NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
KakhaKaladze

Re: NK Čelik

Post Postao/la KakhaKaladze »

pasha je napisao/la: 17 srp 2026, 19:35 Kako god

U svakom slučaju, opet ovi što su ušli u drugom poluvremenu dosta lošiji. Slabiji protok lopte, previše komplikuju.

Neki od njih će vjerovatno i počinjati inače(Tomašević, Omić...), ali kao tim nisu dorasli onim iz prvog poluvremena
Ma iskreno sve sam bliže mišljenju da je ono iz prvog puno bliže prvoj postavi. Masetic mi je bolji od Omica, Tomašević pokazao samo da može trčati al mimo toga ništa nismo vidjeli, Hrvanovic danas isto neprimjetan, Sabanovic kao da nije ni igrao. Normalno dosta utiče i s kim igraš pored sebe al eto imao si ovu četvoricu koji su pojačanja al ja nisam vidio neki aman kvalitet da kažeš da odskače, kao što je prošlu naprimjer Masetic.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Ma ne mozes nista ni vidjeti u utakmici ovog tipa, protivnik niželigaška ekipa gdje najstariji igrač 21 godina, okupili se prije 3 dana . Trebaju nam ozbiljnije provjere. Bolje da smo otišli na Zlatibor prije 7 dana i igrali protiv ekipa iz najjaceg ranga Srbije itd pa i Sloge, Radnika da vidimo gdje smo stvarno. Šta iko moze dobiti od ove utakmice, 45 minutica laganog ritma. A 20 dana do početka prvenstva.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 17 srp 2026, 19:51 Ma ne mozes nista ni vidjeti u utakmici ovog tipa, protivnik niželigaška ekipa gdje najstariji igrač 21 godina, okupili se prije 3 dana . Trebaju nam ozbiljnije provjere. Bolje da smo otišli na Zlatibor prije 7 dana i igrali protiv ekipa iz najjaceg ranga Srbije itd pa i Sloge, Radnika da vidimo gdje smo stvarno. Šta iko moze dobiti od ove utakmice, 45 minutica laganog ritma. A 20 dana do početka prvenstva.
Nije ni ovo loše, lošija tri protivnika za početak da se digne samopouzdanje i bez pritiska novi igrači priviknu na ekipu. Eto za 7 dana Široki, ne znam jel onaj BSK generalka, ja bih tu probao iskoristiti što su pitari slobodni :mrgreen: sa njima se odmjeriti u gostima, nema bolje pripreme realno za gostovanja Zrinjskom i Borcu.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Truhlo je napisao/la: 17 srp 2026, 19:34
Redbull je napisao/la: 17 srp 2026, 19:26 Durmo isto via kakanj
Jenjića na posudbu u Posušje
Jenjic je sam bolji od Varde,Babica,Spahica i debelog broj 16 i ne znam ko je ovaj debeli zajedno.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Sijamija max GOŠK i to kad je u 1. FL.
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

@phillies @redbull i ostali nestpriljivi koji su sjebali F5 i refresh evo Regoje najavi novajliju do polaska na Kupres. To je sutra onda vjerovatno pa da vam javim da i ja glumim insajdera malo :mrgreen:

Evo još jednom i neću više smarati bez tri ozbiljna ofanzivna igrača skeptičan sam za ovu ekipu u PL okvirima. Ali naravno nema predaje, borba i podrška je uvijek neupitna. Ako treba ugurati će ga tribine Širokom a robija neka zabije za 1-1 u Mostaru. :grljenje:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Ima li sta pozitivno... :lol:
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Je li ovoliko dramite i u privatnom zivotu ili vam ovdje dodje nesto poput izduvnog ventila? Vjerujem da niko ne zivi sa ovom kolicinom stresa oko niceg u svojim zivotima.

