Zrnic je za mladu reprezentaciju odigrao 6 meceva i sve na poziciji desnog beka. Potrebna je zamjena Jusicu, steta za Basovica sto nije postignut dogovor.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Trenutno roster, malo je jasnija slika nego prije 7 dana:
Golmani: Durmo, Karić
Bekovi: Jusić, Bajramović, Smajlović, Zrnić
Stoperi: Horić, Rašević, Musa, Ibraković, Hodžić, Babić
Vezni: Vardo, Tabaković, Međuseljac, Bašić, Palačkić, Prguda
Napad: Mašić, Martinović, Ahmetspahić, Marković
Odbrana solidna, u vezi još fali taj zadnji veznjak i u napadu još jedan krilni napadač. U odnosu na proljetni dio prvenstva, samo je 8 novi igrača u rosteru od 22, a samo 2 su u planu za prvu postavu: Jusić i Martinović.
Najveća prednost ove ekipe je što su nekoliko mjeseci zajedno, uključujući i stručni štab.
Odbrana solidna, u vezi još fali taj zadnji veznjak i u napadu još jedan krilni napadač. U odnosu na proljetni dio prvenstva, samo je 8 novi igrača u rosteru od 22, a samo 2 su u planu za prvu postavu: Jusić i Martinović.
Najveća prednost ove ekipe je što su nekoliko mjeseci zajedno, uključujući i stručni štab.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Dodaj ovome krilnog Popovica ako dodje i jednog veznog iskusnog, kakav se i trazi. Imas sasvim dobru ekipu, koja uz dobru atmosferu i dobro vodjenje moze drzati vrh tabele.Truhlo je napisao/la: ↑05 kol 2024, 11:48 Trenutno roster, malo je jasnija slika nego prije 7 dana:
Sa Marinom i jednim veznjakom premijerligaškog kvaliteta definitivno bi se mogli uključiti u borbu za vrh.Redbull je napisao/la: ↑05 kol 2024, 11:52Dodaj ovome krilnog Popovica ako dodje i jednog veznog iskusnog, kakav se i trazi. Imas sasvim dobru ekipu, koja uz dobru atmosferu i dobro vodjenje moze drzati vrh tabele.Truhlo je napisao/la: ↑05 kol 2024, 11:48 Trenutno roster, malo je jasnija slika nego prije 7 dana:
I ova trenutna ekipa može sigurno dobiti Goražde i Jedinstvo kući, samo da ne bude povreda u narednih 10ak dana.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Na stranici kluba, u clanku o odlasku na Kupres, klub se zahvaljuje Gradu u sufinansiranju odlaska.
Nek ovakva zahvalnica dodje i u septembru nakon rebalansa budzeta
Nek ovakva zahvalnica dodje i u septembru nakon rebalansa budzeta
Samo Čelik zenički !!!
Pa neki dan sam pisao da je grad dao za pripreme i da ce dat novce u septemru kao i to da se pregovara sa 2 igraca ranga masica a jedan je zadnji vezni koji je igrao za 4 nasa premijerligasa i sjeo bi nam kao budali samar .
Sa njim na ovu ekipu bi bilijaci 80%
Jos jedna velika prednost ove ekipe u odnosu na proslosezonsku je sirina tj. imas vise igraca u rosteru koje mozes koristiti na svim pozicijama. Na proljece smo imali tako nezahvalnu situaciju klupe sto se tice, gdje si morao formaciju mijenjati ukoliko si htio izmjene praviti. Uz dobrog krilnog i jednog pravog veznog ovo moze biti sasvim dobro. Vjerovatno i traze kapitalce kako mi kazemo na ovim pozicijama, pa se i ceka ovoliko, jer yebeno je dovesti dobrog igraca za malo para u ovu ligu. Nadat se da cemo uhvatiti nekog novog Arezinu ili Masica koji vape za ozivljavanjem karijere i gdje ce kod nas vratiti staru formu.Truhlo je napisao/la: ↑05 kol 2024, 12:00Sa Marinom i jednim veznjakom premijerligaškog kvaliteta definitivno bi se mogli uključiti u borbu za vrh.Redbull je napisao/la: ↑05 kol 2024, 11:52Dodaj ovome krilnog Popovica ako dodje i jednog veznog iskusnog, kakav se i trazi. Imas sasvim dobru ekipu, koja uz dobru atmosferu i dobro vodjenje moze drzati vrh tabele.Truhlo je napisao/la: ↑05 kol 2024, 11:48 Trenutno roster, malo je jasnija slika nego prije 7 dana:
I ova trenutna ekipa može sigurno dobiti Goražde i Jedinstvo kući, samo da ne bude povreda u narednih 10ak dana.
