Ja koliko znam ovaj Sutkovica nas je trebao pojacati proslu sezonu, ali odustalo se radi Durme. Vec 2. sezona se pravi ogromna greska sto se decku ne dovede konkurencija, jer kad imas jos jednog kvalitetnog golmana automtski bi tjeralo i njega da jos jace i bolje radi. Ovako on zna da je siguran i da ce s jednom nogom braniti.Rz88 je napisao/la: ↑28 stu 2024, 14:40 Neki od igraca koji su dostupni na zimu i mogli bi biti pojacanje:
-Arman Sutkovic, pozajmica mu istice krajem godine, u19 golman reprezentacije, solidna polusezona u Radniku
-Petar Zovko, zanimljiv put, trenutno slobodan, bio rezerva u Speziji i ima 2 nastupa u Serie A
-jedan od Slobonih golmana (trenutno imaju 3 golmana, sigurno ce 1 ili 2 dobiti slobodne papire, a svaki od njih moze biti i vise nego solidan federalni golman)
-Alden Suvalija, bez kluba ovu polusezonu, zanimljiv inostrani put, bivsi mladi reprezentativac
-Blaz Boskovic, defanzivni vezni ima ugovor s Lokomotivom do 2026. Ima 8 nastupa, ali nije u prvom planu trenera ove sezone. Postoji li sansa za posudbu i je li igrac uopce zagrijan za prelazak u PLF pitanje je
-Mahir Imamovic, jedan od najboljih igraca Gradine (nije igrao protiv nas zbog susprenzije), bit ce odlazaka iz Gradine i treba obratito pozornost na neke igrace
-Edin Biber, s njim se ostvario kontakt ljetos cini mi se, koliko je uopce zainteresovan i spreman da se posveti pitanje je jer kvalitet u ovoj ligi ne bi trebao biti problem
-Irfan Ramic, krilo, mladi reprezentativac, u Istri ne igra pa bi se mogla dogovoriti posudba do kraja sezone
-Kenan Salkanovic, ne znam u kakvim smo se odnosima rastali, u Gradini joker s klupe i mislim da bi i kod nas takva pozicija mu odgovarala
Osim Bibera i mozda ovog Imamovica, ostali vjerovatno nisu realni da se dovedu u bilo kakvu vezu s nama