Transferi 2026/27
-
prisonbreak
Re: Transferi 2026/27
Ovicna je igracina, on je sam zajebao za komplet karijeru. Ako bi ga ova atmosfera trznula i sve, itekako mozes dobiti jako dobrog igraca koji moze igrati 3 pozicije u ekipi. To je rizik, svi smo svjesni da cemo docesti 10 igraca, a koliko ce ih biti pravo pojacanje, e to je vec upitnik.
-
PatrickBateman
Nije ni se proslavio ni u Zelji, ciji je navijac. Mada ruku na srce te sezone je Zeljo bio bas los. Igracina je bio prije 5/6 sezona. Previse mi je "red flagova" kod njega
Srce, čast i ponos!
Ovi spanci iz Rudara su Truhlin reon, cekamo detaljnu analizu.
-
strucnjak9
Imacemo jaci vezni red od reprezentacije

Samo da ovo postane sluzbeno.
Samo da ovo postane sluzbeno.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Gdje i sta radi Nemanja Andjusic? I dan danas nekako mi ostaje zal onda kada je trebao za nas potpisati i ostati, pa ode u mladost doboj kakanj. Nije mi bilo zalivijeg transfera.
-
PatrickBateman
-
Luis Nazario da Lima
I onda neko pise ovdje ne moze Celik platiti Ericka, a moze Mohedana....ljudi uozbiljite se, sve mozemo platiti, opet ponavljam, ako zelimo.
Ako su ovo 3 pojacanja, ja vec prezadovoljan.
Ako je Hrkač 4ti, idemo u pravom smjeru za prvu godinu
-
prisonbreak
Ja pisao, i dalje stojim iza toga da nije realno dati 15% budzeta na jednu platu.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑16 lip 2026, 23:51 I onda neko pise ovdje ne moze Celik platiti Ericka, a moze Mohedana....ljudi uozbiljite se, sve mozemo platiti, opet ponavljam, ako zelimo.
Kako znas koliki nam je budjet?prisonbreak je napisao/la: ↑17 lip 2026, 00:03Ja pisao, i dalje stojim iza toga da nije realno dati 15% budzeta na jednu platu.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑16 lip 2026, 23:51 I onda neko pise ovdje ne moze Celik platiti Ericka, a moze Mohedana....ljudi uozbiljite se, sve mozemo platiti, opet ponavljam, ako zelimo.
Ako je Hrkač 4ti, idemo u pravom smjeru za prvu godinu![]()
Odlicni stranci. Prezadovoljan . Ko je stoper?
Jos pet sest ovakih.
Jos pet sest ovakih.
-
Luis Nazario da Lima
E pa jbg onda, nemoj ocekivati ni rezultat ako ces takoprisonbreak je napisao/la: ↑17 lip 2026, 00:03Ja pisao, i dalje stojim iza toga da nije realno dati 15% budzeta na jednu platu.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑16 lip 2026, 23:51 I onda neko pise ovdje ne moze Celik platiti Ericka, a moze Mohedana....ljudi uozbiljite se, sve mozemo platiti, opet ponavljam, ako zelimo.
Ako je Hrkač 4ti, idemo u pravom smjeru za prvu godinu![]()
Ako je Robert koji je uvijek cvrsto na zemlji, rekao da smo stabilni i da imamo budzet da lako ostanemo u ligi, zasto stediti sada pa na zimu onda moras platiti htio ne htio.
Raja se digne protiv svega itd
Izgubis hype, izgubis sve sto nisi htio platiti igraca kako treba
Razumijem ja tebe 100% ali cemu onda ulazak ako cemo se boriti sa polovnim igracima.
Mohedana treba platiti, bit ce boom ogroman sto smo ga bas mi potpisali...privuci ce i ostale, shvatit ce igraci da smo stabilni, dobit cemo respect od drugih ekipa.
Visestruke su koristi od toga.
To je moje misljenje.
-
RubikovaKocka
Cinjenica je da su to su igraci koju su bili na dnu tabele s svojim klubovima, taj Mohedano npr je ispao iz lige. Ne mora znaciti da nece biti pojacanja i proigrati ovdje al ne treba sad ni pretjerivati u vezi njih i dizati ih toliko.