NK Čelik

Bembeli

Re: NK Čelik

Post Postao/la Bembeli »

Guest1945 je napisao/la: 13 kol 2024, 17:56 Kada nam ne budu provincije kupile igrače bit će i bombi sa Bilinog polja.Ovo sada je sve krpljavina i ne očekujte sada neka imena.Poslije septembra se možda nešto promjeni ali ja se na to nebih baš puno oslanjao.Sa fudom i kad si na 100% na kraju kad pružiš ruku znaj da ti je to 50:50.Ali eto veoma bitni su odnosi na relaciji grad-Čelik i da se sve normalizovalo, a on će i sada gledati svoj interes.Nama je bitno uvezati para pobjeda u pocetku sezone, vjerujem da i od toga zavise obećani novci.
Ima li jedan post da nesto ne hejtujes? Zajebao si i aveniju u prime izdanju na ss.ba
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

BatistutA19 je napisao/la: 13 kol 2024, 17:31
AeroMs33 je napisao/la: 13 kol 2024, 16:28 Ja bi veziste iz Latino Amerike ako kako moze.
Al u Nedelju iza ove glavne mise. Pa da protutnjimo kroz ovu ligu sa svim rekordima lige
Svi bi mi jednog juzno amerikanca vezistu a kako.mislis da registrujes stranog igraca ili onako kao sa Pavicem da trci po tribini i vodi Čelik ili ga zaposlit na Almy kao prije sto su radili 😁😁Dok ne bude deblokada nema stranaca nama ,ima i domacih igraca ali treba love za dobrog igraca ,nama Olovo uzme igraca uz neku malu razliku i vecu ponudu ali boze moj uzimamo sta mozemo i korak po korak,moramo podrzat sta imamo i dobru upravi i to je to a ja mislim da imamo solidnu neku ekipu
Bati ovo je bila parodija ili ti sala mala.
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

Bembeli je napisao/la: 13 kol 2024, 18:10
Guest1945 je napisao/la: 13 kol 2024, 17:56 Kada nam ne budu provincije kupile igrače bit će i bombi sa Bilinog polja.Ovo sada je sve krpljavina i ne očekujte sada neka imena.Poslije septembra se možda nešto promjeni ali ja se na to nebih baš puno oslanjao.Sa fudom i kad si na 100% na kraju kad pružiš ruku znaj da ti je to 50:50.Ali eto veoma bitni su odnosi na relaciji grad-Čelik i da se sve normalizovalo, a on će i sada gledati svoj interes.Nama je bitno uvezati para pobjeda u pocetku sezone, vjerujem da i od toga zavise obećani novci.
Ima li jedan post da nesto ne hejtujes? Zajebao si i aveniju u prime izdanju na ss.ba
Gdje ti vidiš hejtovanje?Prvo treba razliku da znaš između hejtovanja i realnosti tj. koje su mogućnosti kluba.Klub nije mogao dovesti Kalesića, klub koji ima historiji, najbolji stadion u BiH još od sedamdesetih, kada Stupčanica nije ni postojala a na stadionu kukuruznjak bio, doduše danas gledaš sa mosta na gostovanju i dođe ti takav velikan iz Olova i uzme malo iznad prosječnog igrača, jer nisi u mogućnosti trenutno da dovedeš takvog igrača, a ovde bi neko neke bombe.Klub se još bori sa dugovima, a ove sezone će se naravno gledati više sportski segment za razliku od prošle.Čeka se rebalans budžeta i onda će se vidjeti šta kako, jer su nam potrebni ti novci, a sada se gleda koliko toliko prije početka sezone da se napravi respektabilna ekipa, a isto tako ne treba da se zaboravi da će nam cifra zavisiti od rezultat kako je i rečeno.Tako da smo sad ni tamo ni vamo, a imamo gradonačelnika hadžiju, šta kaže ispuni.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Guest1945 je napisao/la: 13 kol 2024, 19:24
Bembeli je napisao/la: 13 kol 2024, 18:10
Gdje ti vidiš hejtovanje?Prvo treba razliku da znaš između hejtovanja i realnosti tj. koje su mogućnosti kluba.Klub nije mogao dovesti Kalesića, klub koji ima historiji, najbolji stadion u BiH još od sedamdesetih, kada Stupčanica nije ni postojala a na stadionu kukuruznjak bio, doduše danas gledaš sa mosta na gostovanju i dođe ti takav velikan iz Olova i uzme malo iznad prosječnog igrača, jer nisi u mogućnosti trenutno da dovedeš takvog igrača, a ovde bi neko neke bombe.Klub se još bori sa dugovima, a ove sezone će se naravno gledati više sportski segment za razliku od prošle.Čeka se rebalans budžeta i onda će se vidjeti šta kako, jer su nam potrebni ti novci, a sada se gleda koliko toliko prije početka sezone da se napravi respektabilna ekipa, a isto tako ne treba da se zaboravi da će nam cifra zavisiti od rezultat kako je i rečeno.Tako da smo sad ni tamo ni vamo, a imamo gradonačelnika hadžiju, šta kaže ispuni.
Majstore nema ba to kod igraca vise tradicija, klub stadion posebno u nasoj ligi. Daj sto vise love i igrac dolazi. Uostalom Olovo je Pariz za Gabelu koja igra Premijer ligu.

