NK Čelik
Re: NK Čelik
Treba 4 kapitalca jel? Jel vi znate koliko kosta 1 kapitalac? Ovaj spominje 4 kapitalca za 60000 km??? Pa bolan jedan ti kosta najmanje 35000km godisnje,jedan! Skupite eto pare i kupite makar jednog igraca! 130000 su 4 kapitalca tu racunam sve sta ih sljeduje,plate,stan,hrana! Budite malo realni,samo malo.I ne mora se uci u PL nije pod moranje al se sigurno nece ni opstanak dovest u pitanje!!!
Ovako info iz kluba kad se islo po sezonsku milina sve momci kazu lijepo objasne .
Fudo je obecao u septemru neki kes,a ko je bio na skupstini momci suponavljali da je odnos dobar ono sto dogovore on i ispostuje sami kazu da sad nije moguce zakonski da da kes do rebalansa(mada toga ne nikad nece iscupat sta je atete nanio),kako sam skontao neato je i za pripreme dao
Sto se tice pojacanja cekaju se 2 igraca kvalitete Masica ,tim rijecima cak sam i saznao za jednog veznog ali nista nije sigurno tako da nek se imena i ne iznose.
Moci rqde odlicno puno je sad lakse kad ih je vise i klub ce sigurno rasti u svakom segmentu ,et ko god hoce ode i pita nista nije skriveno momci su prekorekrni svaka cast
Fudo je obecao u septemru neki kes,a ko je bio na skupstini momci suponavljali da je odnos dobar ono sto dogovore on i ispostuje sami kazu da sad nije moguce zakonski da da kes do rebalansa(mada toga ne nikad nece iscupat sta je atete nanio),kako sam skontao neato je i za pripreme dao
Sto se tice pojacanja cekaju se 2 igraca kvalitete Masica ,tim rijecima cak sam i saznao za jednog veznog ali nista nije sigurno tako da nek se imena i ne iznose.
Moci rqde odlicno puno je sad lakse kad ih je vise i klub ce sigurno rasti u svakom segmentu ,et ko god hoce ode i pita nista nije skriveno momci su prekorekrni svaka cast
Zadnja izmjena: Cinvict35, dana/u 03 kol 2024, 22:59, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Ma samo naprijed, puna podrska upravi i strucnom stabu, nasi najveci transferi su vracanje dugova, a zamisli sad rizikujes sa tim kapitalcima i dovedes dvojicu trojicu i skrsis na njih 70-80 hiljada, a oni odigraju 5 utakmica jer ih jebu povrede ko i Horica ili jednostavno budu poput Hrelje karinasi.. najbolja opcija je ganjat nekog na ppsudbu od premijerligasa, neke mlade igrace kojima trebaju minute, sve ostalo pupa hava..
Ludilooooo je zarobiloooo
Generalno stoji ova opaska da kvalitetni i provjereni igrači puno koštaju, ali isto tako legimitno je i reći iz do sada prikazanog da ova ekipa u globalu nije za vrha tabele nego borba za opstanak
-
Razumijem ja sve sta hocete da kazete, da sigurno ima prioritetnijih stvari od kapitalaca. Ali istina je da se najavila borba za ulazak u PL i da nam je to cilj ove sezone. Ako nismo u stanju napraviti ekipu za ulazak u PL, onda samo trebamo ugasiti te snove, skoncentrisati se na vracanje dugova i to je to. Sve sto sam pisao, pisao sam u skladu s nasim ambicijama ove sezone. Slijep covjek vidi da ova ekipa ne moze izboriti PL
Bice borba, kad i ako budu sredstva. Nista prije toga. Da sad ne stavljam covjeku rijeci u usta, ali nesto tako je i Robi rekao ovdje.
Nije niko lud, ne moze se dovesti Prguda (karikiram) i Martinovic i reci evo mi cemo u borbu za PL. Ali isto tako mislim da je ova ekipa kvalitetnija od borbe za opstanak.
Ma izludicemo do 17.08
Nije niko lud, ne moze se dovesti Prguda (karikiram) i Martinovic i reci evo mi cemo u borbu za PL. Ali isto tako mislim da je ova ekipa kvalitetnija od borbe za opstanak.
Ma izludicemo do 17.08
Samo Čelik zenički !!!
Kad i AKO grad podrži, uvijek možeš potpisati igrača sa čistim papirima u toku sezone. Ne znam stvarno čemu drama, solidna ekipa za sredinu tabele i plasman od 4 do 8 mjesta. Očigledno niste pratili druge ekipe koje su krševi živi, već imaš 6 kandidata za ispadanje.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ako se vec ne moze dovesti neko pojacanje,nadam se da ce se bar trenutni dobro fizicki spremiti da bar borbom i trcanjem nadoknade neke nedostatke.
Šugavo bgm danas nadat se boljem, gledam sastav Radnika Sivca ni na mapi
Stvarno neki ovdje nece ili ne mogu da razumiju sta je uprava obecala, ili namjerno izvrcu rijeci sa pres konferencije gdje su ljudi sve objasnili.
Ja vjerujem da uprava radi najbolje sto moze u ovom trenutku i ne znam cemu ovoliki pesimizam.
