NK Čelik
Re: NK Čelik
Yebena utakmica sutra, svi upisali 3 boda, a Goražde opasna ekipa. Nemoj likČe da usereš ove prve dvije 

Sutra klub do 16h da objavi koliko je sezonskih prodato, da znamo koliko će nas biti tokom sezone

-
100%. Igraci moraju da se bacaju na glavu za svaku loptu.
Kurcobolju i nezalaganje u Celiku ne prastam i ne bih oprostio rahmetli ocu, tako da. Igraci moraju da poginu na terenu !
TV prijenos obezbjedjen, donatorske karte kupljene, hajmo Celik sutra popravi mi vikend 

Jos gajba Beck's-a i šou moze da pocne

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Sutra će presuditi voljni momenat po onoj sparini, medjutim vidio sam ove naše da treniraju proteklih dana na Bilinom i danas bas u vrijeme utakmice tako da su naviknuti na ekstreme. Zato samo pritisnuti ima da ovi iz Goražda ostanu u svlačionicama drugo poluvrijeme. 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sta je pi---e, spavate haaaa?
Sve pijano drogirano za Celika navijamo
Naprijed Če!!!!

Sve pijano drogirano za Celika navijamo
Naprijed Če!!!!
Samo Čelik zenički !!!
Pozdrav za sve robove. Dugo vas čitam još na ss forumu, pa je red da se registrujem među pravu raju.
Ako neko zna, koje je radno vrijeme administracije i fan shopa sutra?
Ako neko zna, koje je radno vrijeme administracije i fan shopa sutra?
Cini mi se da administracija ne radi tokom vikenda (pogotovo sto je sutra i utakmica, pa ima posla oko organizacije). Fan shop bi trebao raditi sutra (tako im pise na vratima, da rade na dan utakmice) a radno vrijeme je od 12-17 (da ne bi isao dzabe, evo br. tel 032 978 504, pa provjeri)
P.S. Dobro nam dosao.
Samo Čelik zenički !!!
- mosalikce7
Sve do sad nisam bio svjestan koliko sam pozelio ligaske utakmice, 1 ujutro i nmg docekati sutra.
Sutra idemo po 3 boda

Sutra idemo po 3 boda

Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj