NK Čelik
Re: NK Čelik
Najbolje od svega što su na ss.ba uveli "Sport u Hvratskoj", a ukinuli podfrum Čelika...
Ebo s.s.ba vise ko im ebe mater! Bili su dok su trajali sad me boli kita za njima. Ovdje se vise uopste ne spominju usluge Isakovica i Salcinovica? A mislim da i nemaju vise sta ponuditi klubu sto se igre na terenu tice. Samo snage i kondicije nabiti sav nedostatak u kreativnosti nekad se i snagom i dobrom voljom moze nadomjestiti. Momcima sretno na Kupresu uz dobar rad i bez povreda.
- limvolikce
Da se osvrnem na već prežvakanu temu, da li je važno to kako igramo pripremne i da li je to neki pokazatelj stanja u ekipi, pošto se ovdje razilaze mišljenja. Jeste, važno je, jer i kroz pripremne tekme sticeš pobjednički ili luzersku mentalitet i ovi rezultati do sada su pravi pokazatelji kakvu ekipu imamo. I ovo nema veze s pesimizmom nekim, realno je jer ne smiješ protiv Krivaje izgubiti da igraš i sa rezervnim timom, nazad nam je propuh. Treba uvijek biti realan, kad je dobro dobro je, kad nije nije, ne treba se previše zanositi. Naša prednost su navijači, jer mi možemo pogurati ekipu da bude bolja za duplo nego da je isti ovaj sastav u nekoj drugoj sredini gdje nema tog navijačkog naboja. Stoga ste upravu kada kažete da se prve dvije tekme mogu dobiti, upravo zbog ovog rečenog. Ali se ne treba previše dizati ili padati u očaj ako u jednoj od prve dvije i podbacimo, jer lebdimo tu negdje na granici, a treba i sreće jer se u kvalitet ne možeš 100% pouzdati. Sad, možda se do početka prvenstva nešto i promijeni i dođu pojačanja, tada bi možda slika izgledala drugačija, ovdje govoriim o trenutnom stanju kakvo sad imamo.
Pozdrav za ekipu,
Najteze mi pada sto kuburimo za svaki dinar i dodze lik upali baklju i na kraju skupljaj za baklje,a nemamo za kifle.Taj dio bi bilo dobro korigovati koliko god euforija tresla lika sa bakljom(koji dovodi u pitamje opstanak voljenog nam kluba)
Bakljada super u parku,Kembridzu ...al mani se ba sad kad nam to stavlja dodatni teret.
Ekipa je zrelija uigranija za godinu dana.
Golobradi pokazuju svoj talenat po Engleskoj ligi da mi nismo u stanju podrzati i istrpiti jedini ispravan put,praviti te talente i obezbijediti novcanu naknadu za nove talente.
Djeca obavezno da budu uz klub da steknu vezu da Bilinim i klubom,kasni to dovodi do zdrave jezgre kluba.
Kup je nas
Najteze mi pada sto kuburimo za svaki dinar i dodze lik upali baklju i na kraju skupljaj za baklje,a nemamo za kifle.Taj dio bi bilo dobro korigovati koliko god euforija tresla lika sa bakljom(koji dovodi u pitamje opstanak voljenog nam kluba)
Bakljada super u parku,Kembridzu ...al mani se ba sad kad nam to stavlja dodatni teret.
Ekipa je zrelija uigranija za godinu dana.
Golobradi pokazuju svoj talenat po Engleskoj ligi da mi nismo u stanju podrzati i istrpiti jedini ispravan put,praviti te talente i obezbijediti novcanu naknadu za nove talente.
Djeca obavezno da budu uz klub da steknu vezu da Bilinim i klubom,kasni to dovodi do zdrave jezgre kluba.
Kup je nas
Kako se zvao onaj Sadiković što je igrao kod nas u onoj polusezoni kad je usvojen statut.? Ja mislim da je on brat ovoga Damira Sadikovića što je potpisao za Slogu Doboj danas. Upamtio sam ga po borbenosti i nekako je baš bio laf.
-
U jebote baš “star” lik.prisonbreak je napisao/la: ↑05 kol 2024, 20:36https://www.transfermarkt.com/enis-sadi ... eler/90982
Bio je bas okej
Rasevic hrabar momak, zapjeva pjesmu o gradu Sarajevu
Pozz raja, sta mislite da li be se ovaj mali Palackovic mogao nekako prekomandovat na poziciju zadnjeg veznog? Nisam ga puno pratio pa ne znam bas najbolje kakav je, ali ono malo sto sam vidio uvjerio sam se da zna baratati loptom, ima dug korak mozda i nije najludja ideja. Cisto me onako zanima misljenje nekog, ko ga je mozda duze pratio, a ne kao ja sto sam imao priliku da pogledam svega 20-tak minuta njegove igre.
Kad čovjek vidi ovako video sa story-a kako se igrači zabavljaju i prave energiju, ne treba nam niko!
Hajmo likČe!
Hajmo likČe!
-
Nek se zabavljaju sada koliko hoće ali kada krenu utakmice moraju da krv pišaju.
Jel se zna satnica utakmice s Radničkim ?
17:00RubikovaKocka je napisao/la: ↑05 kol 2024, 22:08 Nek se zabavljaju sada koliko hoće ali kada krenu utakmice moraju da krv pišaju.
-
Instagram story
-
Nema fizikalije za to, ni priblizno!ZE072 je napisao/la: ↑05 kol 2024, 21:46 Pozz raja, sta mislite da li be se ovaj mali Palackovic mogao nekako prekomandovat na poziciju zadnjeg veznog? Nisam ga puno pratio pa ne znam bas najbolje kakav je, ali ono malo sto sam vidio uvjerio sam se da zna baratati loptom, ima dug korak mozda i nije najludja ideja. Cisto me onako zanima misljenje nekog, ko ga je mozda duze pratio, a ne kao ja sto sam imao priliku da pogledam svega 20-tak minuta njegove igre.
Srce, čast i ponos!