NK Čelik
Re: NK Čelik
Koga u prva 3 kola priželjkujete 
Dvije domace u startu, Velez i Siroki...trece kolo i gostovanje Sarajevu.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
S obzirom da skoro pola lige igra Evropu, najbolje bi bilo da oni medjusobno "igraju" prva tri kola...pa kad ispadnu svi, nek nadoknadjuju. Pa jel? 
Samo Čelik zenički !!!
Prvih IX u Gabeli
Šutković
Jusić
Hodžić
Mašetić
Smajlović
Amoah
King
Sijamija
Jamaković
+ 2 juniora daj koja su najviše zaslužila ako mogu nastupiti za seniorski tim Čelika.
Šutković
Jusić
Hodžić
Mašetić
Smajlović
Amoah
King
Sijamija
Jamaković
+ 2 juniora daj koja su najviše zaslužila ako mogu nastupiti za seniorski tim Čelika.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo je napisao/la: ↑03 lip 2026, 11:271. Sloga Doboj kući
2. Radnik Bijeljina gosti
3. Željo kući
4. Sarajevo gosti
![]()
Zeljo kuci, da se stadion srusi, pa onda gostovanje u Doboj
-
carsija072
Kad je prvostepena komisija za licencu?
Ima li informacija u vezi Plandila?
Kada će početi pripreme i gdje se ide na pripreme?
Znam da će nas klub obavijestiti u vezi svega, ali eto ako neko zna odgovore na ova pitanja, unaprijed zahvalan.
Znam da će nas klub obavijestiti u vezi svega, ali eto ako neko zna odgovore na ova pitanja, unaprijed zahvalan.
Ludilooooo
je zarobiloooo
- BatistutA19
Ja bi volio 1 kolo neku ekipu slabiju u Zenici Radnik, Sloga,Leotar ili Rudar P ocigledno nit ce Laktasi uci ko drugi ni BSK kao prvi i i pobijedit i da osjetimo tu Wwin ligu BiH ,posle mi nebitno sa kim god da igramo jer sa svima valja igrat 4 puta.
I mene zanima licenca kad je jer Robert je reko do Petka moraju predat i da li mozemo imat problema oko licence a to pripreme ja mislim da je to rano jos da se objavi mada vjerujem uprava ima to vec u planu.
Stim sto sad moramo dobre i pripreme imat ni blizu kao u 1 ligi a ko zna mozda grad Zenica to plati ,valjalo bi da i oni poguraju.
Prvo treba posle Goska igracki kadar rijesit tacno da se zna ko ide ko ostaje pa tek onda ostalo.
I mene zanima licenca kad je jer Robert je reko do Petka moraju predat i da li mozemo imat problema oko licence a to pripreme ja mislim da je to rano jos da se objavi mada vjerujem uprava ima to vec u planu.
Stim sto sad moramo dobre i pripreme imat ni blizu kao u 1 ligi a ko zna mozda grad Zenica to plati ,valjalo bi da i oni poguraju.
Prvo treba posle Goska igracki kadar rijesit tacno da se zna ko ide ko ostaje pa tek onda ostalo.
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 03 lip 2026, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
- BatistutA19
Cekamo broj prodanih karata protiv Radnika i Igmana. Nadam se brojci do Gabele.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Vjerujem da ce do kraja iduce sedmice biti sjednica Prvostepene komisije za licenciranje i da cemo tada znati da li cemo cekati i Drugostepenucarsija072 je napisao/la: ↑03 lip 2026, 13:01 Kad je prvostepena komisija za licencu?
Samo Čelik zenički !!!