NK Čelik

carsija072

Re: NK Čelik

Post Postao/la carsija072 »

Ma momci su odlicno odigrali, nemam im se sta zamjerit, vidjelo se da su igrali pod pritiskom i hvala Bogu pa smo upisali 3 boda, vec sljedeca utakmica ce bit rasterecenija, tako da ocekujem nova 3 boda, pojacanja sva odlicna, najvise mi se svidja Jusic, nista mi nismo izgubili odlaskom Sivca.. Martinovic odlican, Rasevic takodjer, steta za one propustene prilike, jedva cekam da vidim Dzankovica i aBda nadam se da ce Petar Bojo potpisat u septembru i da se onda fajtamo sa svima..
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
CelZen

Post Postao/la CelZen »

Lijepa zenička noć. Prvo pol. donekle u grču, ali razumljivo.
Raduje fizička sprema, na ovakvom vremenu je preteško igrati.
Možda nam je najveći adut to što smo godinu svi skupa iskusniji u 1FL.
Samo polahko, bez euforije i od kola do kola, mogla bi biti lijepa sezona.
Čestitke svim igračima i SŠ.
Bandit

Post Postao/la Bandit »

:rock: :alkohol:

slika
⬛️🟥 Prosjek godina večerašnjeg sastava Čelika je 21,6.

Do kraja, hrabro, zajedno‼️

⏭️ Next :
🆚 FK Jedinstvo
🏟️ Stadion Bilino Polje
🏆 2. kolo Prve lige FBiH
🗓️24.08.2024.
🕗 20:00
Zadnja izmjena: Bandit, dana/u 17 kol 2024, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Jedinstvo subota u 20:00. Strasan termin, idemo spektakl napraviti s 5k+ navijača :rock: :alkohol:
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Čestitke momcima na pobjedi!!!
Robijasi moram ih pohvaliti ovu tekmu dobri su bili,bez pirotehnike i super navijanje sa zapadom,zajednickog navijanja mora biti i vise jer svi smo mi ČELIK!!!
Pojacanja dobra,ostali momci ginuli za dres.
Vardo nije za ove ekipe,ispada,tromo igra a redovno zute bezvezne dobija. I Bajramovic mi je potanak al et ko bori se.
PREVISE SE VRACA LOPTA GOLMANU I VELIKI BROJ FAULOVA SE PRAVI S LEDJA!!! Cetvrto kolo imat cemo problem s rosterom jer 3,4 igraca imat ce po 3 zuta kartona! PREVIŠE ŽUTIH DOBIJAMO PREVIŠE!!
Publika je tu,dala je maximum svog strpljenja i podrsku da se dodje do zasluzene pobjede.
Gorazde bezopasno i bezidejno.
phillies

Post Postao/la phillies »

Evo da i ja napisem koju. Cestitke igracima i strucnom stabu na prikazanoj igri i na osvojena tri boda. Po ovom nevremenu igrati skoro cijelu utakmicu punim gasom, respekt. Necu nikog izdvajati, svi su dali svoj maksimum i vidi se da su jedna bas kompaktna ekipa. Novajlije su pun pogodak sto se tice pojacanja. Nazalost, po meni, morace malo pripaziti na dozu agresivnosti i drzanje rukama protivnika, jer ce sudije (vidjeli smo to i danas) vrlo lako potezati kartone za to, a mi nemamo "dugacku klupu" koja bi mogla istrpiti da u jednoj utakmici fale Masic, Vardo i Ali (ili bilo koja dvojica trojica igraca). Razumijem da je i prva utakmica, da su momci izgarali od zelje, ali...lagano :D
Protivnik onako, nije bas nesto puno pokazao, ali nadam se da ce ostalim klubovima "pokazati zube".

Zao mi je sto je u organizaciji bilo malo propusta, valjda ce do slijedece utakmice biti ispravljeno. Kvar na reklamama i semaforu je visa sila, jbg...da li iz istog razloga nisu radili ni brojaci? Izvinjavam se PonosnomSmogovcu, ulaz za sezonske karte bio je prvi do sjevera (A/B), a ne E/F kao sto sam ja mislio da ce biti. I na tom ulazu bilo je "gledanja kroz prste" kao sto sam i govorio da ce se nasa telad (mislim na publiku) praviti Englezi, pa povelo djecu i kao "nismo znali, nismo mislili, izvinite..." i redar ih je pustao uz "eto jos danas"...Ma mrs stoko, kupi kartu kad ne znas citati i ne pratis.
Drugi propust je kasnjenje sa himnom. Mozda je do mene i moje anksioznosti, ali kad sam vidio da igraci izlaze na teren, a ne cuje se truba, gotovo rekoh usrali smo :D :D :D :D

Zapad lijepo popunjen, Jugu skidam kapu, jer stvarno bilo je pakleno vrijeme da se samo stajalo, a kamoli i navijalo cijelo vrijeme.

