Takodje, ocistio sam i ja inbox da mi koja porukica ne promakne, jer sad kad krene sa zastavicama i pantomima bit će ludo
Transferi 2026/27
- R0b
- 12. igrač
Re: Transferi 2026/27

Kurčenje da znaju nešto više od navijača koji nemaju veze u klubu .
-
prisonbreak
Danas je dan odluke za jednog igrača
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Danas ide "here we go..." otvaranje sezone s tvoje strane? Moras se izvaditi za onaj izostanak u nedelju
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Dajte info za ovog spanca i tog sto danas odlucuje
Uhh stresan period dolazi
Bas...."slatke"....
Bicemo k'o Tale birvaktile

Bicemo k'o Tale birvaktile
Samo Čelik zenički !!!
Haha sad kad krenu poluinformacije, dezinformacije, nagadjanja... najbolje se iskljucit jedno 2 sedmice sa foruma i pratit samo sluzbene obavijest.
Al ne da se hehe, tako da praticemo mi sve i nadati se najboljem
Al ne da se hehe, tako da praticemo mi sve i nadati se najboljem
Samo klupske informacije
Nadoknadio sam izostanak na dodjeli medalja s Bojanom
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
hahaha
Izgradio se Celik ko Real Madrid. Fabrizio Romani na aparatima
Samo Čelik zenički !!!
-
prisonbreak
Pozitivno
Da tamo ne spamam, uglavnom izgleda ako klub pristane da ce produziti ugovor. Ukoliko ga klub odbije, imamo sanse da dodje kod nas. Ovo je intervju od 25.05. https://transfery.info/aktualnosci/czol ... ktu/273462Ugovor Jasmina Burića sa Zagłębie Lubinom ističe krajem juna. U intervjuu za Weszło kanal, Bosanac je otkrio iznenađujuće informacije o detaljima mogućeg produženja ugovora.
Jasmin Burić se pridružio Zagłębie Lubinu početkom 2022. godine i igrao je kao rezervni golman, povremeno se pojavljujući i između stativa - u prve tri i po godine upisao je 20 nastupa.
Također je započeo prošlu sezonu kao drugi golman, ali je u oktobru Dominik Hładun zadobio tešku povredu, a Leszek Ojrzyński, uprkos tome što je Rafała Gikiewicza doveo u klub zbog medicinskih razloga, odlučio je vjerovati iskusnom Bosancu.
To se pokazalo kao odlična odluka - Burić je sačuvao deset netaknutih mreža u 24 ligaška nastupa i značajno doprinio činjenici da su "Bakarni" dugo ostali u borbi za evropske kupove (na kraju su sezonu završili na sedmoj poziciji).
U ovim okolnostima, iznenađujuće je da Zagłębie još nije produžio ugovor sa 39-godišnjim igračem, koji ističe krajem juna. Golman je o svojoj situaciji govorio na Weszlo.com.
"Još ništa ne znam. Čekam da nadzorni odbor odobri moj ugovor. A čekam od marta, pa ćemo vidjeti šta će biti", rekao je Burić iznenađeno.
Vrijedi podsjetiti da će još jedan golman, gore spomenuti Gikiewicz, nakon ove sezone završiti svoju avanturu s "Bakarima".