NK Čelik
Re: NK Čelik
Zna li se tacno kad je tekma sa Jedinstvom? Na kladionici pise nedelja u 17:00h
Samo Čelik!
Vratim snimak na mytv da čujem himnu, onaj komentator ni dah da uzme da pauzu napravi. Himna se skoro ni čula nije od njega i njegove priče
-
Bgm Gradina razbi Jedinstvo pod borićima, 1:3 .
Tomislav lagano Tuzlu uze 3:1.
Tomislav lagano Tuzlu uze 3:1.
Ne treba nas zavarati što Jedinstvo primi tricu kod kuce od Gradine nego ozbiljno i agresivno od prve minute nošeni mnogobrojnom publikom odmah otici na 6 bodova.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ove godine bi mogla bit najludza 1LF.
Bice rutavo svako svakog izgleda moze pobijedit
Bice rutavo svako svakog izgleda moze pobijedit
- BatistutA19
Bgm zaebani rezultati ne znam sta covjek tu da komentira mozda je Brastvo ocekivano ,Tuzla mislio sam bod ce uzet bar a da Zvijezda i Jedinstvo nece izgubit i nema tu vise ni uvoj ligi prednost domaceg terena ako nisi dobar.
Samo napast Jedinstvo od 1 minute jako pokusat zabit gol sto prije a ne kao sinoc da udjes u neku nervozu jer svi ce se ovde valjat zadrzavat osim par ekipa koji ce igrat otvoreno i nadam se Dzankovicu da ce bit bar na klupi i dobit poluvrijeme da igra a ovo ostalo manje vise sve isto.
Samo napast Jedinstvo od 1 minute jako pokusat zabit gol sto prije a ne kao sinoc da udjes u neku nervozu jer svi ce se ovde valjat zadrzavat osim par ekipa koji ce igrat otvoreno i nadam se Dzankovicu da ce bit bar na klupi i dobit poluvrijeme da igra a ovo ostalo manje vise sve isto.
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 18 kol 2024, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Boj se zujana, a ne laznih tuzlaka
-
Sigurno. Samo jako i agresivno od pocetka.
Jucer sam se bas pribojavao da cemo primiti neku frljoku pred kraj. Nadam se da cemo Jedinstvo rjesiti dosta ranije sto se rezultata tice. Bas s nestrpljenjem ocekujem iducu utakmicu, pogotovo sto je i termin perverzija.
-
Tricu Jedinstvu i 3000 na Piroti
-
Nek nam daju onu kompletnu "novu" tribinu na Piroti, biti ce mjera
Mogu vam reci da mi je drago sto Celik vec u drugom kolu igra sa Jedinstvom. Ekipa koja je kasno krenula sa pripremama, jos slazu ekipu i nisu uigrani. Protiv takvih ekipa je bolje igrati sto prije, jer ko zna sta ce biti sa njima, preporod ili propast. Da ce biti lako, nece. Jbg, i njima je motiv igrati na Bilinom, pred 4 hiljade ljudi, pod svjetlima reflektora. Sigurno ce dati svoj maksimum i pokusati drzati nulu sto duze.
Nadam se da ce i publika biti na nivou kao i u subotu, pa ako i ne bude postignut gol u ranoj fazi utakmice ili u prvom poluvremenu, da ce ostati uz momke i davati im podrsku.
A onda otici po desetku s lukom, fakultetsku diplomu i tri boda iz grada vezira
Nadam se da ce i publika biti na nivou kao i u subotu, pa ako i ne bude postignut gol u ranoj fazi utakmice ili u prvom poluvremenu, da ce ostati uz momke i davati im podrsku.
A onda otici po desetku s lukom, fakultetsku diplomu i tri boda iz grada vezira
Samo Čelik zenički !!!
Treba ici utakmicu po utakmicu da se ne opečemo, prvo napuniti što više Bilino u subotu i ispuniti taj cilj, pa ako treba i publika da ga ugura Jedinstvu ali mislim da nema potrebe jer smo jači i puno spremniji + atmosfera itd.RubikovaKocka je napisao/la: ↑18 kol 2024, 19:46 Nek nam daju onu kompletnu "novu" tribinu na Piroti, biti ce mjera
Pa kada to se sve obavi planirati kao nekad prije 10-15 godina obojiti Travnik u crno-crvenu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Nafiljati Jedinstvo i najaviti invaziju na Travnik.
Mašketu bi jedan veznjak lego ko budali šamar da ga hrani loptama, ali mislim da će biti bolji nego prošle sezone.
Mašketu bi jedan veznjak lego ko budali šamar da ga hrani loptama, ali mislim da će biti bolji nego prošle sezone.