Nismo uopste toliko slabiji, a i ostali klubovi su tu negdje kao i prosle sezone. Tada smo bili u vrhu i nema razloga da i sad ne budemo.
Mehicu su redovno psovali i na forumu i na tribinama a sad odjednom ga neki predstavljaju kao da je Rodri iz Cityja i da se bez njega ne moze.
Sivac je imao dobrih partija al kad se sabere njegova statistika u prvoj ligi nista posebno tako da prezivjecemo i bez njega.
I na kraju prelazni rok jos nije gotov, igraci dolaze na probu pa pustite ljude da rade svoj posao.
Ja vjerujem da uprava radi najbolje sto moze u ovom trenutku i ne znam cemu ovoliki pesimizam.
Nismo uopste toliko slabiji, a i ostali klubovi su tu negdje kao i prosle sezone. Tada smo bili u vrhu i nema razloga da i sad ne budemo.
Mehicu su redovno psovali i na forumu i na tribinama a sad odjednom ga neki predstavljaju kao da je Rodri iz Cityja i da se bez njega ne moze.
Sivac je imao dobrih partija al kad se sabere njegova statistika u prvoj ligi nista posebno tako da prezivjecemo i bez njega.
I na kraju prelazni rok jos nije gotov, igraci dolaze na probu pa pustite ljude da rade svoj posao.
- BatistutA19
Meni je ova ekipa sto kazu sarajlije bara bara kao prosle sezone ,uglavnom hajmo reci glavni igraci su ostali ,iskusniji su za godinu i sigurno bolji.
Ovi sto su otisli Durmis i Karalic i pojacanja ne mogu bit gora nema sanse ,Sivac je bilo toplo hladno pa i on ce se nadomjesti ,Mehic milion zutih kartona dobio strah te i crvenog ili da ne povredi sebe ,nekad odlican nekad katastrofa.
Ima tu mladjih igraca a sto neko kaze ma sta su to ostale ekipe i puna podrska za upravu a vjerujem da ce grad uletit novca a pojacat se uvijek moze i vijerujem da cemo se jos pojacat a sad dramit ne treba,bar smo iskusniji godinu kao klub.Nema potreba nista rizikovat i ulazit u neki dug prema igracima pojacanjima jer od takvih igraca nista nemas em ces bit duzan em nece igrat i sta si dobio nista.
Ovi sto su otisli Durmis i Karalic i pojacanja ne mogu bit gora nema sanse ,Sivac je bilo toplo hladno pa i on ce se nadomjesti ,Mehic milion zutih kartona dobio strah te i crvenog ili da ne povredi sebe ,nekad odlican nekad katastrofa.
Ima tu mladjih igraca a sto neko kaze ma sta su to ostale ekipe i puna podrska za upravu a vjerujem da ce grad uletit novca a pojacat se uvijek moze i vijerujem da cemo se jos pojacat a sad dramit ne treba,bar smo iskusniji godinu kao klub.Nema potreba nista rizikovat i ulazit u neki dug prema igracima pojacanjima jer od takvih igraca nista nemas em ces bit duzan em nece igrat i sta si dobio nista.
-
Birba za opstanak. To je jedino sigurno.
Jedini sam govorio prije par dana, dozivio sam napade a sad sve vise i vise se o tome prica. Losa ekipa skez. I dalje tvrdim 30% losija nego prosle godine.
Jedini sam govorio prije par dana, dozivio sam napade a sad sve vise i vise se o tome prica. Losa ekipa skez. I dalje tvrdim 30% losija nego prosle godine.
Durmo, Sivac, Musa, Bajramović, Smajlović, Mehić, Tabaković, Međuseljac, Karalić, Durmiš, Mašić
Ta ekipa nije 30% jača od:
Durmo, Jusić, Rašević, Musa, Bajramović, Vardo, Tabaković, Međuseljac, Martinović, Smajlović, Mašić
Ekipa ako ništa na istom nivou kao ona na proljeće, plus duža klupa i više konkurencije na svim pozicijama.
Ta ekipa nije 30% jača od:
Durmo, Jusić, Rašević, Musa, Bajramović, Vardo, Tabaković, Međuseljac, Martinović, Smajlović, Mašić
Ekipa ako ništa na istom nivou kao ona na proljeće, plus duža klupa i više konkurencije na svim pozicijama.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
I mislis da ce publika dolaziti na tekme? Zna se kakva ja Zenica i koliko se ocito zasitila borbe za opstanak i sredine tabele. Tako da ove najave do 8. Mjesta mogu privuci sigurnih 500 po utakmici, nazalost. Isto kao i cijelu proslu polusezonu.Truhlo je napisao/la: ↑03 kol 2024, 23:21 Kad i AKO grad podrži, uvijek možeš potpisati igrača sa čistim papirima u toku sezone. Ne znam stvarno čemu drama, solidna ekipa za sredinu tabele i plasman od 4 do 8 mjesta. Očigledno niste pratili druge ekipe koje su krševi živi, već imaš 6 kandidata za ispadanje.
Mozda samo prvih par kola bude nesto vise zbog dijaspore i zbog pocetka sezone, nakon par kola ce to vec biti ocito u kojem smjeru ide sezona. Zivi bili pa vidjeli.