NK Čelik

CelZen

Re: NK Čelik

Post Postao/la CelZen »

Larsson je napisao/la: 18 kol 2024, 12:37 Svaka cast na pobjedi,idemo dalje! Al meni samo jedna stvar nikako ne ide u glavu! Pola igraca nemaju kondicije i nemogu izdrzati 90min.Jedino 11 nas,trci lik u 90 min ko da je pocetak! Imamo li mi kakvog trenera da poradi na tome ili ovu djecu ubi sisa.Pa pola njih ja vjerujem da ima kondicije bi bili za klasu bolji igraci.Imas 21 god ako se sad ne prodas necws nikad. Znam da ima jedan momak,zenicanin doktorirao dif u Splitu,lik radio sa Perisicem dok je igrao za Inter,volontirao je i u Celiku nekad davno,ne znam kako njega ne zovnu,vjerujem da bi dobar posao odradio!Inace lik se zove Nedim Sisic!
Ako si gledao preko TVa utakmicu mozda i mogao steci takav dojam. Ali ako si bio na BP jucer onda mi zaista nije jasan takav zakljucak.
Po onakvom vremenu jucer tesko se moglo gledati, a ne trcati i ja sam stekao totalno suprotan dojam tvome, da su momci dobro fizicki spremni bas zbog uslova u kojima se igrala utakmica.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

R0B1J4SH je napisao/la: 18 kol 2024, 12:50 Ne znam zašto ljudi kritikuju Vardu,čovjek kakve lopte daje ono je nerealno usudio bih se rec da je najinteligentniji igrač Čelika.
Imamo ekstra raspored:Jedinstvo,Travnik,Zvijezda,Radnik,Radnički.
U ovih 5 utakmica moramo makar 4 pobjede pa da se možemo nadati nečemu.
Ma daj iako se bori i igra 200% momak je prosjecan igrac prve lige a nebi imao mjesta ni u TC ni Stupcanici ni Bratstvo a pitanje je gdje bi imao mjesta.
Nas je bori se ali i radi tako da svrsavat na takvog igraca je tragedija ako zelimo neki iskorak.
Ponavljam momak je prekorektan i bori se nema se sta prigovorit ali nije neki nivo koji nama treba za borbu za vrh
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Ako i veznjak dodje to je plus dodatni al ni ovo nije lose bilo.
A kondiciju treba nabit posebno, neki jos misle izgleda da su u drugoj ligi gdje su nasi zadnjih pola sata redovno ubijali protivnike trkom.
Al sad je drugi nivo pa treba i to pojacati. Vardo bi vjerovatno mogao dosta vise pokazati ali ako covjek ima stalni posao kako sam ovdje citao onda tesko da prati tempo. Posebno ako kojim slucajem odemo u PL, tu moraju svi biti profesionalci i samo se tome posvetiti.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Larsson je napisao/la: 18 kol 2024, 12:37 Svaka cast na pobjedi,idemo dalje! Al meni samo jedna stvar nikako ne ide u glavu! Pola igraca nemaju kondicije i nemogu izdrzati 90min.Jedino 11 nas,trci lik u 90 min ko da je pocetak! Imamo li mi kakvog trenera da poradi na tome ili ovu djecu ubi sisa.Pa pola njih ja vjerujem da ima kondicije bi bili za klasu bolji igraci.Imas 21 god ako se sad ne prodas necws nikad. Znam da ima jedan momak,zenicanin doktorirao dif u Splitu,lik radio sa Perisicem dok je igrao za Inter,volontirao je i u Celiku nekad davno,ne znam kako njega ne zovnu,vjerujem da bi dobar posao odradio!Inace lik se zove Nedim Sisic!
Razumljivo je da nemamo novce kao FKS npr za silnu aparaturu, mjerenja, oporavke igrača, dodatke prehrani, 5 kondicioni trenera ali sinoc su momci po EKSTREMNO TEŠKOM VREMENU, 33 stepena i 80-90% vlažnost zraka najiskrenije fizički izgurali jako dobro utakmicu.

