Čelični zid
Re: Čelični zid
rz88 uplaćeno 100 KM u klub
Napokon do kluba dodjoh Eto ako treba provjera @laudrup - provjeri:D
Svaka cast za ove akcije i pohvala za sve koji su ucestvovali
Izgleda da je to to! 12 plocica! SUPER! Do 15.08 jos sacekat i laganini zakljucat temu plocice Sad hocel trebat namiriti 10km ili ce biti viska 30km potpuno je nebitno zna se za sad da ide 12 plocica!
Ja sam da ostane natpis FORUMAŠI i da se za ostalo plocica stavi naprijed i nazad grb kluba,mozda ❤ ili tako nesto slicno. A opet podrzat cu svaki prijedlog vecine.Najbitnija mi je cifra za klub od raje s foruma od 1250 km!!
Živjeli do slijedece akcije❤
Ja sam da ostane natpis FORUMAŠI i da se za ostalo plocica stavi naprijed i nazad grb kluba,mozda ❤ ili tako nesto slicno. A opet podrzat cu svaki prijedlog vecine.Najbitnija mi je cifra za klub od raje s foruma od 1250 km!!
Živjeli do slijedece akcije❤
Akcija traje jos danas (15.08) kada cemo zakljuciti finansijsko stanje, i prema tome iznositi svoje prijedloge sta ce stajati na plocicama. Samo treba provjeriti u klubu, da li na 9 "starih" plocica ostaje isti tekst, ili mjenjamo sve iz kompleta.
Jos jednom da se zahvalim svim sudionicima akcije, a za one koji se nisu stigli ili mogli prikljuciti u ovoj, uskoro (okt-nov) bice pokrenuta nova akcija "12. igrac - Forumasi 2024". pa bujrum i tada.
Jos jednom da se zahvalim svim sudionicima akcije, a za one koji se nisu stigli ili mogli prikljuciti u ovoj, uskoro (okt-nov) bice pokrenuta nova akcija "12. igrac - Forumasi 2024". pa bujrum i tada.
Samo Čelik zenički !!!
E ovako decki, vrijeme je da se bacimo na kreativni dio akcije. Radi se o slijedecem.9 plocica koje smo imali u prosloj akciji, nece se mjenjati i tekst ostaje isti. Za dodatne tri plocice moramo smisliti sadrzaj, bilo to u vidu nekog simbola, nekog teksa (ali da se slaze sa ostalim tektom) ili neceg treceg.
Za sve koji ne znaju kakav je tekst bio na plocicama:
F"Vječno"
O "vjerni"
R "samo"
U "tebi"
M "Starče"
A "naš"
Š "1945"
I "znak beskonacnosti"
Forumaši za svoj Čelik
Ja sam kontao da bi mozda mogli na tri dodatne plocica uraditi dva Celikova grba i jedno srce, pa ih rasporediti na pocetak, sredinu i kraj "parole. Ili grbove uraditi na sve tri plocice. Ubacivanje nekog teksta, cini mi se komplikovano uklopiti (bar meni, jer nisam imao nikakvu ideju). Eto tako stvari stoje, sad je do vas i vasih prijedloga MIslim da je dovoljno do slijedece utakmice rok, ili cemo krace, da se mogu plocice izraditi i postaviti do kraja augusta.
Za sve koji ne znaju kakav je tekst bio na plocicama:
F"Vječno"
O "vjerni"
R "samo"
U "tebi"
M "Starče"
A "naš"
Š "1945"
I "znak beskonacnosti"
Forumaši za svoj Čelik
Ja sam kontao da bi mozda mogli na tri dodatne plocica uraditi dva Celikova grba i jedno srce, pa ih rasporediti na pocetak, sredinu i kraj "parole. Ili grbove uraditi na sve tri plocice. Ubacivanje nekog teksta, cini mi se komplikovano uklopiti (bar meni, jer nisam imao nikakvu ideju). Eto tako stvari stoje, sad je do vas i vasih prijedloga MIslim da je dovoljno do slijedece utakmice rok, ili cemo krace, da se mogu plocice izraditi i postaviti do kraja augusta.
Samo Čelik zenički !!!
Nek ostane tekst isti a na ostale 3 plocice ne bih dodavao nikakav tekst samo grb kluba,moze i srcad❤ ili nesto trece bez teksta. Treba zakljucat akciju skroz do 22.08. i to je to,vala dosta vremena ima da se usaglasimo naravno konsenzusom
Istog sam misljenja, moze ici grb i srce.....
Posto se rok blizi kraju, a drugih prijedloga nema, dao sam sebi za pravo da vizuelno prikazem kako bi to izgledalo. Posto nemam nikakvih programa, ovo sam nesto na free iznabadao, ali vidi se koncept kako bi to izgledalo:
Dakle ispod "FORUMASI" isao bi i stari tekst. Na ovoj sto pise "TEKST" islo bi "Forumasi za svoj Celik". Dva grba Celika na pocetku i na kraju i jedno srce u sredini teksta. Sta mislite?
Dakle ispod "FORUMASI" isao bi i stari tekst. Na ovoj sto pise "TEKST" islo bi "Forumasi za svoj Celik". Dva grba Celika na pocetku i na kraju i jedno srce u sredini teksta. Sta mislite?
Samo Čelik zenički !!!
Što se mene tiče,slažem se 100%!phillies je napisao/la: ↑20 kol 2024, 21:40 Posto se rok blizi kraju, a drugih prijedloga nema, dao sam sebi za pravo da vizuelno prikazem kako bi to izgledalo. Posto nemam nikakvih programa, ovo sam nesto na free iznabadao, ali vidi se koncept kako bi to izgledalo:
Mislim da je vizuelno lijepo i da je ukomponovano dobro!
Ocekujem i da se ostali forumaši izjasne ili da daju svoje prijedloge. Niste u školi da samo šutite i da ste mutavi
Ma ako ima neko nesto drugo nek napise a ako nema to znaci da se slaze, sta se imaju svi izjasnjavat hehe.Zamorano je napisao/la: ↑20 kol 2024, 22:11Što se mene tiče,slažem se 100%!phillies je napisao/la: ↑20 kol 2024, 21:40 Posto se rok blizi kraju, a drugih prijedloga nema, dao sam sebi za pravo da vizuelno prikazem kako bi to izgledalo. Posto nemam nikakvih programa, ovo sam nesto na free iznabadao, ali vidi se koncept kako bi to izgledalo:
Mislim da je vizuelno lijepo i da je ukomponovano dobro!
Ocekujem i da se ostali forumaši izjasne ili da daju svoje prijedloge. Niste u školi da samo šutite i da ste mutavi
Moze ovako kako je stavio phillies, super.