NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Yebena utakmica sutra, svi upisali 3 boda, a Goražde opasna ekipa. Nemoj likČe da usereš ove prve dvije :?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Truhlo je napisao/la: 16 kol 2024, 21:32 Yebena utakmica sutra, svi upisali 3 boda, a Goražde opasna ekipa. Nemoj likČe da usereš ove prve dvije :?
Upisao bih i 4 boda da mogu! Ides na sve ili nista,nema tu tesko ovo ono.Hrabro,jako,muski,zenicki do kosti ako ne rizikujes i ne dobijes! Juriššššš!!!
Bandit

Post Postao/la Bandit »

Sutra klub do 16h da objavi koliko je sezonskih prodato, da znamo koliko će nas biti tokom sezone :D :D
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 16 kol 2024, 21:32 Yebena utakmica sutra, svi upisali 3 boda, a Goražde opasna ekipa. Nemoj likČe da usereš ove prve dvije :?
Oni su poslije Stupcanive i Slobode najmanje golova primili ali smo im ukrali Rasevica hahhah
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Zamorano je napisao/la: 16 kol 2024, 21:41
Upisao bih i 4 boda da mogu! Ides na sve ili nista,nema tu tesko ovo ono.Hrabro,jako,muski,zenicki do kosti ako ne rizikujes i ne dobijes! Juriššššš!!!
100%. Igraci moraju da se bacaju na glavu za svaku loptu.
Kurcobolju i nezalaganje u Celiku ne prastam i ne bih oprostio rahmetli ocu, tako da. Igraci moraju da poginu na terenu !
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

TV prijenos obezbjedjen, donatorske karte kupljene, hajmo Celik sutra popravi mi vikend :alkohol:
phillies

Post Postao/la phillies »

KenoRob je napisao/la: 16 kol 2024, 22:16 TV prijenos obezbjedjen, donatorske karte kupljene, hajmo Celik sutra popravi mi vikend :alkohol:
Jos gajba Beck's-a i šou moze da pocne :D :D :D
Samo Čelik zenički !!!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Sutra će presuditi voljni momenat po onoj sparini, medjutim vidio sam ove naše da treniraju proteklih dana na Bilinom i danas bas u vrijeme utakmice tako da su naviknuti na ekstreme. Zato samo pritisnuti ima da ovi iz Goražda ostanu u svlačionicama drugo poluvrijeme. :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

Sta je pi---e, spavate haaaa? :lol: :lol: :lol:

:alkohol: :alkohol: :alkohol: :alkohol: :alkohol: :alkohol:

Sve pijano drogirano za Celika navijamo

Naprijed Če!!!!
Samo Čelik zenički !!!
KenanA

Post Postao/la KenanA »

Pozdrav za sve robove. Dugo vas čitam još na ss forumu, pa je red da se registrujem među pravu raju.

Ako neko zna, koje je radno vrijeme administracije i fan shopa sutra?
phillies

KenanA je napisao/la: 17 kol 2024, 00:30 Pozdrav za sve robove. Dugo vas čitam još na ss forumu, pa je red da se registrujem među pravu raju.

Cini mi se da administracija ne radi tokom vikenda (pogotovo sto je sutra i utakmica, pa ima posla oko organizacije). Fan shop bi trebao raditi sutra (tako im pise na vratima, da rade na dan utakmice) a radno vrijeme je od 12-17 (da ne bi isao dzabe, evo br. tel 032 978 504, pa provjeri)

P.S. Dobro nam dosao.
Samo Čelik zenički !!!
KenanA

Post Postao/la KenanA »

Hvala puno.
R0b

Post Postao/la R0b »

phillies je napisao/la: 17 kol 2024, 00:24 Sta je pi---e, spavate haaaa? :lol: :lol: :lol:

:alkohol: :alkohol: :alkohol: :alkohol: :alkohol: :alkohol:

Sve pijano drogirano za Celika navijamo

Naprijed Če!!!!
:alkohol: :alkohol: :alkohol: :alkohol: :rock: :rock: :rock: :rock:
R0b

Post Postao/la R0b »

KenanA je napisao/la: 17 kol 2024, 00:30 Pozdrav za sve robove. Dugo vas čitam još na ss forumu, pa je red da se registrujem među pravu raju.

Dobro došao!
mosalikce7

Post Postao/la mosalikce7 »

Sve do sad nisam bio svjestan koliko sam pozelio ligaske utakmice, 1 ujutro i nmg docekati sutra.

Sutra idemo po 3 boda :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
Odgovori