NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Almir2018

Re: NK Čelik

Post Postao/la Almir2018 »

Rz88 je napisao/la: 16 srp 2026, 20:29 Idu li pare od rentanja stadiona Celiku ili vlasniku stadiona?
Čeliku idu
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

RealMadrid je napisao/la: 16 srp 2026, 22:46 https://nszdk.com/2026/07/15/igraci-nk- ... e-ugovore/

To je to 👏
Omic?
Vjerovatno je on na amaterskom radi trening kompenzacije koja bi se morala platiti Slogi
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Niko nije propao kao ovaj mahmic, steta potencijala.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Redbull je napisao/la: 17 srp 2026, 08:27 Niko nije propao kao ovaj mahmic, steta potencijala.
Kad nije dobar u glavu.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

RealMadrid je napisao/la: 16 srp 2026, 22:46 https://nszdk.com/2026/07/15/igraci-nk- ... e-ugovore/

To je to 👏
Potpisali nisu: Masetic, Hodzic, Smajlovic, King, Omic, Spahic, Krehmic, Savic i juniori.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Hodzic ima vec potpisan 1.5 godisnji ugovor, potpisan u januaru ove godine. Smajlovic prosle godine potpisao profi ugovor 1+1 godina (vjerovatno ostaje na snazi). Omic (kao sto rece strucnjak) vjerovatno ga nije dobio zbog placanja drugom klubu. Ostali (mimo Masetica), po mom misljenju i ne zasluzuju profi ugovor jos. Ali, sta ima veze, moze se i na amaterskom igrati u PL-u.

Edit: A Masetic je potpisao jednogodisnji ugovor prosle sedmice....tako bar pise na objavi njegove menadjerske kuce.

PS. Jos osam sati...
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Stvarno ne znam šta vide u Jenjiću, al stvarno. Mogli smo 10x boljeg veznjaka dovesti, po ovoj objavi samo potvrda sa onim iz federalnog saveza da je imao amaterski ugovor koji je istekao sa krajem sezone.

Yebat ga sad, on je igrač Čelika, neka eksplodira na jesen i dokaže da su ona kriminalna izdanja na proljeće bila samo splet okolnosti. Imao je on dosta problema, al hajde valjda je to iza njega.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Mora se naći partner klub za dvojnu registraciju. Babić, Smajlović, ponekad i Hodžić ako puno bude grijao klupu, da diže formu kroz utakmice. Rudar Kakanj je tradicionalno filijala, al pratim da dovode baš pojačanja za prvu federalnu, mislim da bi ipak Banovići bili bolja sredina, dobili bi više minuta.
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Truhlo je napisao/la: 17 srp 2026, 09:48 Stvarno ne znam šta vide u Jenjiću, al stvarno. Mogli smo 10x boljeg veznjaka dovesti, po ovoj objavi samo potvrda sa onim iz federalnog saveza da je imao amaterski ugovor koji je istekao sa krajem sezone.

Yebat ga sad, on je igrač Čelika, neka eksplodira na jesen i dokaže da su ona kriminalna izdanja na proljeće bila samo splet okolnosti. Imao je on dosta problema, al hajde valjda je to iza njega.
Jest to tako, al nekako mi zadnju utakmicu protiv Zvijezde, nije izgledao tako smotan i loš, imao je finih pasova i igre.
Nadam se da ce eksplodirat i pokazat nam da zna igrat lopte.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Danas bih volio vidjeti 60 minuta ovaj sastav: Šutković, Sivac, Horić, Mašetić, Tomašević, Omić, Mohedano, Amoah, Hrvanović, Faraj, Mašić. Daj odmah u kost 4-3-3, sa dvije osmice u sredini.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Kontras'88 je napisao/la: 17 srp 2026, 09:56
Truhlo je napisao/la: 17 srp 2026, 09:48 Stvarno ne znam šta vide u Jenjiću, al stvarno. Mogli smo 10x boljeg veznjaka dovesti, po ovoj objavi samo potvrda sa onim iz federalnog saveza da je imao amaterski ugovor koji je istekao sa krajem sezone.

Jest to tako, al nekako mi zadnju utakmicu protiv Zvijezde, nije izgledao tako smotan i loš, imao je finih pasova i igre.
Nadam se da ce eksplodirat i pokazat nam da zna igrat lopte.
Nekih je on pehovao imao, bolešćina, povreda, al i kad je igrao, baš me nervirao sa šetanjem i qrcoboljom. Al hajde, zabi onu golčinu GOŠK-u u zadnjoj utakmici, ide kroz full pripreme, da barem bude solidna opcija sa klupe, dobro će biti. Al realno do sad, za stranog igrača, ispod svakog nivoa.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Truhlo je napisao/la: 17 srp 2026, 09:56 Danas bih volio vidjeti 60 minuta ovaj sastav: Šutković, Sivac, Horić, Mašetić, Tomašević, Omić, Mohedano, Amoah, Hrvanović, Faraj, Mašić. Daj odmah u kost 4-3-3, sa dvije osmice u sredini.
Sutkovic
Sivac Omic Masetic Popovic
Amoah Beganovic Mohedano
Hrvanovic Masic Faraj
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Rz88 je napisao/la: 17 srp 2026, 10:12
Truhlo je napisao/la: 17 srp 2026, 09:56 Danas bih volio vidjeti 60 minuta ovaj sastav: Šutković, Sivac, Horić, Mašetić, Tomašević, Omić, Mohedano, Amoah, Hrvanović, Faraj, Mašić. Daj odmah u kost 4-3-3, sa dvije osmice u sredini.
Sutkovic
Sivac Omic Masetic Popovic
Amoah Beganovic Mohedano
Hrvanovic Masic Faraj
Previse meka sredina, mora neko krast loptu
Srce, čast i ponos!
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Malo bolja verzija Palačkića do sad prikazano
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Odgovori