Ja sam više da nam GAK posudi neke igrače koji bi nam valjali u našoj ligi..
NK Čelik
-
carsija072
Re: NK Čelik
Ludilooooo
je zarobiloooo
Zaboravljamo da klub imas SAMO 1100 clanova otprilike. U posljednjih par mjeseci sigurno je 5000 ljudi aktivno pratilo Celik. Popularnost je narasla, ali kako je narasla tako ce i pasti, ali moramo iskoristiti momentum da dobijemo jos vise clanova i da ljudi koji su se zapalili za Celik u posljednje vrijeme ostanu zapaljeni, a ne da se ispusu nakon 2-3 utakmice kao i inace.
Nisam pobornik da se dizu cijene. Mislim meni nije problem, ali znam dosta ljudi koji su se vec zalili na povecanje prosle zime. Klub treba ici u pravcu da veze jos vise ljudi, ali da ih bas veze i zaludi u narednih 3-4 mjeseca da se ne mogu odvojiti od kluba, a onda dizanje cijena nikome nije problem.
Mislim da ni s financijskog aspekta nece praviti probleme prvu polusezonu cijene 10-8-6 ili 15-10-6. Barem se nadam...
Nisam pobornik da se dizu cijene. Mislim meni nije problem, ali znam dosta ljudi koji su se vec zalili na povecanje prosle zime. Klub treba ici u pravcu da veze jos vise ljudi, ali da ih bas veze i zaludi u narednih 3-4 mjeseca da se ne mogu odvojiti od kluba, a onda dizanje cijena nikome nije problem.
Mislim da ni s financijskog aspekta nece praviti probleme prvu polusezonu cijene 10-8-6 ili 15-10-6. Barem se nadam...
-
RealMadrid
Rođendan kluba je za 15 dana 
Cijena je realna. Ne treba dirati. U skladu sa prvacima i osvajačima kupa države Borca i Zrinjskog. Da ne bi bilo za 4 kola ko u Sarajevu besplatan ulaz skoro svima i 30% jeftinije ulaznice, vraćaj sve jer ih se nije moglo sabrati barem 2000.Zamorano je napisao/la: ↑01 lip 2026, 15:28Cini mi se da je malo nerealno da cijena ulaznica bude ista od 10km. Jer nelogicno je da bude cijena ista i za PL i FL.Truhlo je napisao/la: ↑01 lip 2026, 12:28 1000 sezonskih (uključujući i djecu) u prosjeku po 50KM = 50 000KM plus 9 domaćih utakmica na jesen u prvenstvu u prosjeku po 50 000KM = 500 000KM ulaznice.
Mislim da je 50k prosjek od ulaznica ostvariv, Sarajevo, Željo po 75k, Borac, Zrinjski, Velež po 50k, Radnik, Sloga, Široki i ko već ulazi iz prve lige RS po 25k. Eto glat 400k od oka![]()
Valjda smo i pirotehniku izrokali, neće prolaziti ovo u PL, ako ostane na istom nivou, svaka utakmica po 10k kazne.
Mislim da ce ulaznice za sve tribine ici + 2 km na ove dosadasnje cijene ulaznica!
Tek smo podigli na 10 KM i neka se malo raja navikne, ne treba biti bezobrazan. Nije tebi i meni problem ali jest mnogima..
Nama 1 KM- 2KM gore kao klubu ništa ne znaci a potrebna nam je što veća brojnost i podrška sa tribina radi borbe koja nam predstoji jer nema ništa teže naviknuti se na prelazak u rang više što svi znamo iz iskustva. Plus sada imas otprilike sa kupom 20 domaćih utakmica x 10 KM = 200 KM za ulaz a u ovoj ligi 13 + kup jedno kolo, dva.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Guest.1945
Ulaznice moraš korigovati jer nema smislila drzati istu cijenu radi bruku stvari, a brate jel ti isto da ti dođe Željo,Borac..i Stupčanica i ostale livade.Kada praktikuju bogatiji klubovi od nas to, onda sto nebi i mi ali u tom slucaju stvarno razmisliti i otvoriti u PL sjever kada nema gostujucih,a gostujuce ces imati samo Sarajevo,Željo,Borac,Velež i tu staviti cijenu kao danas juga ili istoka, a vamo dignuti za dvije istok i zapad i tako malo da se ugodi svima.Ako nemaš para ne kupuješ mećku nego sjedas u golfa, tako i ovde puno ti za zapad i istok idi na sjever.Ima dosta ljudi a pogotovo penzionera kojima je to puno jer nisu u mogucnosti nažalost.Baš sam jedne prilike pričao tako sa jednim dedom,njemu kaze 10 KM bude 5 dana a nije da nebi volio biti, dok je mogao na jug isao je a i na sjever.I posto ce biti cijena dignuta i veci apetiti uvesti Drink&Food na istoku kao sto je na zapadu.
