NK Čelik
Re: NK Čelik
Babic, Palackic sredinu drze 
-
KakhaKaladze
Jesam li ja lud sto ocekujem da kad igraju u vezi Babic Jenjic i Palackic, da ce Jenjic bit taj koji nam vodi igru? Frajer nije imao 2 dodira s loptom. Ovi su bar mladi pa se mogu vadit na to. Samo odbrana igra ovo ispred nula bodova.
Još da Krehmića vidimo u drugom, mogao je ući umjesto Delića, Palačkića znamo.
Ne pamtim veću prevaru od igrača, a kamioni i autobusi su prolazili kroz bilino polje.KakhaKaladze je napisao/la: ↑06 lip 2026, 20:51 Jesam li ja lud sto ocekujem da kad igraju u vezi Babic Jenjic i Palackic, da ce Jenjic bit taj koji nam vodi igru? Frajer nije imao 2 dodira s loptom. Ovi su bar mladi pa se mogu vadit na to. Samo odbrana igra ovo ispred nula bodova.
Šteta što nikad nije Dževada u vrhu napada probao a Kinga na krilu. King mi je solidan na krilu i iza napadača kao protiv Igmana, a Dževad ubijao na špicu u Tomislavu.
-
PatrickBateman
King bas nema smisla da igra u napadu kao sam, ili na krilo ili da igra u paru sa nekim. Doslovno bilo kakvi ubacaji nemaju svrhe kad je on sam u spicu.
Za Jenjica mi je stvarno nejasno kako je igrao PL. Strasno koliko nedefinisan igrac
Za Jenjica mi je stvarno nejasno kako je igrao PL. Strasno koliko nedefinisan igrac
Srce, čast i ponos!
Truhlo je napisao/la: ↑06 lip 2026, 20:52Ne pamtim veću prevaru od igrača, a kamioni i autobusi su prolazili kroz bilino polje.KakhaKaladze je napisao/la: ↑06 lip 2026, 20:51 Jesam li ja lud sto ocekujem da kad igraju u vezi Babic Jenjic i Palackic, da ce Jenjic bit taj koji nam vodi igru? Frajer nije imao 2 dodira s loptom. Ovi su bar mladi pa se mogu vadit na to. Samo odbrana igra ovo ispred nula bodova.
Haj sad nesto reci
Zadnja izmjena: Redbull, dana/u 06 lip 2026, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ja, ja
Jenjić "vaki", Jenjić "naki"

Jenjić "vaki", Jenjić "naki"
Izgleda da je na poluvremenu otvorio forum
Ništa Bruno, džabe golčina, jedna lasta ne čini proljeće
I njihov gol, još bolji
-
PatrickBateman
Gledal ko reprezentaciju
Ostavio bih ja Jenjića barem još polusezonu.
Robija prekucala
Ostavio bih ja Jenjića barem još polusezonu.
Robija prekucala