NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
PatrickBateman

Re: NK Čelik

Post Postao/la PatrickBateman »

Sigurno da bez dobrog veznog reda nema nista, tim je odmah slabiji za 50%. PSG je vrhunska ekipa zato sto ima bolesno dobar vezni red, isto se primjenjuje i na ovom nivou.

Ja garantujem da se mi ne bismo patili u prvoj i drugoj sezoni u ovoj ligi da smo imali kvalitetan vezni red.

Dobar vezni red moze od prosjecnog napada napraviti jako dobar napad, dok obratno nije moguce.
Srce, čast i ponos!
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Kad se sjetim samo panike na forumu u prethodna dva transfer roka, a mi se prošetasmo ligom. Nadam se da ćemo sada biti normalniji.

Šta reći za jučerašnji dan. Osmijesi na licima, pjesma, zajedništvo. Pa pjesma čitavog stadiona nešto najljepše što doživismo s našim Čelikom. One suze u očima momaka na jugu što su iznijeli sve ovo. To se ne može opisati riječima.

Subota Gabela 20:00. Reflektori, navijanje pod krovom i još jedna prilika da pošaljemo močnu sliku Zenice i Robijaša u svijet.
habuba
12. igrač

Post Postao/la habuba »

Ma pisat ce sada svako ko sta stigne. Nije da su menadzeri prestali placati clanke da im se o klijenteli pise. Mislim da je dobro da se pise. Samo to ne treba uzimati zdravo za gotovo. Nama treba 10tak igraca minimum da se potucemo. Vjerujem da uprava vec sedmicama radi na tome i da su mozda neka imena i pred potpisom. Mi trebamo odmah poslije GOSKA da se zahvalimo onima na koje ne racunama i da potpisemo produzenja sa onima na koje racunamo. Za mene ce minimum ozbiljnosti biti da imamo 95% igrackog kadra potpisanog i pod ugovorima na dan prozivke. Sve mimo toga bi bilo lose. Nakon prozivke i u prvoj sedmici priprema ako jos jedan igrac dodje, moze proci. Sve ostalo da dolazi poslije bolje da ni ne dolaze.

Pokriti se koliko je jorgan dug i to je to. Nastaviti snimati nize lige, gledati gdje se koji talent moze iskopati pa vidjeti na polu sezoni gdje smo i sta smo i shodno mogucnostima i potrebi se dalje pojacavati.

Ja sam ubjedjen da mozemo napraviti solidan tim ali sam isto tako jos ubjedjeniji da ce im biti od krucijalne vaznosti da imaju kontinuitet igranja, treniranja i jednih atomskih priprema zajedno. Ko god bude u timu slijedecu sezonu mozda nece biti suhi kvalitet ali minimum minimuma se nadam da ce ih snagom napucati da grizu travu 90 minuta.

A ovi sto bacaju te desetine hiljada od karti, hrane, fan shopa...vi bas ne brojite da uz sve to idu i troskovi. Ne bih se smio zakleti da nam je marza na artiklima u fan shopu veca od 20%, hrana i pice isto tako. Karte?? Valja osiguranje platiti, sluzbena lica, pripremu stadiona i sve jos ono o cemu ja ni nemam pojma. Dobri smo mi ako nam je od ove utakmice ostalo 20 hiljada.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

habuba je napisao/la: 01 lip 2026, 23:13 Ma pisat ce sada svako ko sta stigne. Nije da su menadzeri prestali placati clanke da im se o klijenteli pise. Mislim da je dobro da se pise. Samo to ne treba uzimati zdravo za gotovo. Nama treba 10tak igraca minimum da se potucemo. Vjerujem da uprava vec sedmicama radi na tome i da su mozda neka imena i pred potpisom. Mi trebamo odmah poslije GOSKA da se zahvalimo onima na koje ne racunama i da potpisemo produzenja sa onima na koje racunamo. Za mene ce minimum ozbiljnosti biti da imamo 95% igrackog kadra potpisanog i pod ugovorima na dan prozivke. Sve mimo toga bi bilo lose. Nakon prozivke i u prvoj sedmici priprema ako jos jedan igrac dodje, moze proci. Sve ostalo da dolazi poslije bolje da ni ne dolaze.

Pokriti se koliko je jorgan dug i to je to. Nastaviti snimati nize lige, gledati gdje se koji talent moze iskopati pa vidjeti na polu sezoni gdje smo i sta smo i shodno mogucnostima i potrebi se dalje pojacavati.

Ja sam ubjedjen da mozemo napraviti solidan tim ali sam isto tako jos ubjedjeniji da ce im biti od krucijalne vaznosti da imaju kontinuitet igranja, treniranja i jednih atomskih priprema zajedno. Ko god bude u timu slijedecu sezonu mozda nece biti suhi kvalitet ali minimum minimuma se nadam da ce ih snagom napucati da grizu travu 90 minuta.

