Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Sporazumno raskinuti ugovori sa: Omićem, Vidićem, Suljanovićem i Zličićem, dok su po isteku ugovora klub napustili: B.Tatar, Batar, Dejanović, Kunić, Letić, Erić, Hasanović, Tatić, Predragović, Mehmedović, Đira, Ovčina, Mandić, Žerjal i Perković.
Može li se šta izabrati?
Mandić, Ovčina, Mehmedović?
Hasanović, drugi najbolji zadnji vezni kojeg sam gledao u ligi prošle sezone nakon Krajišnika iz Radnika. Sa Mohedanom i Gogićem bi sakrili loptu squadri ustasci u prvom kolu.
Sporazumno raskinuti ugovori sa: Omićem, Vidićem, Suljanovićem i Zličićem, dok su po isteku ugovora klub napustili: B.Tatar, Batar, Dejanović, Kunić, Letić, Erić, Hasanović, Tatić, Predragović, Mehmedović, Đira, Ovčina, Mandić, Žerjal i Perković.
Može li se šta izabrati?
Mandić, Ovčina, Mehmedović?
Hasanović, drugi najbolji zadnji vezni kojeg sam gledao u ligi prošle sezone nakon Krajišnika iz Radnika. Sa Mohedanom i Gogićem bi sakrili loptu squadri ustasci u prvom kolu.
Hasanovic je bio kod nas 2016, posljednjih godina puno problema s povredama. Ovcina je bio na radaru, na kraju Sabanovic je izabran ispred njega naravno Sabanovic je tri outa jeftiniji
Nije valjda da se ide samo da je jeftiniji igrac nemq veze sto nije 2 godine sutnuo balon, Burekovic nisata nije naucio SS.
Jovic izabrao Slogu ispred Celika, sta covjek da kaze kakvu poruku da posalje .
Hajmo uprava pojacajte ponude idemo 4 rutonje da ja i Truhlo mirno spavamo .Dugo je ovo cekanje za pojacanja, razmazili nas onu heftu i sad zakocili
Cinvict35 je napisao/la: ↑08 srp 2026, 12:07
Nije valjda da se ide samo da je jeftiniji igrac nemq veze sto nije 2 godine sutnuo balon, Burekovic nisata nije naucio SS.
Hajmo uprava pojacajte ponude idemo 4 rutonje da ja i Truhlo mirno spavamo .Dugo je ovo cekanje za pojacanja, razmazili nas onu heftu i sad zakocili
Bice forumasi zadovoljni. Nadam se da ce ovaj igrac opravdati CV koji ima.
Cinvict35 je napisao/la: ↑08 srp 2026, 12:07
Bice forumasi zadovoljni. Nadam se da ce ovaj igrac opravdati CV koji ima.
Teski smo ti mi forubasi do bola
Ma vjerujem da ce ova pojacanja bit top jer se tesko i dovode top igraci na pocetku prelaznog roka.
Mada ja sam prezadovoljan i sa Omicem Hrvanovicam i Mohedanom, Sabanovic onako jer je van forme ali nikad se nezna mozda bude najbolji ha ja