Danas je pokazao zasto je doveden. Kad god je primio loptu, napravio je pometnju. Odlican u igri 1 na 1, brz, dobra tehnika, dobar pregled igre, nije sebican. Na kraju sezone ce te me spomenuti kada bude izabran u najboljih 11 Premijer lige
NK Čelik
-
strucnjak9
Re: NK Čelik
Da cujem Truhlu je li promjenio misljenje o Faraju?
Danas je pokazao zasto je doveden. Kad god je primio loptu, napravio je pometnju. Odlican u igri 1 na 1, brz, dobra tehnika, dobar pregled igre, nije sebican. Na kraju sezone ce te me spomenuti kada bude izabran u najboljih 11 Premijer lige
Nisam još, budemo vidjeli protiv premijerligaških bekova, kad ga kakav balvan iz Doboja ili Bijeljine pokupi sa dvije nogestrucnjak9 je napisao/la: ↑17 srp 2026, 22:04 Da cujem Truhlu je li promjenio misljenje o Faraju?![]()
Danas je pokazao zasto je doveden. Kad god je primio loptu, napravio je pometnju. Odlican u igri 1 na 1, brz, dobra tehnika, dobar pregled igre, nije sebican. Na kraju sezone ce te me spomenuti kada bude izabran u najboljih 11 Premijer lige![]()
Danas najbolji pojedinac realno.
-
RealMadrid
Samo Zapad imao tu čast da vidi salto Kinga danas, na yt prijenosu nije snimljen. 
Mislim da nije bilo u planu da on puca penal ali na inicijativu zapada je pucao.I taj salto je naknadno kad smo ga pozvali.RealMadrid je napisao/la: ↑18 srp 2026, 01:24 Samo Zapad imao tu čast da vidi salto Kinga danas, na yt prijenosu nije snimljen.![]()
-
prisonbreak
Treba Hodzica poslati u Zelju da se kali, svakako nemaju stopere
-
RealMadrid
Potpuno si u pravu.Jaled7 je napisao/la: ↑18 srp 2026, 10:00Mislim da nije bilo u planu da on puca penal ali na inicijativu zapada je pucao.I taj salto je naknadno kad smo ga pozvali.RealMadrid je napisao/la: ↑18 srp 2026, 01:24 Samo Zapad imao tu čast da vidi salto Kinga danas, na yt prijenosu nije snimljen.![]()
Više mi se sviđa, "legendarni klub" "jedan od najvećih" ali može i ovako nije loše.Faruk Gogić napustio Rusiju i danas potpisuje za velikana bh. fudbala ·Saznajemo
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sta kaze stručna ekspertiza foruma, jel ovo dobro pojacanje? Ali i on je zadnji vezni.
Po mom mišljenju pravi igrač, ovakav nam je trebao. S njim +20% na ovu trenutnu ekipu
Dize se prasina
-
PatrickBateman
Kad ih Bojan poslozi, igrat cemo sa tri zadnja vezna. Masetic ce samo ljevicom dugim loptama traziti Masica. Sta udje uslo i jest, primit ga necemo.
-
prisonbreak
Ja ocekujem brzo desno krilo, i samo ispucavati na krila, a dole da nista ne udje, mislim da ce nase utskmice toliko biti zatvorene da nece biti nikako gledljiviRedbull je napisao/la: ↑18 srp 2026, 11:05Kad ih Bojan poslozi, igrat cemo sa tri zadnja vezna. Masetic ce samo ljevicom dugim loptama traziti Masica. Sta udje uslo i jest, primit ga necemo.![]()
Zadnja izmjena: prisonbreak, dana/u 18 srp 2026, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sve manje i manje briga sto se sastava tice...licno sam zadovoljan ucinjenim u dosadasnjem periodu. Jos taj jedan ili dva igraca u ofanzivi i da napadamo to osmo mjesto.
Ono sto se jos iscekuje su sezonske i nova garnitura dresova
Ma hajde ČELIK, igraj NEPOBJEDIV sada ti si!!!
@prisonbreak
Kad repka moze igrati tako, mozemo i mi
Ono sto se jos iscekuje su sezonske i nova garnitura dresova
Ma hajde ČELIK, igraj NEPOBJEDIV sada ti si!!!
@prisonbreak
Kad repka moze igrati tako, mozemo i mi
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."