Još da dovedemo veznjaka do subote, to je odmah dodatna 1000 ljudi na stadionu, ovih od dobre igre, rezultata i pojačanja

I ja kontam ko je sad Bešić u zapisniku
5k mozemo napuniti, itekako. Idemo dati svi doprinos, pozivati, pricati o Celiku do subote. Idemo napraviti spektakl u subotu i upisati pobjedu. Poslije toga Pirota i Travnik, velika ludnica zagarantovana.
Cap13 sto je napisao "bar petica" - vjerujem da je mislio na publiku u smislu 5 hiljadaphillies je napisao/la: ↑19 kol 2024, 15:15 Ne sanjajte nikakve "petarde", razvaljivanja i slicno...Nije ovo kanton ili fenjerasi Druge Lige Centar. Timovi kakvi god da su posjeduju kvalitet, a mi nismo toliko bolji da se qrchimo. Favoriti jesmo ali to moramo opravdati na terenu. Imamo i mi svojih mana u ekipi. Jedinstvo ne vjerujem da ce doci da se nadigrava, nego ce bunkericu igrati, pa ako izdrze pocetne nalete Celika i ostaane nula mozda upali neka kontra..i eto belaj. Nije da nismo gledali takve ekipe na Bilinom.
Ovo ne pisem zbog toga sto sumnjam u nase momke, vec samo da se raja ne zaleti previse i da misle da ce to Celik ko plitak potok preci...pa krenu bogarati nakon 20 minuta utakmice.
Moja prognoza 2:0 (Hamza oba)
Jesam, jesam. Petica u hiljadama na tribinamazjenica je napisao/la: ↑19 kol 2024, 15:17Cap13 sto je napisao "bar petica" - vjerujem da je mislio na publiku u smislu 5 hiljadaphillies je napisao/la: ↑19 kol 2024, 15:15 Ne sanjajte nikakve "petarde", razvaljivanja i slicno...Nije ovo kanton ili fenjerasi Druge Lige Centar. Timovi kakvi god da su posjeduju kvalitet, a mi nismo toliko bolji da se qrchimo. Favoriti jesmo ali to moramo opravdati na terenu. Imamo i mi svojih mana u ekipi. Jedinstvo ne vjerujem da ce doci da se nadigrava, nego ce bunkericu igrati, pa ako izdrze pocetne nalete Celika i ostaane nula mozda upali neka kontra..i eto belaj. Nije da nismo gledali takve ekipe na Bilinom.
Ovo ne pisem zbog toga sto sumnjam u nase momke, vec samo da se raja ne zaleti previse i da misle da ce to Celik ko plitak potok preci...pa krenu bogarati nakon 20 minuta utakmice.
Moja prognoza 2:0 (Hamza oba)
![]()
Ne fali, fali ti ibraković kao zamjena na beku jusiću, babić je protiv Goražda veznog igrao. I Bašić i Prguda mogu 8cu igrati, može i Vardo, nije to toliko problematično.phillies je napisao/la: ↑19 kol 2024, 15:41 Hahahaha![]()
Al eto, nek sam ja napisao
Ps. Gledam na transfermarktu i Martinovic i Dzankovic primarna pozicija lijevo krilo? Ako je tako onda nema problema
Edit
Fali zamjena za Alija, mjenjaj formaciju kad njeg nema
Kad se momci oporave, ovo ce biti ubitacna ekipa...
Nije upitan broj veznih igrača, nego stvar kvaliteta. Na papiru imaš 6 veznjaka, a pitanje je koliko oni mogu dati ruke u ovoj sezoni.