Jo Bati, Bati i ti izgleda imaš amnezijuBatistutA19 je napisao/la: ↑07 kol 2024, 17:04 Opet vam tema navijaci ,ja sam reko jucer taman ta igras grupu lige prvaka gledo bi neko Reala a da Ajax dodje rekli bi nije atraktivan yebo Ajax.Dalje ko god ceka rezultat ,bira utakmice nema tu ljubavi to je vise korist ali ne treba se ni takvih navijaca odreci razumijem i njih ali razumijem opet starije ljude koji pamte Fiorentinu,Zvezdu i ostale i tesko im objasnit ovu borbu ali ne razumijem mlade pismene da tako razmisljaju a sve znaju sta je bilo i sta se desava i sta treba se jos uradit.
Ja kako razmisljam kupio sam sezonsku i to je to,nije ni meni srklet da se mora uci ,uci a da bude ovako i da me ponizavaju mnogi klubovi ismijavaju veci mi je to poraz nego da me Gracanica pobijedi u Zenici.
Ja jedva cekam prvenstvo da to krene i da vidim tu borbu igraca i nadam se nekom pojacanju ,akobogda deblokadu i jedva cekam poreznu da nam pokupe i ovih 60 000 i da oni odyebu zauvjek.
Sto se tice Fude i opcenito politike ja mislim da nece on ici vise kontra Celika nikad ,pomagat ce lagano i hajd i cak ima komentar njegov na fb stranici Celika na jednoj objavi e to dosad nikad nisam vidio.Poceo je sa ovim pripremama i nadat se u tom rebalansu da ce grad pomoc Celiku.
PUNA PODRSKA UPRAVI I SAMO CELIK DO KRAJA HRABRO I ZAJEDNO
Ogrtao se šalom 2016. na protestima, postao prvi član kluba 2017. kad je usvojen jedan član, jedan glas, pa onda okrenuo ploču i syebao nas da smo morali u kantonalnu ligu ići. Bilo prvo izborite opstanak, pa će biti reprogram, pa se izborio opstanak pa qrko. Pa onda Turčina doveo i bilo ili turčin ili gašenje. Dotični je napravio najveći porezni dug u jednoj godini za vrijeme svog mandata u klubu.
Veći dušman Čelika od njega ne postoji, sad da milion KM kroz rebalans budžeta osigura za klub, neću mu halaliti ovih 8 izgubljenih godina, samo zbog njegovog ličnog hira, interesa i inata.
Što se izbora tiče, čaršija je odavno manjina u ovom gradu, Babajić bi možda imao neke šanse za pobjedu kad bi bio jedini protukandidat, ovako sa više opcija, plafon 5, 6000 glasova.