Transferi 2026/27
Re: Transferi 2026/27
Sta ce nam Odinaka kad imamo već 2 desna beka
Doći će puno bolji napadač od HamzeRubikovaKocka je napisao/la: ↑01 srp 2026, 16:10 Da je ovog Hamzu Catakovica u napad, al to su samo pusti snovi![]()
Truhlo postade insajder 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
RealMadrid
Kad mu je narasla kosa?
Presadio u Turskoj

Samo Čelik zenički !!!
Mozda i bude lijeviTruhlo je napisao/la: ↑01 srp 2026, 16:02Ne znam, odnosno zadnji put ga gledao kad je za Gorki igraophillies je napisao/la: ↑01 srp 2026, 14:42 Truhlo, posto si ti pratio PL dok nas nije bilo tu, sta mislis o Nemanji Tomasevicu? 26 godina, igra lijevog beka. Bio u Sarajevu prije tri godine, poprilicno standardan...Trebao bi da je slobodan igrac (po transfermarktu). Jel kapacitet za nas, i jesmo li mi kapacitet za njega![]()
![]()
@eugen je potvrdio da nema ništa od lijevog beka svakako. Nadamo se da će Marin i Smajlović imati izdanja karijere naredne sezone.
- Allgunsblazing
Bez lijevog beka nema smisla ulaziti u sezonu. Svaka cast i Marinu i Nedimu, ali nisu ni u 1FL bili na potrebnom nivou.
-
Kontras'88
Realno.Allgunsblazing je napisao/la: ↑02 srp 2026, 08:35 Bez lijevog beka nema smisla ulaziti u sezonu. Svaka cast i Marinu i Nedimu, ali nisu ni u 1FL bili na potrebnom nivou.
Konacno da je SP zavrsilo, pa da se mozemo vratiti ozbiljnim temama. 
Samo Čelik zenički !!!
Obraduj nas barem ti likČe ! Neka padne prinova ove sedmice!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
- BatistutA19
Nema danas pojacanja zahladnilo.je ,tek kad ugrije sto bi reko Laudrup 

Svi bi mi pojacanja a koliko para imas takva ces pojacanja dovodit ,kako god se pojacamo i koliko jako to ce bit maximum uprave sto moze ,naravno da ce bit nezadovoljnih sto samo pametuju.
Posle jednostavno moramo podrzat ko god bude igro to je nase to je sto imamo i borit se svi zajedno

Nadam se ubrzo i vrijeme je za sezonske ulaznice i marketing da se sto vise proda i novih clanova da dobijemo..
Uzivo sam uz reprezentaciju i hvala im za ovo mjesec dana za sve
sad uzivat uz Čelik nas 

Svi bi mi pojacanja a koliko para imas takva ces pojacanja dovodit ,kako god se pojacamo i koliko jako to ce bit maximum uprave sto moze ,naravno da ce bit nezadovoljnih sto samo pametuju.
Posle jednostavno moramo podrzat ko god bude igro to je nase to je sto imamo i borit se svi zajedno
Nadam se ubrzo i vrijeme je za sezonske ulaznice i marketing da se sto vise proda i novih clanova da dobijemo..
Uzivo sam uz reprezentaciju i hvala im za ovo mjesec dana za sve
Oblačan dan, ne ide danas, sunca iza oblaka ne godi za fotografije. Škilji se očima.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"