Transferi 2026/27
Re: Transferi 2026/27
Mohedano
Krenulo je..
Krenulo je..
-
KakhaKaladze
laudrup je napisao/la: ↑19 lip 2026, 16:41Loše ti informacije![]()
Ipak nisu lose hehe
-
RealMadrid
Sljedeći je Faraj pretpostavljam.
Hocemo jos, hocemo jos
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
prisonbreak
Nadam se da ce uspjeti rijesiti nas muke, koja nas prati skoro od kantonaprisonbreak je napisao/la: ↑23 lip 2026, 11:20Fino pojacanje, Truhlin miljenik.![]()
Nadam se da ce pokazati kvalitet a ima ga.
- R0b
- 12. igrač

Samo Čelik zenički !!!
Dva dobra pojačanja u sredini terena. Ako dodamo Amoaha koji je realno PL igrač polako se sredina popunjava.
Nadam se da su iduci igrači tamo gdje smo najtanji, lijevi bek, krila i klasični centarfor.
Svako ima neke svoje želje, moje su dva brza i spremna krila za istrčavanje kontri iz faze odbrane i razbijanje sporih tromih PL odbrana
Najviše me zanima koga ćemo zadržati od prošle sezone trenutno pa onda popunjavanje rupa u rosteru. Nekako ne bi prežalio jedino Mašetića, Hodzića, Amoaha. Horić je tu i to izgleda najozbiljnije shvatio sezonu od svih. Izgleda da se kapiten sprema da odigra sezonu karijere. Kamo sreće da svi ostali se ugledaju na njega. Nadam se da će im "jebat mater"(figurativno) svima sa Regojom i Jusićem na pripremama a i hoće živac je to naš. Moramo biti spremni.
Nadam se da su iduci igrači tamo gdje smo najtanji, lijevi bek, krila i klasični centarfor.
Svako ima neke svoje želje, moje su dva brza i spremna krila za istrčavanje kontri iz faze odbrane i razbijanje sporih tromih PL odbrana
Najviše me zanima koga ćemo zadržati od prošle sezone trenutno pa onda popunjavanje rupa u rosteru. Nekako ne bi prežalio jedino Mašetića, Hodzića, Amoaha. Horić je tu i to izgleda najozbiljnije shvatio sezonu od svih. Izgleda da se kapiten sprema da odigra sezonu karijere. Kamo sreće da svi ostali se ugledaju na njega. Nadam se da će im "jebat mater"(figurativno) svima sa Regojom i Jusićem na pripremama a i hoće živac je to naš. Moramo biti spremni.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Šta je sa Burekovićem, zna li se kad mu ističe ugovor?
Dobro pojačanje nema sta
Samo da malo poradi da ne pravi probleme u svlačionici
Ali ne sumnjam ja da ce njega Bojan i Juske dovesti u red oko toga

Idemo jos jedno danas pojačanje i dosta

Samo da malo poradi da ne pravi probleme u svlačionici
Ali ne sumnjam ja da ce njega Bojan i Juske dovesti u red oko toga
Idemo jos jedno danas pojačanje i dosta