Kontaktirat cu klub ponovo, pa ti javim.
12. Igrač 2024
Re: 12. Igrač 2024
Macak_ potvrdjen, uplatio 100KM u klubu.
Broj narudžbe:
3671
100KM
3671
100KM
Ljudi ako neko misli da se ne moze uplatiti za 12 igraca manje od 100 km vara se. Da ne bude zabune nije nužno da se daje 100km i vise,mogu svi ucestvovat i sa 10 ili 20 km. Nije bitno koliko se daje,bitno je da se ucestvuje s cifrom koliko ko moze i da nas je sto vise iz ove zajednice FORUMASI.
Naravno, s tim da uplata iznosa manjih od 100 KM moguce je obaviti u prostorijama kluba.Zamorano je napisao/la: ↑20 stu 2024, 18:02 Ljudi ako neko misli da se ne moze uplatiti za 12 igraca manje od 100 km vara se. Da ne bude zabune nije nužno da se daje 100km i vise,mogu svi ucestvovat i sa 10 ili 20 km. Nije bitno koliko se daje,bitno je da se ucestvuje s cifrom koliko ko moze i da nas je sto vise iz ove zajednice FORUMASI.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Za sada smo na 900KM, ostalo je da provjerim jos uplatu od @Brotherze i da ja jos uplatim.
Jos 3 ucesnika i dostigli smo minimalnu cifru za obnovu i ove godine.
Jos 3 ucesnika i dostigli smo minimalnu cifru za obnovu i ove godine.
Jel ova akcija traje do kraja godine? Ili se zavrsava kad se skupe pare? Kako je krenulo trajat ce do jula iduce godine dok se skupe pare!!!
Pokusat cemo u januru da zavrsimo, ukoliko ne skupimo tih preostalih 200KM, vidjet cu sa klubom, da onda uzmemo ucesce kao vjerni navijac.
Robovi zelim da uplatim i preostali 200KM da ovo realizujemo prije prozivke.
Pokusao sam uplatiti broj narudzbe 3731 ali mislim da nije proslo. Da li je ovaj link sa prve stranice jos u funkciji? Ne bih ovo bio prvi put da moram ponoviti uplatu znalo se desiti i prije. Ako moze neko na potvrdi pa cu pokusati ponovo.
Pokusao sam uplatiti broj narudzbe 3731 ali mislim da nije proslo. Da li je ovaj link sa prve stranice jos u funkciji? Ne bih ovo bio prvi put da moram ponoviti uplatu znalo se desiti i prije. Ako moze neko na potvrdi pa cu pokusati ponovo.