Otpjevaš sa jugom onu navijamo navijamo srcem svim, preznojis se, zamisli 90 min trčanja.

Vidjecemo protiv Jedinstva ide li na bolje a hoce sigurno, vidi se u timu medju svih 11 da imaju zelju da su gladni fudbala i rezultata, trke, borbe. Pogotovo sto će biti humaniji uslovi za igru.

Ako dodje ove sedmice zadnji vezni 2 godine necu tražiti pojacanje :sjekira: , samo ta slagalica fali.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Zna se ko ima pravo na prigovor, kapiten, nikako fizioterapeut. Šta da je dobio crveni, ko bi pružao prvu pomoć? Mislim stvarno treba poraditi na kodeksu ponašanja svih od igrača do stručnog štaba. Ja da sam bio na mjestu onog sudije dao bih mu crveni bez razmišljanja.
Ima ko sudiji yebat majku kad seru, ne brinite vi za to, naš tim mora biti staložen. Kao što neko reče, može biti nekada i namjerna sudijska provokacija da nas zatrpaju kartonima, a mi nasjedamo ko klenovi.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ako je iko zasluzio da odigramo utakmicu iduce ljeto za 80 godina postojanja Čelika onda je to Grazer Gak. Dočekati ljude kao familiju. Svaka im čast na svemu.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Navijači GAK-a za dva sata izdvojili više novca za Čelik nego Zeničko-dobojski kanton za 4 godine
Sta kaze Duvnjak na ovo, jel ide milion iz kantona za Čelik ukoliko preuzmu vlast?
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Cinvict35 je napisao/la: 18 kol 2024, 12:56
R0B1J4SH je napisao/la: 18 kol 2024, 12:50 Ne znam zašto ljudi kritikuju Vardu,čovjek kakve lopte daje ono je nerealno usudio bih se rec da je najinteligentniji igrač Čelika.
Imamo ekstra raspored:Jedinstvo,Travnik,Zvijezda,Radnik,Radnički.
U ovih 5 utakmica moramo makar 4 pobjede pa da se možemo nadati nečemu.
Ma daj iako se bori i igra 200% momak je prosjecan igrac prve lige a nebi imao mjesta ni u TC ni Stupcanici ni Bratstvo a pitanje je gdje bi imao mjesta.
Nas je bori se ali i radi tako da svrsavat na takvog igraca je tragedija ako zelimo neki iskorak.
Ponavljam momak je prekorektan i bori se nema se sta prigovorit ali nije neki nivo koji nama treba za borbu za vrh
Poštujem tvoje mišljenje,i ja sam ga dobar dio prošle sezone kritikovao,i po mom mišljenju sinoćnju utakmicu je po mom okusu predobro odigrao i za to zaslužuje pohvalu,prije centarsuta Jusića on je taj koji je prošao 2 igrača i oslobodio prostor njemu
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Malo se sleglo od sinoc ,ja tvrdim da nismo slabiji i ne znam kojem mjestu definitivno krilni napadac jaci i bolji nego prosle sezone mislim da ce Martinovic puno vise prostora imat u gostima i tu smo jaci.Zatim bekovi nista slabiji Jusic nije od Sivca a i drugi se bek moze solidno pokrit ,stoperi jaci nego prosle sezone ,Vardo i Mehic slicni i po cemu si i gdje slabiji i dodas iskusniji i bolji Ali Talha Masic uz Martinovica i ako bude dobar ovaj Dzankovic i eventualno jos to jedno pojacanje.
Pravila se izmijenjala samo kapiten moze pricat sa sudijom ostalim je odmah karton bili ne bili upravu a doktor mislim da ne moze dobit crveni i da ga istjeraju osim.novcane kazne.Ma vala bezveze faulove prave i kartone koliko god ne valja sudija i igraci tu grese.
Legalno je zadrzavat i svi to rade ,daj mu gol odmah pa nek zadrzava ,sinoc je premalo 1-0 na osnovu sansi ali najbitnija pobjeda.Oni nama sanse nisu napravili a mi uz gol jos 4 zicera imali i jos par prilika izglednih.
Igracima bez zamjerki borili su se svaka im cast a i navijacima.
Protiv Jedinstva ocekujem publike slicno i mozda malo opustenije da igraju pa tek onda razmisljat o travnickim cevapima.
Sad te male zamjerke led reklame semafor visa sila boze moj,brojaci nisu radili,onda ulazi trebaju javit gdje sa kartama gdje sa sezonskim jer sa Lukavcem bilo sezonke E i F do Juga a sinoc A i B do sijevera,redari prekopavaju mozda po procijeni ljudi jer i oni svakog od nas znaju,ozvucenje najbolje samo da himnu puste ostalo nema potrebe nista jer nista se ne razumije.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