Mi trebamo biti bolji od dvije ekipe. Imam osjecaj da mnogi gube (opet) fokus na ono sto je bitno. Nece niko doci sto se ovdje 1000 puta napise nesto.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Prvo da odam priznanje i igracima i gledaocima da se igra i gleda pripremna utakmica po ovoj velikoj vrucini.
Izgleda da kod nas veliki talenti nose uvijek broj 29 :D
Ovaj mali sa br 29 Beganovic mora se sto vise firsirat i gurat u vatru prije Babica,Varde,Spahica,Smajlovica i debelog broj 16.
Ovaj lik sa brojem 16 prvo treba smrsat minimum 7 kg.
O igri necu jer je bilo prevruce samo cu reci da je ova Zvijezda duplo slabija od Gradacacke.
Nera82

Post Postao/la Nera82 »

Ja garantujem da bi ovdje bilo likova sto bi pametovalo kako nevalja da zavrsimo i medju prve 4 ekipe tako da ne treba ove kamilice dozivljavat sto ovdje gluposti pisu
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Smajlovic jedan od najboljih u ove dvije utakmice i ovi nekakvi pisu da je los ne znam sta gledaju pojedinci
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Allgunsblazing je napisao/la: 17 srp 2026, 20:52 Je li ovoliko dramite i u privatnom zivotu ili vam ovdje dodje nesto poput izduvnog ventila? Vjerujem da niko ne zivi sa ovom kolicinom stresa oko niceg u svojim zivotima.
Ne mozes poredit privatni zivot i Čelik, ovdje je stres puno veci. :mrgreen:
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Ja se nadam da ce se na pripremama duplo više raditi na napadu i organizaciji napada i tranziciji.
Realno mi smo federalnu ligu osvojili da nismo dali 5 golova iz akcije.

Bojan i Jusić su odbranu sredili svaka čast, ali napad nam zaista škripi.
Nadam se da ce se to uigrati. O današnjem golu iz akcije neću govoriti jer je ekipa protiv koje smo igrali amaterska.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Eugen je napisao/la: 17 srp 2026, 21:14 Smajlovic jedan od najboljih u ove dvije utakmice i ovi nekakvi pisu da je los ne znam sta gledaju pojedinci
Ja sam u toku utakmicr napisao, nas najbolji igrac danas. Ono i Faraj su lom danas pravili, bas su obojica nekako lagani, svidja mi se skroz.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Ma tanko je ovo :D

Ljudi, naravno da postoji razlika izmedju prvog i drugog poluvremena, kad su igrale dvije totalno drugacije postave. Ova postava iz drugog poluvremena nece nikad igrati zajedno, a ako bude, onda znaci da smo u velikom problemu sa kartonima i povredama.

Novajlije: Faray ovaj put bio najbolji, Mohedano previse nervozan za igru ali vidi se da momak zna. Omic treba da radi jos da istisne Masetica ili Horica iz prve postave. Tomasevic - nako, ali su ga i udarali. Vjerovatno i njemu ce trebati jos malo vremena da nadodje. Hrvanovic pokazivao je zelju ali mora se bolje, jer protiv druge ekipe Zvijezde 09 trebao ih je raznositi po terenu. Sabanovic - kontam da nije ni igrao.
Nasa djeca: sto rece Zamorano, ima u tom broju 29 nesto :D mali Beganovic bi mogao biti novi Čelikov biser. Spahic i Krehmic - mislim da nemaju sanse ostati u rosteru ove sezone i da ce ici na posudbu.

Fali ta sirina u napadu, pa vidjecemo sta, kako i kad ce doci.

@Avenija znaci sutra F5 ide na max :D Eventualno i u nedelju dok sofer ne starta autobus.

Sto se tice odabira protivnika, s tim nemam nikakvih problema. Pa i njemacki prvoligasi npr. na pocetku priprema znaju igrati protiv nizeligasa (i to po dva tri ranga nize). Odlicno sluze za uigravanje momcadi, rezultat je ionako u drugom planu...kasnije dolaze ozbiljnije ekipe (kao i nama Siroki i BSK i vjerovatno jos neka PL ekipa).
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori