Amoah, Mašić, Mašetić i co..
NK Čelik
Re: NK Čelik
Ja čekam da vidim sa kojim smo igračima od trenutnih iz prošle sezone potpisali profesionalne ugovore pa ćemo onda na pojačanja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
KakhaKaladze
I Rashford. Samo ne znam kako bi oni podnijeli huk sa zapada. Mozda samo u gostima da igraju a domace da odmaraju.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑11 lip 2026, 21:36 Jedino sto raduje da do pocetka priprema mora se obznanit neka pojacanja....idu sociosi odma na prvi trening da se vidi ko je tu
Rafael Leao slobodan![]()
Prije je bar bilo da se ceka nesto, da ce poslije dzume biti objava ili onaj simbol sataprisonbreak je napisao/la: ↑11 lip 2026, 21:31Ulazim na forum, crkam sta ce #Eugen napisati za pojacanje![]()
![]()
Podbacili su ovaj pocetak prelaznog roka...treba ovo mjenjat'

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
strucnjak9
Imam info da smo vec dogovorili 4 igraca i da smo blizu dogovora sa jos trojicom. Nisam mogao izvuci imena, stvarno se sve radi u tajnosti i mislim da je tako i najbolje
- Zenicanin988
Jesu li bar klasa ?strucnjak9 je napisao/la: ↑11 lip 2026, 23:47 Imam info da smo vec dogovorili 4 igraca i da smo blizu dogovora sa jos trojicom. Nisam mogao izvuci imena, stvarno se sve radi u tajnosti i mislim da je tako i najbolje
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- Allgunsblazing
Nisu, igraci za DLC, mozda za federalne uz guranje.Zenicanin988 je napisao/la: ↑12 lip 2026, 00:13Jesu li bar klasa ?strucnjak9 je napisao/la: ↑11 lip 2026, 23:47 Imam info da smo vec dogovorili 4 igraca i da smo blizu dogovora sa jos trojicom. Nisam mogao izvuci imena, stvarno se sve radi u tajnosti i mislim da je tako i najbolje
-
PatrickBateman
-
Kontras'88
Kvalitetan članak na sportBc, analiza sa transfermarkta. Baš imamo ovih par igrača u finim godinama: Mašić, Sijamija, Sivac, Hodžić, Mašetić, dva neka se dokažu u PL, mi smo na konju
Ima još tu potencijala, Šutković, uvijek ga nekako zaboravim.
Od ostatka lige, jedino taj Efendić iz Stupčanice, znam da je na radaru struke, a sjeo bi nam ko kec na desetku. Krilo, još U21
Na ove momke kad dodamo PL kvalitet, mogao bi se pravo dobar spoj rutonja i potencijala napraviti, pravo dobra priča.
Od ostatka lige, jedino taj Efendić iz Stupčanice, znam da je na radaru struke, a sjeo bi nam ko kec na desetku. Krilo, još U21
Na ove momke kad dodamo PL kvalitet, mogao bi se pravo dobar spoj rutonja i potencijala napraviti, pravo dobra priča.
Nemoj nikada Amou zaboraviti, držao nam je sredinu cijelu polusezonu. On, Mašić, Šero, Horić, Sivac, obojica stopera kako koji je igrao Hodžić i Mašetić su kičma koja je donijela PL. Tih 6-7 igrača. Da ne zaboravim Popovića koji je bolje od očekivanog krpio poziciju lijevog beka.
Dževdo je bio flop ali izgleda da se tek adaptirao na Čelik i Zenicu zadnja 3-4 kola. I njega bi zadržao.
Šutković pozitivno iznenađenje.
Dževdo je bio flop ali izgleda da se tek adaptirao na Čelik i Zenicu zadnja 3-4 kola. I njega bi zadržao.
Ja ima i on. Popović i Horić se podrazumijevaju, ovdje sam izdvojio ove mlađe koji imaju neku perspektivu uz kvalitetne suigrače da naprave iskorak u PL i napreduju dalje.Avenija je napisao/la: ↑12 lip 2026, 13:44 Nemoj nikada Amou zaboraviti, držao nam je sredinu cijelu polusezonu. On, Mašić, Šero, Horić, Sivac, obojica stopera kako koji je igrao Hodžić i Mašetić su kičma koja je donijela PL. Tih 6-7 igrača. Da ne zaboravim Popovića koji je bolje od očekivanog krpio poziciju lijevog beka.
I Lovro Musa
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Bajramovic,Musa,debeli Šehic i Burekovic!
Odbrana iz snova,protiv obdanista ciciban bi primila gol
Odbrana iz snova,protiv obdanista ciciban bi primila gol
3 dana do 81 rođendana