Na Bilinom delirijum
NK Čelik
Re: NK Čelik
Blago rečeno iznenađen sam,svaka čast upravi na ovom I naravno ovo je još jedan dokaz kako iz dana u dan rastemo kao klub.
Na Bilinom delirijum

Na Bilinom delirijum
c'mon likČe
-
Mogao bi Zuka komotno i odigrati sezonu 

- Juzni Front 1988
Top pojacanje, sta reci osim da sam iznenadjen al ono pozitivno bas. Naklon upravi.
moSa likCe

Bravo za Upravu, ovo je bas grom iz vedra neba.
Dobro nam dosao Ervine!
Ps. Imace Smajlovic i Hodžic (a i ostali) od koga uciti i napredovati. Ovo im mora biti podstrek da jos vise rade na sebi kao nogometasima, i uspjeh ce doci.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 20 kol 2024, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- asimdemineri
Wow
Čestitam upravi i stručnom štabu, sjajna vijest.
Dobro došao Ervine

Čestitam upravi i stručnom štabu, sjajna vijest.
Dobro došao Ervine

Alija Izetbegović Čelik
Nerealno koliko smo napredovali kao klub, od situacije u kojoj je samo čistačica bila na Bilinom i klub pred totalnim gašenjem, do toga da nam stručni štab čine Damjanović i Zukanović, dugovi skoro isplaćeni, 400+ sezonskih, borba za Premijer ligu...
Vjerujte da će nam ove vijesti od malo prije dovesti i tog dugo očekivanog DMF-a.
Volim te likČe bolan

Vjerujte da će nam ove vijesti od malo prije dovesti i tog dugo očekivanog DMF-a.
Volim te likČe bolan
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
- BatistutA19
Dobro dosao Ervine !!Odlican potez uprave svaka cast ,prvo je neko ime i kao igrac bio igro a i plus mlad je taman se uklapa u svu ovu pricu pozitivnu .Jos kad bi taj veznjak neki lego a nadam se da hoce 

I ja ocekivam brojku bar kao sa Gorazdem i cak mozda vecu i naravno onakvu borbu i vise prisebnosti u napadu i od prve minute jako i nadam se pobjedi i ici utakmicu po utakmicu.
Ja mislim jedina tekma gdje moze bit vise gledalaca u BiH je Tuzla Sloboda-Željeznicar ali tu ce bit vise sarajlija.
I ja ocekivam brojku bar kao sa Gorazdem i cak mozda vecu i naravno onakvu borbu i vise prisebnosti u napadu i od prve minute jako i nadam se pobjedi i ici utakmicu po utakmicu.
Ja mislim jedina tekma gdje moze bit vise gledalaca u BiH je Tuzla Sloboda-Željeznicar ali tu ce bit vise sarajlija.
- BatistutA19
Ma ovo je bolan polje pratit kako klub raste nego uci kao Sloboda i raspad sistema ali ko ce budalama objasnit i sad oni mastaju da ce im doci neko sa parama ili doci neka uprava a oni sjedit za kompom i pisat zelje.zjenica je napisao/la: ↑20 kol 2024, 17:42 Nerealno koliko smo napredovali kao klub, od situacije u kojoj je samo čistačica bila na Bilinom i klub pred totalnim gašenjem, do toga da nam stručni štab čine Damjanović i Zukanović, dugovi skoro isplaćeni, 400+ sezonskih, borba za Premijer ligu...
Volim te likČe bolan![]()
Ja vise uzivam u ovom Čeliku nego u onom u PL kad si se borio nizasta ,ne moramo ba ni uci samo to trebaju navijaci shvatit i prihvatit i podrzavat ovakvu upravu koju nijedan klub nema.
- Juzni Front 1988
Ti digimoni se nama smiju što se radujemo vraćanju dugova, dok je njihov klub u žestokom rasulu. Povećali im se dugovi, loši rezultati, ne zna se ko pije a ko plaća.BatistutA19 je napisao/la: ↑20 kol 2024, 17:54Ma ovo je bolan polje pratit kako klub raste nego uci kao Sloboda i raspad sistema ali ko ce budalama objasnit i sad oni mastaju da ce im doci neko sa parama ili doci neka uprava a oni sjedit za kompom i pisat zelje.zjenica je napisao/la: ↑20 kol 2024, 17:42 Nerealno koliko smo napredovali kao klub, od situacije u kojoj je samo čistačica bila na Bilinom i klub pred totalnim gašenjem, do toga da nam stručni štab čine Damjanović i Zukanović, dugovi skoro isplaćeni, 400+ sezonskih, borba za Premijer ligu...
Volim te likČe bolan![]()
Ja vise uzivam u ovom Čeliku nego u onom u PL kad si se borio nizasta ,ne moramo ba ni uci samo to trebaju navijaci shvatit i prihvatit i podrzavat ovakvu upravu koju nijedan klub nema.
Navijačka skupina im se ugasila, zaledili sve račune i sve sto su mogli, postali su Salt City Boysi
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Cire mu, cireJuzni Front 1988 je napisao/la: ↑20 kol 2024, 17:59 Bati bio si zestoki protivnik idlaska u kantonalnu, zar ne??![]()

Samo Čelik zenički !!!
Evo Zuke evo novih žutih kartona na klupi 

Svi zajedno sada slati prijateljima i poznanicima koje dugo nismo vidjeli na stadionu ovo pojačanje i podstaknuti ih da dođu u subotu na utakmicu!
- Juzni Front 1988
phillies je napisao/la: ↑20 kol 2024, 18:05Cire mu, cireJuzni Front 1988 je napisao/la: ↑20 kol 2024, 17:59 Bati bio si zestoki protivnik idlaska u kantonalnu, zar ne??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zna to Bati, kalešina je to stara. Sljedeci put kad ga vidim u Šibici zvat cu ga na fuznu. Dobar je Bati
moSa likCe
- Juzni Front 1988
moSa likCe