I jos da dodam sinoc je prelijepo bilo vidjet pune kafice oko stadiona u Celikovim majicama dresovima salovima i ostalim rekvizitima i prije utakmice i nakon utakmice .Svarno milina i jos samo da promijenimo mi sami sebe da se ne ulazi pred samu utakmicu da moramo bit svi u stadionu bar 10 minuta prije himne a ne da se pjeva himna jedni na stadionu drugi van stadiona i sebe moramo mijenjat u svemu.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ja koliko sam vidio Čelik redovno daje saopštenja da se dodje na vrijeme na utakmicu i malo ranije kako bi svi usli na vrijeme.
Medjutim kod nas malo to teže ide pola udje tek kad puste himnu 5 minuta prije početka a ostala polovica ulazi do 5 minuta utakmice.
phillies

Post Postao/la phillies »

https://youtu.be/dIPeajjTjeI?si=LYjKzM_xj86B3bnF

Highlights sinosnje tekme. Da je Neso zabio, totalno bi druga utakmica bila. Al nema veze, zabice u Travniku kad bude potrebno :)

PS. Sto se tice publike, mene je iznenadio Istok, valjda raja isla na Zapad, kontala kisa ce.
Definitivno treba ranije dolaziti, jbg i tri ulaza i nije sad neka guzva bila i opet kasni se sa ulaskom. To je samo zbog "ljenosti" publike i dolazenja pet deset minuta prije pocetka tekme. Dodji bolan pola sata prije, nadji lijepo mjesto na Zapadu, i uzivaj.
Samo Čelik zenički !!!
Bandit

Post Postao/la Bandit »

Šta je sa Karalićem. Zrinski igra danas, nema ga ni na klupi. Na transfermarktu stoji da je slobodan.

Nije valjda htio da ide il Čelika samo. Il ga je Dario prekrižio, jer nije toliko timski igrač.

Talha pravi Robijaš postao
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

phillies je napisao/la: 18 kol 2024, 15:38 https://youtu.be/dIPeajjTjeI?si=LYjKzM_xj86B3bnF

Highlights sinosnje tekme. Da je Neso zabio, totalno bi druga utakmica bila. Al nema veze, zabice u Travniku kad bude potrebno :)

PS. Sto se tice publike, mene je iznenadio Istok, valjda raja isla na Zapad, kontala kisa ce.
Definitivno treba ranije dolaziti, jbg i tri ulaza i nije sad neka guzva bila i opet kasni se sa ulaskom. To je samo zbog "ljenosti" publike i dolazenja pet deset minuta prije pocetka tekme. Dodji bolan pola sata prije, nadji lijepo mjesto na Zapadu, i uzivaj.
Nije nas na istoku 50.bilo,a nekad najludja tribina...Je.ala ih piva i kafana,pola njih himnu docekaju u redu na ulazak...Volim I ja sve to ali himna ja himna!Kad se sjetim Hej Sloveni svi smo se jezili,ruka na srcu bila(iako sam bio momcic)...
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Redbull je napisao/la: 18 kol 2024, 14:25
Navijači GAK-a za dva sata izdvojili više novca za Čelik nego Zeničko-dobojski kanton za 4 godine
Sta kaze Duvnjak na ovo, jel ide milion iz kantona za Čelik ukoliko preuzmu vlast?
To pod uslovom da mu je buraz tu. :D
Odgovori