Tesko izvodivo, ali sjajno pojacanje bio bi Amar Zahirovic iz Osijeka. Devetnaestogodisnje krilo rodom iz Gradačca vezan s Osijekom do 2027. godine. Vec debitovao u HNL-u, ali ove sezone nije u planovima trenera u prvih par utakmica. Igra za mladu reprezentaciju. Jedina mogucnost bi bila posudba, isplati li se opet razvijati tudje igrace iako se zbog financijske situacije kluba to namece kao rjesenje.
-
https://www.transfermarkt.com/haris-ovc ... ler/455149
Mozda pokusat pred kraj prijelaznog roka pod uvjetom da ne nađe klub do tad.
P. S. Sta bi sa onim Brajlovicem na kraju, meni je rizik da ostanemo na ova dva golmana.
P. S. Sta bi sa onim Brajlovicem na kraju, meni je rizik da ostanemo na ova dva golmana.
Srce, čast i ponos!
Nisu se dogovorili oko uslova s Brajlovicem, treba jos jedan ozbiljan golmanPatrickBateman je napisao/la: ↑05 kol 2024, 13:25 https://www.transfermarkt.com/haris-ovc ... ler/455149
Stalno je povrijedjen ne treba namPatrickBateman je napisao/la: ↑05 kol 2024, 13:25 https://www.transfermarkt.com/haris-ovc ... ler/455149
- Allgunsblazing
Mozda bi imalo smisla imati odvojene teme za svakog igraca + Dario? Tako mozemo pratiti i na kraju sezone sta smo pisali za koga, formu i slicno. Generalno forumi posveceni jednom klubu tako i rade. Znam da nije ovaj posvecen jednom klubu, ali je cinjenica da navijaci jednog kluba manje vise pisu ovdje.
Volio bi vidjeti @steelmana ovdje ne vidim razlog da izgubimo najboljeg forumaša samo zato sto smo promijenili forum.
A razlog promjene nije taj sto je neko nas otvorio portal i zenički forum nego je razlog zato sto najcitaniji sportski portal u drzavi je Zenicu odakle ima top 5 posjeta na portalu ukljucujuci i dijasporu nema nijednog novinara u Zenici i apsolutno je nakon toga izbacio Čelik skoro sa portala i vijesti.
Nakon toga ono brisanje Čelikovog podforuma, svih tema i akcija, banovanje je forumaša iz Zenice, brisanje postova itd je nesto najsramotnije sto sam doživio od kako internet postoji. Napustili su mu forum bili i svi navijači Želje, Širokog, Zrinjskog, Borca nikada to nije uradio. Svako ko nakon tog poteza napiše ijedan post tamo da je moj babo je obični snishodljivi beskičmenjak.
Tu je za mene završena sva prica zauvijek ali mi fali iskreno da pročitam post od @steelmana i jos par forumaša koji fale ovdje.
@Steelman godinama pisemo privatno ako treba evo molim te javno registruj se jer tvoji postove nekako me najvise usmjere gdje ide Čelik i u kakvog je trenutno smjeru.
A razlog promjene nije taj sto je neko nas otvorio portal i zenički forum nego je razlog zato sto najcitaniji sportski portal u drzavi je Zenicu odakle ima top 5 posjeta na portalu ukljucujuci i dijasporu nema nijednog novinara u Zenici i apsolutno je nakon toga izbacio Čelik skoro sa portala i vijesti.
Nakon toga ono brisanje Čelikovog podforuma, svih tema i akcija, banovanje je forumaša iz Zenice, brisanje postova itd je nesto najsramotnije sto sam doživio od kako internet postoji. Napustili su mu forum bili i svi navijači Želje, Širokog, Zrinjskog, Borca nikada to nije uradio. Svako ko nakon tog poteza napiše ijedan post tamo da je moj babo je obični snishodljivi beskičmenjak.
Tu je za mene završena sva prica zauvijek ali mi fali iskreno da pročitam post od @steelmana i jos par forumaša koji fale ovdje.
@Steelman godinama pisemo privatno ako treba evo molim te javno registruj se jer tvoji postove nekako me najvise usmjere gdje ide Čelik i u kakvog je trenutno smjeru.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
https://www.transfermarkt.com/mato-stan ... ler/330147
Moglo bi se probat nešto,između ostalog od zadnjih veznih slobodan je I Nikola Dujaković, Edin Biber.
Sva trojica imaju PL iskustva.
Za Ovčinu je malo nerealno,al sve se može pokušat.
Moglo bi se probat nešto,između ostalog od zadnjih veznih slobodan je I Nikola Dujaković, Edin Biber.
Sva trojica imaju PL iskustva.
Za Ovčinu je malo nerealno,al sve se može pokušat.
c'mon likČe