Transferi 2026/27
Re: Transferi 2026/27
Kakav god je Faraj naš je izbor, naš igrač koji brani boje Čelika, izbor uprave i stručnog štaba. Puna mu podrška da se dobro spremni i pokida ligu.
Sredina je prelaznog roka, više me brine skim se pregovora i ko će biti tih još nekoliko igrača. Neko misli ovako nego onako tako i treba biti. Nije lobotomija nego Socios, demokratija.
Mislim da fale još 4 igrača. Ono neophodno bez viška i bahatosti samo da se rupe popune da se mozemo boriti. Po bitnosti redoslijed.
Napadač
Desetka
Jos jedno krilo
Lijevi bek.
Da dvojica budu ranga igrača koja su do sada došla a dva malo jača imena ja prezadovoljan.
Kada vidimo sklopljenu cijelu ekipu onda se može ozbiljnije diskutovati. Za sada smo na sredini.
Ako neko zna ima li Regoje pojačanja u SŠ neka napiše, ko je novi trener golmana? Koliko je bitan tim toliko i ekipa koja ih trenira i vodi, logistika, uslovi.
Sredina je prelaznog roka, više me brine skim se pregovora i ko će biti tih još nekoliko igrača. Neko misli ovako nego onako tako i treba biti. Nije lobotomija nego Socios, demokratija.
Mislim da fale još 4 igrača. Ono neophodno bez viška i bahatosti samo da se rupe popune da se mozemo boriti. Po bitnosti redoslijed.
Napadač
Desetka
Jos jedno krilo
Lijevi bek.
Da dvojica budu ranga igrača koja su do sada došla a dva malo jača imena ja prezadovoljan.
Kada vidimo sklopljenu cijelu ekipu onda se može ozbiljnije diskutovati. Za sada smo na sredini.
Ako neko zna ima li Regoje pojačanja u SŠ neka napiše, ko je novi trener golmana? Koliko je bitan tim toliko i ekipa koja ih trenira i vodi, logistika, uslovi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trener golmana - Adnan Selman, dugogodisnji trener golmana u Akademiji FK Sarajevo, neko vrijeme radio i sa prvim timom. Jedno vrijeme bio u Kuvajtu a u Celik dosao iz Radnika (Hadzici). Njegov pomocnik bice Adis Besic.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Gdje nadjes ove vijesti i info. Kako mene preskoci?
Moze link?
-
prisonbreak
https://sportbc.ba/fudbal/sportbc-sazna ... oj-sezoni/
Al nemoj da Eugen i laudrup vide, ne vole oni da se reklamira ovaj sajt na forumu
Samo Čelik zenički !!!
kako bi nam legao, kao budali šamar
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Eto nisam, uredu je. Uopšte ne hejtam momka, samo kažem da nije kvalitet startnih krila koja su bila u Radniku na jesen, Pantelića i Ghorzija. Neka se na tome završi i nadam se da će preostala 3,4 igrača što trebaju doći biti dobar kvalitet.strucnjak9 je napisao/la: ↑29 lip 2026, 14:32Nije mi mrsko bilo da provjerim ovu tvoju tvrdnju i na osnovu ovoga mogu zakljuciti da ti nisi pogledao higlightse Radnika a kamoli 10 utakmica. Jednu je samo usao umjesto Pantelica i to protiv Sarajeva… do povrede je poceo 4 utakmica, a 5 je ulazio s klupe.Truhlo je napisao/la: ↑29 lip 2026, 14:06Truhlo je gledao barem 10 utakmica radnika prošle sezone, pišem samo na osnovu toga, uloga Faraja je bila na jesen, kao Durmiš kod nas na jesen, da udje 10ak, 15 minuta i odmori Ghorzija ili Pantelića. Ne lupam napamet, nego pišem ono što sam vidio svojim očima. Još jednom, prelistajte temu premijer liga, dok su se pratile utakmice Radnika, Prijedora, Sloge.Brotherze je napisao/la: ↑29 lip 2026, 13:37
Neko je vec pisao u vezi njega, da ga je i Talha hvalio. Znaci neko ko je sa njim bio svaki dan na treningu kaze dobar je al nama ovdje Truhlo il sta ja znam ko trubi nesto drugo.
Moguce je da bude nas najbolji igrac al je moguce naravnobi da se ne uklopi pa brzo ode, al ne treba srat prije nego sto je ijedan trening odradio.
Protiv Rudara je dao gol za pobjedu i pri postizanju gola se povrijedio i odsustvovao do kraja polusezone. Evo te utakmice gdje se vidi povreda zadnje loze kod gola. Zato mu je minutaza takva kakva jeste, prvenstvneno radi loseg odonosa sa trenerom a i radi povreda koje je imao tokom sezone
https://youtu.be/X1_7I7Fg-Z0?si=0OU_v0xcZ5S5b-NK
Kiš vise nije igrač Zrinjskog.
Imal kakve šanse da dodje nama,taman igra poziciju koju većina traži ovde,ako se ne varam.
Imal kakve šanse da dodje nama,taman igra poziciju koju većina traži ovde,ako se ne varam.
Vasilije Djuric?
Zastupa ga Vrsajevic.
Zastupa ga Vrsajevic.
Daleko od toga da nama ne bi bio pojačanje ali ne znam šta on to može bilo kome tražiti nakon prošle sezone gdje je startao 8% utakmica i ima 0% učešća kod golova, 0 golova, 0 asistencija. 4 godine su ga dole iskoristili izvukli sve što mogu iz njega i noga. Istrošen. Ako takvi igrači očekuju neke ozbiljne ugovore nek se rokne sam. Ne kažem da sam za njega ja bi naprimjer ganjao Mehanovića do smrti već generalno općenito pišem o tim igračima i njihovim bolesnim ambicijama. Kišu je Čelik premija a ne obrnuto. Po meni. Ali ide on u drugu HNL.
-
RealMadrid
Haris Duljević slobodan igrač, #samokažem 
A zena mu jos iz Zenice
-
RealMadrid
Inace Hrvanovic imao 10 golova I 10 asistencija.Avenija je napisao/la: ↑29 lip 2026, 17:14Daleko od toga da nama ne bi bio pojačanje ali ne znam šta on to može bilo kome tražiti nakon prošle sezone gdje je startao 8% utakmica i ima 0% učešća kod golova, 0 golova, 0 asistencija. 4 godine su ga dole iskoristili izvukli sve što mogu iz njega i noga. Istrošen. Ako takvi igrači očekuju neke ozbiljne ugovore nek se rokne sam. Ne kažem da sam za njega ja bi naprimjer ganjao Mehanovića do smrti već generalno općenito pišem o tim igračima i njihovim bolesnim ambicijama. Kišu je Čelik premija a ne obrnuto. Po meni. Ali ide on u drugu HNL.
A Halid Sabanovic 30 nastupa i 15 cleanshetova.
Samo kažem.
Ja bi volio da dovedemo jednog stopera,na prvu mi napamet pada Aleksandar Jovičić mislim da ode iz Kisvarde ima 30 godina.
Ne znam jel postoji ikakva sansa al mislim da bi bio transfer ipo.