedinstvu dosta izmjena, nadam se da ce izsci i igrsti, da nece biti povuceni skroz. Ako bude neki bunker, to kod nas jako tesko prolazi.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Gledam radnik-velez i mogu reci, bolje prenose radi mytv nego arena u pl.
Odgovori