NK Čelik
Re: NK Čelik
Trebat će par ozbiljnih igrača ovdje novih da ne bi ispali iz lige i zavrsili medju 6-7 zadnjih koji napuštaju 2 ligu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Da li je Ivos vec otisao sa probe jer su izgleda neki novi igraci tu na probi? Bilo bi mozda dobro cuti neku izjavu trenera o tim igracima.
-
Ivos odlicno odigrao peotiv Rudara, i mene zanima sta je s njim?
Nije svejedno ni kada u prijateljskoj utakmici izgubis, ali tako je to, jer se isprobavaju nove stvari/igraci..
Evo danas u stupcanica 1-1 sa rudarom iz kaknja, kojeg smo prije 7 dana dobili.
Evo danas u stupcanica 1-1 sa rudarom iz kaknja, kojeg smo prije 7 dana dobili.
Sve uredu isprobava se ,probe ,pozicije formacije i sl.
Malo me brine sto opet kao i Duvnjal sto je radio proslo ljeto svaka pripremna drugi tim pa poluvrijeme drugi tim i onda nam se desilo da smo nula uigrani bili ,brate napravi tim kakav god da je ali zna se prvi 11 igra poluvrijeme ili 70 minuta i onda mjenjaj isprobavaj,bojim se da necemo bit uigrani jedino et to je moja zamjerka.
Mislim da tim koji pretenduje za "promociju" ili vrh tabele mora bolje 15 dana pre prvenstvo
Malo me brine sto opet kao i Duvnjal sto je radio proslo ljeto svaka pripremna drugi tim pa poluvrijeme drugi tim i onda nam se desilo da smo nula uigrani bili ,brate napravi tim kakav god da je ali zna se prvi 11 igra poluvrijeme ili 70 minuta i onda mjenjaj isprobavaj,bojim se da necemo bit uigrani jedino et to je moja zamjerka.
Mislim da tim koji pretenduje za "promociju" ili vrh tabele mora bolje 15 dana pre prvenstvo
-
Nadam se da ce ovo biti alarm za upravu za ovu dosadasnju transfer politiku, koja je bila “kako cemo-lako cemo”. Treba nama jos 3-4 pojacanja, ali da budu pojacanja a ne neko ko ce popuniti roster. Ovo sto sad imamo je realno za sredinu tabele.
Ako imamo to obecanje da cemo dobiti ozbiljnu finansijsku injekciju u januaru, ako budemo u vrhu na polusezoni, onda nekad treba i rizikovati s igracima pa ako treba i pretplatiti, jer s ovim tesko da cemo moci ista…
Ako imamo to obecanje da cemo dobiti ozbiljnu finansijsku injekciju u januaru, ako budemo u vrhu na polusezoni, onda nekad treba i rizikovati s igracima pa ako treba i pretplatiti, jer s ovim tesko da cemo moci ista…
-
Ne sumnjam ja da uprava nije svjesna svega sto se pise ua transfere. Ali da budemo realni fakat je tesko u ovu ligu dovest nesto da valja, sto je najgore nije sve pitanje ni finansija, nego jednostavno igraci nece da dolaze u ovu ligu. Treba sacekati da ovi slobodni igraci sto hoce u PL ostanu bez angazmana. Bolje je sacekati nego dovoditi opet neke Salkanovice, Pehilje i sl.
Srce, čast i ponos!
- Allgunsblazing
Lahko je kad neko drugi treba rizikovati, a rizik te moze ugasiti. Koliko para toliko muzike, nema rizika.
Ovaj Karalić je bio na probi u Tuzli i sad došao kod nas. Dosta sam pratio Goražde prošle sezone, nije se nešto isticao. Doduše teško koji zadnji vezni da se ističe ako mu je primarni posao destrukcija igre.
@stručnjak treba, al od čega? Niko ne igra volonterski, nego za platu, kvalitet košta, a nismo u situaciji da rizikujemo kad ne znaš kad i ko će povući blokadu i pokrenuti postupak prinudne naplate.
@stručnjak treba, al od čega? Niko ne igra volonterski, nego za platu, kvalitet košta, a nismo u situaciji da rizikujemo kad ne znaš kad i ko će povući blokadu i pokrenuti postupak prinudne naplate.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- BatistutA19
Ma ovo za Krivaju ne treba tu dramit nesto puno za poraz ,sve su to neke probe ,rotiranje i dodaj ocajan i teren nek je proslo bez povreda i Stupcanica danas remizirala sa Rudarom,Zvijezda jedva neku Mionicu dobila itd.
Svako pise za pojacanja realno ne mozes ti ni dovest kvalitet u ovaj rang a i nemas ni novca nekog za 4 pojacanja dobra ,mada bi i ja bar volio veznjaka dovest malo boljeg da to malo poveze sto se kaze pa dalje sta moze.
Gledam Grbavicu punu i nesto kontam kad mi udjemo akobogda 1 kolo pa pun stadion i himna Crno i Crveno pa malo trznem se uzmem cigaru i zapalim i kontam daleko smo mi od toga i vratim se u realnost i sad ce Gorazde.
Svako pise za pojacanja realno ne mozes ti ni dovest kvalitet u ovaj rang a i nemas ni novca nekog za 4 pojacanja dobra ,mada bi i ja bar volio veznjaka dovest malo boljeg da to malo poveze sto se kaze pa dalje sta moze.
Gledam Grbavicu punu i nesto kontam kad mi udjemo akobogda 1 kolo pa pun stadion i himna Crno i Crveno pa malo trznem se uzmem cigaru i zapalim i kontam daleko smo mi od toga i vratim se u realnost i sad ce Gorazde.