Slijedeca tekma Jedinstvo. Zbog svojih sebicnih razloga volio bih da je u nedelju, ali vjerovatno od tog nema nista. Ne mari. Srce ispred, samo naprijed! Kao i danas.

EDIT: Evo vidim vec se zna za slijedece kolo. :like: :like: :like:
Samo Čelik zenički !!!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Naredni vikend subota isti termin od 18h mjera, gledam prognozu i ovaj džehenem će proći, @avenija ugodnih 28 stepeni pred 5000 sociosa hladno :mrgreen:

Dosta je raje na godišnjim odmorima, idemo prvo prekucati Jedinstvo, onda invazija sociosa u Travnik i onda šlag na tortu 9000 protiv Zvijezde :alkohol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Opaaa, nisam vidio znači termin od 20:00h :pray: Ovo je termin kada će sociosi halaliti dan u Makarskoj i vratiti se ranije da se gleda slavni Čelik iz Zenice :alkohol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Auuuuuu u 20 h utakmica protiv Jedinstva ima da dignemo Zenicu na noge :rock: :rock:

Popis stanovništva na BP u subotu :alkohol:
Zadnja izmjena: Avenija, dana/u 17 kol 2024, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cap13

Post Postao/la Cap13 »

Nema se šta puno reći, a da već nije prokomentarisano, prezadovoljan utakmicom i zalaganjem. Pojačanja su i više nego opravdala svoje dovođenje, samo da je još pogoditi dobrog veznjaka, jer ruku na srce Vardo, kolko god nije bio loš danas, je bio najslabija karika. Atmosfera odlična, prava zenička - uzavrela. Tri boda su tu. Sljedeću subotu napraviti pakao navijački Jedinstvu za nova tri boda, da se onda odradi Dan D na Piroti.
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

Evo vratio sam snimak tekme, kaže Tarik na poluvremenu da su u 4 godine preko 5 miliona duga vratili te da je račun jos malo I na nuli 8-) 8-)

Da padne Bihać pa invazijaaaa na Travnik, da im uzmemo tri boda i pošaljemo ih na cevape u Bešlić :lol: :lol:
FliX

Post Postao/la FliX »

Ima li gdje da se gol pogleda ili jos bolje ako ima highlights? :roll:
RubikovaKocka

Sinoć se osjetio baš veliki grč kod igrača. Vrijeme je bilo isto užasno za igru. Mnogo bitna 3 boda na startu. Mislim da ćemo protiv Jedinstva odigrati mnogo bolje i dosta lakše upisati nova 3 boda.
RubikovaKocka

Ko je zaduzen za sigurnost na stadionu ? Sto se toga tice dno dna. Portiri na ulazu pustaju bez da te detaljno prekopava i pregleda, bombu mozes na stadion unijeti bez problema, i onda poslije 5 portira maltretiraju momka i cak ga fizicki napadaju, hoce da se izivljavaju na jednom momku koji je unio baklju na stadion ? Kakav debilizam. Portiri su dobro prosli, drugi put ce dobiti po picki.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

RubikovaKocka je napisao/la: 18 kol 2024, 07:50 Ko je zaduzen za sigurnost na stadionu ? Sto se toga tice dno dna. Portiri na ulazu pustaju bez da te detaljno prekopava i pregleda, bombu mozes na stadion unijeti bez problema, i onda poslije 5 portira maltretiraju momka i cak ga fizicki napadaju, hoce da se izivljavaju na jednom momku koji je unio baklju na stadion ? Kakav debilizam. Portiri su dobro prosli, drugi put ce dobiti po picki.
Dobro je i prošao, takvim obe ruke treba lomiti. Može i na kulturan način, unesi momak baklju, zapali, al na ulazu ostavi lične podatke, pa kad dođe kazna od saveza 2000 KM zbog jedne baklje, neka mudonja plati svoj čejf.
Odgovori