Veoma je vazno sezonu otvoriti s dvije pobjede
Guest1945

Post Postao/la Guest1945 »

Pa to ti kažem, koliko para toliko muzike.Neko bi bombe, a provincijalci ti pokupe prosječne igrače i ne mogu shvatiti ljude da ne mogu da vide onda gdje smo još trenutno.Kada se to promjeni, da ne strepiš hoće li ti Simm Bau, Stupčanica, TOŠK...pokupiti igrača i da se igrač uopšte misli, eh onda znaš da smo podigli ljestvicu generalno u klubu.
phillies

Post Postao/la phillies »

Razumijem sta Gost hoce da kaze i skroz se slazem sa njim. Igracima ne igra tradicija ni stadion ni navijaci, ako mu neki drugi klub nudi povoljniji ugovor. A sto mu nudi povoljniji ugovor? Zato sto Celik ima omcu od dugova iz proslosti koji su prioritet u budzetu, pa nema prostora da nadmasi ponude Stupcanice, Tuzle Cit-ja ili nekog drugog kluba u Federalci. O PL klubovima da ne pricam. Ali to je trenutna realnost i gorka pilula koju moramo popiti da bi dosli na put ozdravljenja, pa da u buducnosti lupamo qrcem po celu ostale klubove sa svojim ponudama za igrace koje zelimo. Do tad...sabur.

SVANI SUBOTO!!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Samo neka pesimizma, tad smo najjaci
samocelik

Post Postao/la samocelik »

PonosniSmogovci je napisao/la: 13 kol 2024, 22:16 Samo neka pesimizma, tad smo najjaci
Uvijek bilo :rock:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Završiti prelazni rok sa tim veznjakom u naredne dvije sedmice i spremni smo za jesen. Jako je bitno da uzmemo što više bodova u prvih 6 utakmica. Ovaj mačkov raspored je mač sa dvije oštrice, kad Bau odustane, imat ćemo 4 vezana gostovanja na kraju polusezone i na proljeće, a tad su tereni najgori sa igru.
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Vratiti Karalića da bude rezerva na desnom beku :rock:
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Nece biti lahko al nase je da podrzimo igrace a ne kao obicno, nakon svake greske da krene salva uvreda sa zapada. Ekipa je mlada i moze dosta napredovati.

Vjerujem da nismo losiji nego prosle sezone i da za opstanak ne treba da brinemo. Ovih nekoliko jacih ce se boriti za vrh a mi mozemo vrebati priliku jer nas niko i ne smatra nekom opasnoscu hehe.

Tesko ipak trenutno da se i mozemo smatrati nekim favoritima kako su neki vec pisali, ali situacija je takva i valja biti strpljiv.

Gledam vezni red Stupcanice: Kalesic, Delic i Vazda. Oni bi se i u nekim premijerligasima borili za mjesto u ekipi.
A kod nas u vezi momci od 19-20 godina hehe.
Cap13

Post Postao/la Cap13 »

Ma treba imat strpljenja ogromnog, pogotovo jer su nam očekivanja veća nego prošle sezone a ekipa je takva kakva jest. Solidna. Stvarno ne volim na zapadu čuti psovke upućene našim igračima da ne znam ti šta urade, ali kad su loši treba kulturno i konstruktivno kritikovati.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

slika

300+ sezonskih, jos 3 dana ostalo za kupovinu, pa samo da ste upoznati.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Mora se priznati da je klub u ovim mjesecima pauze fino odradio akcije i izvukao kakav takav profit bez utakmica.

Sigurno 20K+ samo na sezonskim i celicni zid do sada.
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Ko psuje?? Psuju jedni te isti klosari, zna se i koji i plus par ovih sto dodju kad je derbi neki.
Nema sanse da bih ikad opsovao nasim igracima da ne znam ti kako lose odigraju.

Kako bih samo volio bit u subotu na BP, al yebiga
Ide 2-0 ko kuca
moSa likCe
Odgovori