Sto se mene tice, neka se sjever otvori kada zapad i istok 3 utakmice zaredom budu puni. Neka dokaze publika da mu treba sjever.
Ali svakako dizati u narednom periodu i clanstvo i fanshop na jos jedan level jer sigurno moze. Dodati jos jedan stand na zapadu i jedan na istoku pa cak i nesto na jugu ako se moze iskombinovati.
Ali svakako dizati u narednom periodu i clanstvo i fanshop na jos jedan level jer sigurno moze. Dodati jos jedan stand na zapadu i jedan na istoku pa cak i nesto na jugu ako se moze iskombinovati.
-
Guest.1945
Ne otvaras da dokazuje nego da svako ima mogucnost doci na utakmicu.Ko je navikao na zapad i istok taj ce dolaziti i da 20 KM stavis, a u drugu ruku nece moci biti otvoren sjever tokom cijele sezone.Ne volim ovo govoriti ali ja sam par puta kupovao karte komsijama koji nemaju primanja neka, a vole Celik i daju zadnju marku za kartu.Rz88 je napisao/la: ↑01 lip 2026, 17:12 Sto se mene tice, neka se sjever otvori kada zapad i istok 3 utakmice zaredom budu puni. Neka dokaze publika da mu treba sjever.
Sjever se moze zaboraviti. Sarajevo, Zeljo, Velez, Zrinjski, Borac Široki, pa i ovi iz Doboja, mogu ti se najaviti da ce imati gostujuce navijace.. Mozda jedino iz Bijeljine da niko ne dodje. A cisto sumnjam da ce se ici na opciju da im se da jedan sektor ( ovim manjim grupama), vec ce ici na opciju cijele tribine zbog lakseg obezbjedjenja. Vidjecemo da li ima postotak koliko se minimalno mora ostaviti njima, pa se mozda prema tome ravnati.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ali zasto onda zelis povecati cijenu? Pa samo ce vise biti takvih i onih koji ce zbog nekog svog inata ne doci jer ne zeli dati 2 3 KM vise.Guest.1945 je napisao/la: ↑01 lip 2026, 17:30Ne otvaras da dokazuje nego da svako ima mogucnost doci na utakmicu.Ko je navikao na zapad i istok taj ce dolaziti i da 20 KM stavis, a u drugu ruku nece moci biti otvoren sjever tokom cijele sezone.Ne volim ovo govoriti ali ja sam par puta kupovao karte komsijama koji nemaju primanja neka, a vole Celik i daju zadnju marku za kartu.Rz88 je napisao/la: ↑01 lip 2026, 17:12 Sto se mene tice, neka se sjever otvori kada zapad i istok 3 utakmice zaredom budu puni. Neka dokaze publika da mu treba sjever.
Sjever ima jedino smisla otvarati ako je ostatak stadiona redovno pun, a ne da bi karte bile pristupacnije.
Ista je cijena kao i 2018/19 koliko se sjecam.
-
RubikovaKocka
Sa sjeverom je gotovo, sjever je za goste.
Cijene karata prvu godinu da ostanu iste, pa tek sljedece zavisno od situacije rezultata i ostalog eventualno dignuti.
Bitno je uraditi jak marketing pred pocetak za sezonske karte s nekim lijepim snizenjem za clanove kluba i tu pokusati oboriti sve rekorde.
Cijene karata prvu godinu da ostanu iste, pa tek sljedece zavisno od situacije rezultata i ostalog eventualno dignuti.
Bitno je uraditi jak marketing pred pocetak za sezonske karte s nekim lijepim snizenjem za clanove kluba i tu pokusati oboriti sve rekorde.
Ja bi stavio jug i sjever da su 12 KM a sa clanskim imas 50% ( na jug se samo i moze uci s clanskim ) al poenta ovog podizanja bi bilo cisto radi gostujucih navijaca, jer i tu ces moc zaradit lijepe pare a neces morat dizat kartu 3 dana prije pocetka utakmice, nego lijepo gospodski karta je 12 marka za sve i to je to.Avenija je napisao/la: ↑01 lip 2026, 16:34Cijena je realna. Ne treba dirati. U skladu sa prvacima i osvajačima kupa države Borca i Zrinjskog. Da ne bi bilo za 4 kola ko u Sarajevu besplatan ulaz skoro svima i 30% jeftinije ulaznice, vraćaj sve jer ih se nije moglo sabrati barem 2000.Zamorano je napisao/la: ↑01 lip 2026, 15:28Cini mi se da je malo nerealno da cijena ulaznica bude ista od 10km. Jer nelogicno je da bude cijena ista i za PL i FL.Truhlo je napisao/la: ↑01 lip 2026, 12:28 1000 sezonskih (uključujući i djecu) u prosjeku po 50KM = 50 000KM plus 9 domaćih utakmica na jesen u prvenstvu u prosjeku po 50 000KM = 500 000KM ulaznice.
