NK Čelik

Ali45

Re: NK Čelik

Post Postao/la Ali45 »

Uz neku 6-icu sa PL iskustvom ove sedmice,mislim da bi ma BP bilo barem 7 milja sociosa 🔝⚠️
c'mon likČe
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Eo procito neko spomeni kartone neke pa se sjeti mnogi su pitali koliko kosta zuti i crveni pa eto da znate Zuti karton je 80.a Crveni 250 maraka
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

Draženeee, Zukanović nije igrao na Svjetskom prvenstvu.....
Alija Izetbegović Čelik
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Ali45 je napisao/la: 20 kol 2024, 18:32 Uz neku 6-icu sa PL iskustvom ove sedmice,mislim da bi ma BP bilo barem 7 milja sociosa 🔝⚠️
Ne bih ja to tako rekao. Bilo bi nekih 450-500 sociosa i nekih 6 hiljad navijača Čelika.
Zamisli samo da imamo 2000 članovaaa
BatistutA19

Juzni Front 1988 je napisao/la: 20 kol 2024, 17:59 Bati bio si zestoki protivnik idlaska u kantonalnu, zar ne?? 🤣🤣🤣
Jesam bgm bio protiv Kantona odmah to priznajem jer sam mislio raspast cemo se ono nece nikog zanimat Čelik ali brzo sam ja sabro 2 i 2 i podrzo posle Kanton jedino ispravno i jedininput je to bio. Gedo utakmice odmah ali sam reko moze Kanton samo jedna godina i 2 godine maximalno DLC i sto je bilo tako i 3 god Federalna liga a sad ona prica treba se vratit ili nismo trebali ulazit mislim da je greska razmisljat tako.Sve je perfekt odradjeno i cak vise od toga da ne pisem o tome zna se to sve.Ja uvjek priznam 😁😁ne mogu lagat kad imaju dokazi 😁😁
BatistutA19

zjenica je napisao/la: 20 kol 2024, 18:01
BatistutA19 je napisao/la: 20 kol 2024, 17:54
zjenica je napisao/la: 20 kol 2024, 17:42 Nerealno koliko smo napredovali kao klub, od situacije u kojoj je samo čistačica bila na Bilinom i klub pred totalnim gašenjem, do toga da nam stručni štab čine Damjanović i Zukanović, dugovi skoro isplaćeni, 400+ sezonskih, borba za Premijer ligu...

Vjerujte da će nam ove vijesti od malo prije dovesti i tog dugo očekivanog DMF-a.

Volim te likČe bolan ⚫🔴
Ma ovo je bolan polje pratit kako klub raste nego uci kao Sloboda i raspad sistema ali ko ce budalama objasnit i sad oni mastaju da ce im doci neko sa parama ili doci neka uprava a oni sjedit za kompom i pisat zelje.
Ja vise uzivam u ovom Čeliku nego u onom u PL kad si se borio nizasta ,ne moramo ba ni uci samo to trebaju navijaci shvatit i prihvatit i podrzavat ovakvu upravu koju nijedan klub nema.
Ti digimoni se nama smiju što se radujemo vraćanju dugova, dok je njihov klub u žestokom rasulu. Povećali im se dugovi, loši rezultati, ne zna se ko pije a ko plaća.

Navijačka skupina im se ugasila, zaledili sve račune i sve sto su mogli, postali su Salt City Boysi 😂, sve ukupno niih 18
Ma docice neko sa parama samo njih ceka 😂😂😂Ne moze Dinamo i Zvezda naci pravog investitora nego drzavni projekti ili Hajduk i tebi ce doci ovde neko.
Za 18 piva ugaseno et kakvi su oni taman po piva 😂😂😂
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Cekam Truhlu starog Lipija Marcela da cujem njegov komentar vezano dolaskom Zuke u klub 🤔🤔🤔

Ipak je Truhlo autoritet, njegova rijec ima tezinu na ovom pdf 🤣

@Bati hocemo pit kafe, eto me protiv Zvijezde inshAllah
moSa likCe
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Dobar potez dolazak Zukanovica iz vise razloga. Prvo je iskustvo i znanje koje ce donijeti u tim. Druga stvar je autoritet i sto sa sobom donosi poznanstva. Ako zelimo nekog igraca, nije isto kada ga zove neki trener ili kada dobije poziv od trenera koji iza sebe imaju itekako dobru igracku pozadinu. Svojim uticajima rijese pola posla. Sam dolazak Zukanovica je sigurno se zasnivao na tome, da ga Damjanovic zbog poznanstva i svog kredita koji je zaradio doveo u nas klub.
zjenica

Post Postao/la zjenica »

Nadam se da ćemo uskoro saznati i broj prodanih ulaznica protiv Goražda, vjerujem da to mnoge zanima baš kao i mene :)
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
phillies

Post Postao/la phillies »

Ja se nadam da ce uskoro proraditi brojaci karata. Cisto zbog transparentnijeg ulazenja i evidentiranja istih.
Samo Čelik zenički !!!
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Cuj Ervin Zukanovic koja atomska nenadano!!!
Svaka čast upravi potez svjetski :rock:
E sad djeca imaju od koga da uce,reprezntativac covjek bio.
Lagano naostrit se za subotu kako na terenu
tako i na tribinama.
Mada mislim da raja nece izdat i da se realno
moze pobjediti makar s 1 - 0
i zaraditi nekih 12 - 15 milja km od karti.
SAMO ČELIK 🖤
BatistutA19

Juzni Front 1988 je napisao/la: 20 kol 2024, 19:31 Cekam Truhlu starog Lipija Marcela da cujem njegov komentar vezano dolaskom Zuke u klub 🤔🤔🤔

Ipak je Truhlo autoritet, njegova rijec ima tezinu na ovom pdf 🤣

@Bati hocemo pit kafe, eto me protiv Zvijezde inshAllah
Akobogda bicu mislim protiv Zvijezde ,obicno popijemo pice pred utakmicu negdje ako se ima vremena pa et.zavisi opet sa kim budem tada i gdje.
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Znaci nasi igraci sada imaju priliku da uce od bivseg reprezentativca i igraca koji je igrao u seriji A. Covjek koji je dijelio svlacionicu sa svjetskim imenima poput Francesca Tottija, Daniele De Rossija, Edina Dzeke itd.. ako uspije 50% iskustva tog da prenese na nase momke, uvjeren sam da cemo gledat totalno novi Čelik.. sretno Ervine, da aBda zajedno sa Damjanovicem i ostatkom strucnog staba nas uvedes u najvisi rang..
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
Eugen

Post Postao/la Eugen »

asimdemineri je napisao/la: 20 kol 2024, 18:57 Draženeee, Zukanović nije igrao na Svjetskom prvenstvu.....
Sta ces kad ne zna frajer, najbolje mu je da samo fotka to mu dobro ide, ostalo se provaljuje samo
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Mogao je Zukanovic i odigrat jednu sezonu komotno, kad je mogao Isakovic skoro 2 godine stariji hehe. U odbrani njih dvojicu stavit, bar iskustva ne bi falilo :D
Odgovori