NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Ma znam, zezam se.
Samo Čelik zenički !!!
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Slegli su se utisci nakon utakmice i vikenda. Generalna ocjena 8.5/10

Utakmicu sam gledao preko MyTV. Prvo sam se bio prepao za istok ali sa obzirom da je mogla kisa pasti poslije sam vidio da je zapad bas fino bio popunjen i po meni dobra brojka. Sa boljim rezultatima ocekujem i vise raje a ova brojka bi trebala biti neki minimum 2-2.5k.

Himna je fino isla nisu se culi ispadi iako je komentator non stop pricao ali dalo se cuti da je proteklo solidno. Na TV prijenosu zapad nije dao neku podrski i onaj poznati huk sve do neke 32 minute. Cak sam u sebi govorio daj malo energije buke. Drugo poluvrijeme je bilo top. Znam sve temperatura ovo ono, na kraju je sve dobro ispalo.

Po meni su svi odigrali solidno i mislim da mogu dati jos vise svi pojedinci. Prvi put sam gledao Martinovica i odma u prvom kontaktu sa loptom i prodoru pomislio sam ovo je top igrac za federaciju i neko ko bih mogao biti PLBiH igrac za sezonu-dvije. Fizika, pokretnost, kontakt sa loptom sve super jos malo koncentracije kako bude vrijeme odmicalo i ja sam prezadovoljan. Jusic je ekstra zamjena za Sivca. Podsjeca me malo na Mladena Jurcevica i treabo bih biti neka sigurica u rosteru samo da ne bude neki padova ili povreda. Rasevic izgledao kao dobra zamjena Isakovicu. Siguran pozadi a uvijek prijetnja po gol iz prekida. Steta za promasaj, srecom nije nam otkinilo nikakve bodove. Masic super pravi lider uvijek prijetnja naprijed. Eto ne znam sve solidno, svidjale su mi se duke lopte po krilima dobro smo prolazili tu sad ne znam jel slaba pokrivenost Gorazda ili stvarno ce biti nase jako oruzje jos kad Dzankovic bude dostupan. Pokusavali smo proturit loptu i kroz sredinu ali malo smo tu kaskali i bili nespremni. Citam dosta negativni komentara za kartone. Jesmo, bezpotrebno malo vise agresivni kad prilazimo igracu. moze se to bolje pokriti i pokusati oduzeti lopta ili da igrac napravi gresku sa obzirom da je ovo federacija i da to nisu neke igracine koje ce napraviti fintu. Nama su umalo uzeli 2-3 lopte nazad u opasnim zonama na taj fazon budi prisutan pojacaj presin ali nemoj vuci udarati igraca. Moramo to popraviti u iznosenju lopte sa nasih 20/30 metara. Gorazde je isto bilo nekorektno. U glavi su mi 2 prekrsaja bas teska gdje su pokusali isprovociati a sudije ni karton nije dao. Na TV-u se vidjelo onaj ganci Tatar psuje mater odmah na pocetku nasim igracima bas se moglo procitati sa usana. Malo smanjiti tenzije ali isto tako treba vratiti bezobrazluk u najboljim trenutcima. Generalno sam zadovoljan a svi znaju da moze i treba bolje. Prva je utakmica a rezultat pozitivan, dobro je.

Ne bih se obazirao puno na poraz Jedinstva kuci. Uvijek je bilo iznenadjenja u prvi kolima. Tek poslije 6-7 kola odprilike imas predstavu koliko je ko jak. Ja bih ponovio jak pristum i jos jaci i svjeziji i mislim da rezultat nece doci u pitanje neki 2-0; 3-1. Skoncentrisati se na zavrsnicu i sigurniji prenos lopte iz nase polovice. Nadam se da ce opet biti MyTV prijenos a ne sumnjam ukoliko i ne bude da ce nasi momci pustiti live.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Kako je daleko subota :roll:
Bosanjeros

Post Postao/la Bosanjeros »

habuba

Post Postao/la habuba »

Prvi macici se u vodu bacaju. Trebace sigurno par utakmica da se vidi na cemu smo. Pozitivno je sto imamo dobar raspored i bilo bi super za nas da ga iskoristimo. Ako ubodemo ovih par pobjeda na pocetku i mentalni sklop ce poceti da se mijenja. Svidio mi se Martinovic samo zato sto je korpulentan. Tip bi izgleda mogao po dvojicu na ledjima nositi. Masic mi je bio isto tako veoma dobar. Boljka nam je opet ista, previse sansi smo profulali.

Nismo imali nekih zabrinjavajucih greski da bi se na osnovu njih moglo vise suditi. Protok lopte je bio sasvim solidan, ali se vidi da bi nam sigurno dobro dosao jedan bolji vezni igrac. Sve u svemu momci odigrali fer i postenu utakmicu, a poslije Jedinstva cemo moci vec poceti po malo uporedjivati.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Bosanjeros je napisao/la: 19 kol 2024, 21:40 https://nkcelik.ba/prvi-tim
Fali samo ovaj novi. Dzankovic.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Fali i Eman Babic koji je usao 2 pol protiv Gorazda. Pogrijesili su Baruciji ime
phillies

Bosanjeros je napisao/la: 19 kol 2024, 21:40 https://nkcelik.ba/prvi-tim
:like:

Pojacalo se i medicinsko osoblje, posto je Albin sklon zutim kartonima :D :D :D A Isak i Feno pridruzeni clanovi.
Samo Čelik zenički !!!
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Gdje je Bakir Bašić?
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Zna li neko slucajno ima li u fanshopu dostupna ova majica crna sto nose ekonomi kluba na ovim slikama sa zvanične stranice ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Eugen

Post Postao/la Eugen »

RealMadrid je napisao/la: 19 kol 2024, 22:34 Gdje je Bakir Bašić?
Upravu si fali i Bakir
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Palackic medju ovim vrsnjacima kao da je 2-3 godine mladji, podhitno mora raditi na sebi. Ovi mesari iz prve lige ce ga pregazit ako bude igrao ove sezone.

Mlada ekipa, Isakovic i Salcinovic kvare prosjek hehe.
phillies

https://files.fm/u/t3k44m3amz

Evo kome treba zvuk trube da ga probudi, da ne zakasni na tekmu :D :D pogodno za sve telefone
Samo Čelik zenički !!!
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

phillies je napisao/la: 20 kol 2024, 00:54 https://files.fm/u/t3k44m3amz

Evo kome treba zvuk trube da ga probudi, da ne zakasni na tekmu :D :D pogodno za sve telefone
Ima jedna Cecina pjesma ovaj pocetak trube skoro pa isto 😃🤣🤣
moSa likCe
sale

Post Postao/la sale »

mozel neko napraviti temu za mladje kategorije, gdje mozemo pratiti sta se desava u tim kategorijama
Odgovori