NK Čelik
Re: NK Čelik
Ajmoooo Zenicooooo Premijer liga nas treba
-
Martinovicu je primarna pozicija lijevo krilo, a moze igrati i u vrhu napada. Zato kazem regen Codya Gakpa
Srce, čast i ponos!
-
Sad nema povratka, jače nego ikada. Ono što je bitno je da maksimalno hladne glave svi ostanemo. Dugo je prvenstvo i svašta se može izdešavati.
Genijalan pres, direktor i predsjednik se ko nećkaju, a onda budući član uprave izvadi cojones na stol i najavi premijer ligu
Također se fino skinuo teret deblokade nekim realno postavljenim rokom od 6 mjeseci, tako da se svi mogu fokusirati na guranje i rast ove grudve koja je krenula da se kotrlja.
Također se fino skinuo teret deblokade nekim realno postavljenim rokom od 6 mjeseci, tako da se svi mogu fokusirati na guranje i rast ove grudve koja je krenula da se kotrlja.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Ma ovo sve treba uzeti sa dozom rezerve. Jer jbg ne zavisimo iskljucivo od sebe, ako se neke okolnosti ne poklope nista od PL bez obzira na najave. Naravno da bi licno volio da je drugacije, ali treba ostati realan i na zemlji.
Srce, čast i ponos!
-
I proale godine A.D. je najavio PL. S dozom rezerve sve ovo uzeti, koliko vidim ima dugovanja iz porsle sezone. Korak po korak, mada bi dobei rezultati donijelo puno vise novca u kasu. Mi nismo nirmalni kada imamo dobre rezultate.Truhlo je napisao/la: ↑08 srp 2024, 17:42 Genijalan pres, direktor i predsjednik se ko nećkaju, a onda budući član uprave izvadi cojones na stol i najavi premijer ligu
Ma naravno, bitno je da smo blizu i da imamo ambicije da se borimo za vrh. Jest Duvnjak, ali nije niko iz kluba, sada cijela uprava najavljuje borbu i realno iskusniji su godinu, konkurencija nikad slabija, ozbiljan trener, kostur ekipe tu.prisonbreak je napisao/la: ↑08 srp 2024, 17:48I proale godine A.D. je najavio PL. S dozom rezerve sve ovo uzeti, koliko vidim ima dugovanja iz porsle sezone. Korak po korak, mada bi dobei rezultati donijelo puno vise novca u kasu. Mi nismo nirmalni kada imamo dobre rezultate.Truhlo je napisao/la: ↑08 srp 2024, 17:42 Genijalan pres, direktor i predsjednik se ko nećkaju, a onda budući član uprave izvadi cojones na stol i najavi premijer ligu
Bitno je da pročepi, da se publika vrati na stadion, da idemo u prosjeku 2000+ ulaznica, uz to dolaze sponzori, kad ima rezultata i kad se dobra priča napravi.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Sve stoji, ali je činjenica da se ovakva šansa za ulazak neće otvoriti dugo vremena možda i nikada više. Svaka sljedeća sezona će biti duplo ili troduplo teza za ulazak. S obzirom da ove sezone nemas nekog ozbiljnog kandidata i konkurenta za ulazak, ova najava je uredu, ali opet treba što se kaze sve hladne glave. Vidjeti ćemo i treba sacekati reakciju Grada i struktura što se tice ozbiljnije finansijske injekcije, bez toga nece ici to je jasno.
Najavu pl treba uzeti sa rezervom jer zna se da u nas ne može sve kako treba uvijek nesto zna loše poklopiti nas
Ali i Tarik je ovo fino rekao posto znam otprilike na sta misli i na koga
Eto rekli ste kad budemo napadali pl da ce te nas jace podržati evo vam sad rukavica u lice pokažite na djelu vašu priču evo napadamo pl da vas vidimo
Jasno kao dan
Drago mi je da je uprava optimisticna ja sam jos skeptičan ali valjda sve ovo dobro bude na kraju
Ali i Tarik je ovo fino rekao posto znam otprilike na sta misli i na koga
Eto rekli ste kad budemo napadali pl da ce te nas jace podržati evo vam sad rukavica u lice pokažite na djelu vašu priču evo napadamo pl da vas vidimo
Jasno kao dan
Drago mi je da je uprava optimisticna ja sam jos skeptičan ali valjda sve ovo dobro bude na kraju
Pa neće se ići grlom u jagode, nismo slanci
Po presu, ima prostora u klupskom budžetu za 4 pojačanja iskusna, za nešto više treba podrška grada. Nije kasno ni u septembru dovesti pojačanje kada znaš na čemu si sa gradom, do tada se uklapati u ono što se može osigurati i to je to.
Po presu, ima prostora u klupskom budžetu za 4 pojačanja iskusna, za nešto više treba podrška grada. Nije kasno ni u septembru dovesti pojačanje kada znaš na čemu si sa gradom, do tada se uklapati u ono što se može osigurati i to je to.
Stupčanica odmah uzvraća, potpisali Vazdu
-
Možda i bolje, previše smo nakrmili na njega
-