NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Kapa dole za Damjanovica i strucni stab prvenstveno za ovo zajednistvo i ovako lijepu atmosferu u svlacionici.. bit ce ovo lijepa sezona za nas uvjeren sam.. do kraja hrabo zajedno!!!
Ludilooooo je zarobiloooo
Moj savjet im je da se okrenu treniranju i lopti jer se od pjevanja nece hljeba najest'
Raduje lijepa atmosfera i zajednistvo, samo da to pokazu na treninzima i utakmicama, da "tjeraju" i motiviraju jedni druge, da izvlace zadnje atome snage jer samo tako mozemo napraviti zeljeni rezultat.
Samo naprijed djeco! Zenicki do kosti!
Raduje lijepa atmosfera i zajednistvo, samo da to pokazu na treninzima i utakmicama, da "tjeraju" i motiviraju jedni druge, da izvlace zadnje atome snage jer samo tako mozemo napraviti zeljeni rezultat.
Samo naprijed djeco! Zenicki do kosti!
Samo Čelik zenički !!!
- BatistutA19
Lijepo je vidjet nase igrace kako se zabavljaju pijevaju i kako je fina sloga u timu i nadam se da ce to prenijet na teren i fina ekipica bit.
Super je ovo sto su malo otisli na Kupres i nadam se da novi vjetrovi puse na relaciji grad Zenica i NK Čelik Zenica i necu samo pomisljat i rec to je najlakse to je zbog izbora nego cu pokusat vjerovat u bolje neko sutra sto se toga tice jer najlakse je psovat pljuvat i vredjat i to je vec ispricana prica.
Ja prvi put vidim komentar Fudin na stranici Celika na bilo kojoj objavi,nikad nisam dosad vidio.
Sve je meni jasno ne trebaju mi objasnjenja i price ispricane nego pokusavam vjerovat u bolje sutra a vreme ce pokazat sve.
Super je ovo sto su malo otisli na Kupres i nadam se da novi vjetrovi puse na relaciji grad Zenica i NK Čelik Zenica i necu samo pomisljat i rec to je najlakse to je zbog izbora nego cu pokusat vjerovat u bolje neko sutra sto se toga tice jer najlakse je psovat pljuvat i vredjat i to je vec ispricana prica.
Ja prvi put vidim komentar Fudin na stranici Celika na bilo kojoj objavi,nikad nisam dosad vidio.
Sve je meni jasno ne trebaju mi objasnjenja i price ispricane nego pokusavam vjerovat u bolje sutra a vreme ce pokazat sve.
-
Sta je ovo ovaj momak iz Sirokog potpisao za Travnik?
Kako to odjednom?
Isto tako zadnji vezni koji bio na probi potpisao za Travnik
Kako to odjednom?
Sta ce ti fizikalije za veznog igraca? Tu treba mozak i kondicija nista vise.Kakve fizikalije ima Kante? Ovdje se ocekuje da bude razbijac ko Mehic a uopste takav ne treba,vec momci s mozgom.A znamo svi koliko je Mehic imo mozga Vezni red cine igraci s mozgom koji stimaju sanse napadacima a ostali dio tima su borci koji cine sve da se ne primi gol!PatrickBateman je napisao/la: ↑05 kol 2024, 22:56Nema fizikalije za to, ni priblizno!ZE072 je napisao/la: ↑05 kol 2024, 21:46 Pozz raja, sta mislite da li be se ovaj mali Palackovic mogao nekako prekomandovat na poziciju zadnjeg veznog? Nisam ga puno pratio pa ne znam bas najbolje kakav je, ali ono malo sto sam vidio uvjerio sam se da zna baratati loptom, ima dug korak mozda i nije najludja ideja. Cisto me onako zanima misljenje nekog, ko ga je mozda duze pratio, a ne kao ja sto sam imao priliku da pogledam svega 20-tak minuta njegove igre.
To mu treb'o prevoz, pa ga nasi povukli do Travnika???prisonbreak je napisao/la: ↑06 kol 2024, 10:08 Sta je ovo ovaj momak iz Sirokog potpisao za Travnik?
Kako to odjednom?
Samo Čelik zenički !!!
Mozda se otvorila mogucnost za nekog drugog provjerenog krilnog napadaca..
Očigledno je Čelik postao taxi služba jer igrač kojeg su objavili da je u autobusu za Kupres se iskrcao u Travniku
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Hajde da sačekamo septembar ili eventualno kraj augusta.
Bolje je tada da ubodemo 2 odlična igrača (ja sam siguran da hoćemo, kao Mašić prošle godine), nego sada da trošimo novac na momcima koji praktično i nisu dokazani u ovoj ligi.
Ide sve po planu
Bolje je tada da ubodemo 2 odlična igrača (ja sam siguran da hoćemo, kao Mašić prošle godine), nego sada da trošimo novac na momcima koji praktično i nisu dokazani u ovoj ligi.
Ide sve po planu
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Ocito travnik dozvoljava sa se razni menadzeri igraju s njima kako zele, za razliku od celika
Travnik je ocito finansijski Real Madrid za Celik. Mogu nam "pokupit" svakog igraca sa par stotina maraka vecom platom.prisonbreak je napisao/la: ↑06 kol 2024, 10:08 Sta je ovo ovaj momak iz Sirokog potpisao za Travnik?
Kako to odjednom?
Nasi nek cekaju zadnji dan za kapitalce pa ce dobit krcinu za spcinu.
- Allgunsblazing
Dobro, i sta sad? Trebamo se popisati na zadnje 4 godine odricanja zbog tih par stotina KM? I sta i da ne dovedemo kapitalca?FliX je napisao/la: ↑06 kol 2024, 11:39Travnik je ocito finansijski Real Madrid za Celik. Mogu nam "pokupit" svakog igraca sa par stotina maraka vecom platom.prisonbreak je napisao/la: ↑06 kol 2024, 10:08 Sta je ovo ovaj momak iz Sirokog potpisao za Travnik?
Kako to odjednom?
Nista. Ganjat deveto mjesto i sutit. Valjda ce nam vrijeme izlijecit rane. Ozbiljno, ganat tu deblokadu i deveto mjesto, probat u kupu proci premijerligasa i to je to.Allgunsblazing je napisao/la: ↑06 kol 2024, 11:59Dobro, i sta sad? Trebamo se popisati na zadnje 4 godine odricanja zbog tih par stotina KM? I sta i da ne dovedemo kapitalca?FliX je napisao/la: ↑06 kol 2024, 11:39Travnik je ocito finansijski Real Madrid za Celik. Mogu nam "pokupit" svakog igraca sa par stotina maraka vecom platom.prisonbreak je napisao/la: ↑06 kol 2024, 10:08 Sta je ovo ovaj momak iz Sirokog potpisao za Travnik?
Kako to odjednom?