A ovi sto bacaju te desetine hiljada od karti, hrane, fan shopa...vi bas ne brojite da uz sve to idu i troskovi. Ne bih se smio zakleti da nam je marza na artiklima u fan shopu veca od 20%, hrana i pice isto tako. Karte?? Valja osiguranje platiti, sluzbena lica, pripremu stadiona i sve jos ono o cemu ja ni nemam pojma. Dobri smo mi ako nam je od ove utakmice ostalo 20 hiljada.
Od fan shopa klub nema neke zarade čini mi se 5% samo od prodaje ali treba i Reci nema troškova i radnike i sve placa ta firma sto vodi fan shop
Ali jučer sam svojim očima vidio da emir i ovaj momak sa njim ne mogu stići koliko je gužva bila u fan shopu
Ali zato hrana na zapadu tu klub može extra zaraditi jer evo primjer jedan klub uzme Coca Colu od 2 litra i onda sipa u čase i prodaje samo to računaj
I tu vidim ogroman potencijal kluba
Jer jučer na poluvremenu toliko ljudi bilo da sam zakasnio na drugo pol.cekajuci da uzmem piće
Čak je i gafur morao uskočiti da pomogne u prodaju
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Da se nadovežem malo na cijene karte ja msm da ova treba sadašnja ostat samo vidjeti modus neki za jug i sjever sta ce se radi gostujucih navijača jer 6 KM mi je premalo za gostujuce mora biti min 10 KM njima ali u isto vrijeme ne trebaju normalno robijasi plaćat 10 KM oni su zasluzli najeftiniju kartu definitivno
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Htio.sam ovom Guestu replicirat ali obrisan post ,ma bolan Sijever zaboravi svi skoro imaju navijacke skupine ili ih doslo iz Doboja Sirokog po 50 ili Sarajeva 1500 njima je Sijever cjeli .Neces imat Sijever skoro nikad.
Za cjene vecina kaze ne treba dirat cijene nemoj samo po sebi gledat i sve ti zavisi od bodova ,u pocetku ces imat 10 000 ko god dodje a dalje zavisi od rezultata sto je realno.
Bitno nam je izborit opstanak i da smo cijele sezone ravnopravni u toj borbi a ne nedo bog da budes otpisan nakon 7 kola i ko ce ti onda doc pogotovo ako.puknes cijene neke a sve imas tv prenose jos kad ono zahladni kise krenu.
Sto se tice pojacanja imaju treneri nek procijene sta treba i koliko novca imas ,trebaju ciljanja pojacanja samo na odredjena mjesta a najkriticniji je vezni red .
Sa Sutkovicem bi pokuso sa prvim golmanom,mogu tu jos igrat Masetic ,Hodzic Sivac,Horic ,Masic, tu blizu Sero.,Amoah ,mozda Sijamija ,ostavit mozda jos Jenjica,Jamakovica i slicne i to je to.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ne znam koji se k.urac brisu postovi i kakav je to nacin.Lagano cu odsetati sa foruma ako gospoda hoce da se pise samo sto oni zele.
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Truhlo je napisao/la: 01 lip 2026, 22:02
Avenija je napisao/la: 01 lip 2026, 21:56 Regoje, Jusić, Horić što bi bilo logično da se najviše pitaju oko novih igrača su namazani, iskusni, dugogodišnje karijere, PL rekordi sa nastupima. Ako iko zna šta je PL i koliko JE SADA brza i zahtjevna u svakom smislu onda znaju oni. Ako iko zna šta nam treba i koji profili igrača znaju oni. Nije ovo više zajebancija, ovo je stvarno profesionalni nivo, 40 utakmica po sezoni..
Nema PL rostera ispod 25 igrača, niko. To znaci da zadrzis 15 ovih sada i dovedeš 10 pojačanja ti si opet tu negdje pri dnu sa širinom rostera. Sva sreća pa nas je potrefilo SP pa ćemo imati pola mjeseca više pauze nego inače što nama odgovara za pripremu u svim segmentima ne samo sportskim.

Naravno da će nas mediji sto na ovaj način sto na onaj sto na svakakve povezivati medijski sa svakim, neko će preko nas dizati cijenu, negdje će biti istine, negdje ovo, negdje ono, ne treba se hvatati za svaki natpis na prvu.

Prelazni rok je toliko bitan da nam u većini on piše sudbinu iduće sezone.
+1

Ma svašta se pisalo i prošle transfer rokove, pa niko nije pogodio ni jedan dolazak. Moraju dosta bolje odraditi ljetni transfer rok, ovo na zimu je bilo 50:50, možda i ispodprosjeka. Prošlo ljeto top za federalnu ligu.
Ako je zimski prelazni rok bio ispod prosjeka, kako to da smo na polusezoni imali +3 a vec sada +18 bodova sa ispodprosjecim pojacanjima? Cuo sam da ce sva ta “ispodprosjecna” pojacanja ostati i iduce sezone u PL u rosteru. Sad je pitanje da li smatras da su ta pojacanja ipak dobra i da imaju odjredjeni kvalitet za PL ili da Bojan Regoje sa svojim strucnim stabom nema pojma?
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Guest.1945 je napisao/la: 02 lip 2026, 00:24 Ne znam koji se k.urac brisu postovi i kakav je to nacin.Lagano cu odsetati sa foruma ako gospoda hoce da se pise samo sto oni zele.
Taj dan ću ko Bajram slavit. Koliko nas samo sramotiš na onom tamo forumu nemaš pojma.
Odgovori