Ovakav roster ne moze garantovati opstanak u sezoni gdje ispada skoro pola klubova a nema veceg rizika nakon svega nego za 80 rodjendan kluba pokloniti navijacima trecu ligu. Smijesno je i govoriti o top 3 ove sezone, ako budemo u 20 bodova za prvim kao prosle sezone to je uspjeh.
Ako ima neko da smatra da je ova ekipa bliza top 3 nego zadnjih 6 kojih ispadaju ja mu skidam kapu.
Ako ima neko da smatra da je ova ekipa bliza top 3 nego zadnjih 6 kojih ispadaju ja mu skidam kapu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
A i ti ga dramis strahota, ko da igramo u bundesligi, pola lige raspad zivi, ne znaju ni kako igraju. Prosle sezone si isto tako pisao, pa u drugom dijelu smo se trznuli i uspjeli opet u vrhu zavrsiti sa prosjek ekipom, gdje smo bas velike probleme imali. Ove sezone isto tako, muku mucimo sa finasijama, ali ne znaci da imamo losiju ekipu. Ne kazem da se ne moze desiti ono sto se Duvnjaku desilo, to nas je kostalo dosta bodova u prvom dijelu.Avenija je napisao/la: ↑03 kol 2024, 21:54 Ovakav roster ne moze garantovati opstanak u sezoni gdje ispada skoro pola klubova a nema veceg rizika nakon svega nego za 80 rodjendan kluba pokloniti navijacima trecu ligu. Smijesno je i govoriti o top 3 ove sezone, ako budemo u 20 bodova za prvim kao prosle sezone to je uspjeh.
Hocu reci, ljudi u klubu su svjesni i znaju bolje od nas sta nam treba i kako, ali isto tako pruzi se koliko ti jorgan dug. Jednostavno ne isplati se rizikovati i nemamo taj luksuz, jer taj rizik nam direktno o glavi radi, a ne da cemo malo u minus otici, pa cemo se izvuci ako ne uspije. Rekla-kazala, obecali ovo ili ono i u to se pouzdati, daj ne budite smijesni, bar smo mi tu lekciju naucili. Glupi bi bili da vjerujemo fudi i da se uzdamo u taj novac, a ovamo ga vec ulozimo u ekipu, suvisno o tome pricati.
-
Fudbal nije uvijek matematika. Ako nam se otvorila sansa da u januaru dobijemo velika sredstva, a imamo samo jedan uslov za to, zasto ne stisnuti muda i ne probati? S tim parama osim sto cemo biti blizu PL, rijesce se jos desetine drugih problema. Da ne govorim ako se krene dobro u prva 4 kola, da mozemo i tu ocekivati 10-12k prodatih karata u 3 utakmice. To je 60-70k s kojima se moze platiti polusezona za 3-4 kapitalca.
Naravno ovo je ugrubo neko moje razmisljanje, sta god uprava odluci ima podrsku.
Sreca je samo sto ni ostali konkurenti koje imamo, nisu se aman pojacavali. Doduse mislim da nam je Tuzla jedini konkurent i da jedino oni imaju uslove za PL. Ma da i oni imaju krs ekipu, vjerovatno slabiju od nas
Naravno ovo je ugrubo neko moje razmisljanje, sta god uprava odluci ima podrsku.
Sreca je samo sto ni ostali konkurenti koje imamo, nisu se aman pojacavali. Doduse mislim da nam je Tuzla jedini konkurent i da jedino oni imaju uslove za PL. Ma da i oni imaju krs ekipu, vjerovatno slabiju od nas
-
Jasno je svima da ekipi treba pojacanja ako ne hoce nesto vise, al de da sad ne pretejrujemo da je ovo ekipa za ispadanje, bezveze se siri defetizam zbog izgubljene pripremne utakmice
Srce, čast i ponos!
"...koliko nam je jorgan dug..." Svaki put sebi reci kad pocnes rezmisljati o Celiku, i bice ti lakse. Odakle pojacanja, niko nece igrati na lijepe oci i "platicemo ti kad Fudo uplati",. Kanite se gluposti i mastarija. Dovodice se igraci koje mozemo platiti i mozemo garantovati ono sto dogovorimo sa njima. Nikakvi rizici ovdje ne dolaze u obzir.
Svi koji su dobili finansijsku projekciju za 2024 znaju koliko imamo dugovanja i koliko toga se u trenu moze okrenuti protiv nas. Vidjeli ste, jedna "kontra" UIO-a nas je unazadila samo tako.
Sabura i rada, pa kako nam bude.
A vidim na fb drvlje i kamenje zbog izgubljene pripremne utakmice???? Znas nas... J... nas.
Uprava se kao i do sad vodi "worst case scenario" kad su u pitanju finansije i ne hajpa se ako budu tri pobjede bice 10.000 ljudi (jer nece), dace Grad u januaru pare ( mozdai hoce, ali mozda dadne nedovoljno, a mozda i nece). Uprava ima ispravan kurs i treba istrajati na njemu.
Naprijed Če!!!!
Svi koji su dobili finansijsku projekciju za 2024 znaju koliko imamo dugovanja i koliko toga se u trenu moze okrenuti protiv nas. Vidjeli ste, jedna "kontra" UIO-a nas je unazadila samo tako.
Sabura i rada, pa kako nam bude.
A vidim na fb drvlje i kamenje zbog izgubljene pripremne utakmice???? Znas nas... J... nas.
Uprava se kao i do sad vodi "worst case scenario" kad su u pitanju finansije i ne hajpa se ako budu tri pobjede bice 10.000 ljudi (jer nece), dace Grad u januaru pare ( mozdai hoce, ali mozda dadne nedovoljno, a mozda i nece). Uprava ima ispravan kurs i treba istrajati na njemu.
Naprijed Če!!!!
Samo Čelik zenički !!!