Mislim da je 50k prosjek od ulaznica ostvariv, Sarajevo, Željo po 75k, Borac, Zrinjski, Velež po 50k, Radnik, Sloga, Široki i ko već ulazi iz prve lige RS po 25k. Eto glat 400k od oka![]()
Valjda smo i pirotehniku izrokali, neće prolaziti ovo u PL, ako ostane na istom nivou, svaka utakmica po 10k kazne.
Mislim da ce ulaznice za sve tribine ici + 2 km na ove dosadasnje cijene ulaznica!
Tek smo podigli na 10 KM i neka se malo raja navikne, ne treba biti bezobrazan. Nije tebi i meni problem ali jest mnogima..
Nama 1 KM- 2KM gore kao klubu ništa ne znaci a potrebna nam je što veća brojnost i podrška sa tribina radi borbe koja nam predstoji jer nema ništa teže naviknuti se na prelazak u rang više što svi znamo iz iskustva. Plus sada imas otprilike sa kupom 20 domaćih utakmica x 10 KM = 200 KM za ulaz a u ovoj ligi 13 + kup jedno kolo, dva.
Dize se prasina
-
Luis Nazario da Lima
Slazem se brate s tobom 300%, i rekao sam da nam trebaju pojacanja. A ovo za igru sam mislio u trenutnoj formi u kojoj su igraci.phillies je napisao/la: ↑01 lip 2026, 10:10 @Ronaldo orginal
Druze, cijenim tvoje misljenje, ali tesko je na osnovu ovakve utakmice donositi ikakav sud. Prije svega Igman nije ni blizu kvalitet ekipa koje nas ocekuju u slijedecoj sezoni. Dalje i takav Igman nije imao nekih motiva da pruzi bolje od onog sto je pruzio, jer je i njima fakticki ovo bila utakmica bez znacaja i koja se mora odigrati.
Meni licno su utakmice protiv Stupcanice bolji pokazatelj sta nas ocekuje. Prije svega, Stupcanica je ovu sezonu trebala igrati u PL, nama su bili jedini konkurent za prvaka ove godine, a i igrali smo utakmice kad se borilo za bodove i jos uvijek "lomilo" prvenstvo. Na Bilinom smo ih dobili 2:1 i imali smo dosta sansi, ali i oni su bili u igri cijelo vrijeme da izvuku remi.
U Olovu jedini poraz 3:1 ali i tu smo bili bara bara protivnik sa Stupcanicom.
Po meni zakljucak je da u ovoj ekipi ima materijala i kvaliteta za PL, ali da cemo se morati pojacati, prosiriti roster jer nece Sivac npr moci 18 kola vuci dva zuta a da ne dobije treci. Trosenje igraca bice vece (zbog viseg intenziteta igre, te zbog duzine prvenstva) pa samim tim moramo imati dovoljno kvalitetne zamjene... I naravno sama postavka ekipe bice defanzivnija nego sto je to bio slucaj ove sezone,te cemo svoje sanse traziti u kontranapadima. Svake sedmice nas ocekuje utakmica kao ona protiv Sarajeva u Kupu, koju smo odigrali odlicno, ali za koju smo se pripremali skoro mjesec dana. Taj luksuz vise necemo imati.
Posla ima, ali i relativno dovoljno vremena da se roster "skocka" i da u augustu krene novo ludilo!
PS. Kad ce taj milion od Grada?Hoce li i on u ratama davati kao i kanton, il ce bit gospodin
?
Nebitan je Igman, ali i taj Igman si svojom igrom sveo da ne mogu nista a realno imaju neke znalce koji bi iskoristili svaku gresku.
Previse sebe nekad sputavamo jer kao protivnik nije po mjeri i nije nista napravio, nije zato sto mu nisi dao svojom igrom, ili si mu dao, svejedno.
Eto uzet cemo i Stupcanicu, mi smo tempirali formu za kraj sezone ocekujuci da ce bit rutavo, s njima smo igrali u Olovu i trebali ih po sansama dobit il barem nerjeseno, a danas ti garantujem laganu pobjedu 2-0 protiv njih....realno sad nam igraci lete majke mi....ispravite me ako nije tako.
King na pocetku nije mogao primiti loptu, sad preskace igrace....Sijamija isto, Šero da ne pricam, jucer topina.
I opet kazem, treba 6-8 igraca sigurno, slazem se ne moze jedan igrac 10 kola sa 2 zuta, pogotovo sa onim sudjenjem al o tom po tom, sad u ovoj formi, ekipa je topcina, ja sam pozitivno iznenađen...Camdzic ocigledno radi top posao.
- BatistutA19
Ma Sijever zaboravite skoro svi imaju navijacke organizirane skupine Sarajevo,Zeljeznicar,Velez,Zrinjski,Borac,Siroki,Sloga,Radnik,e sad ovo ko ce jos uci iz RS ne znam ali ovi svi ce Sjever dobit cijeli bilo ih 50 iz Doboja ili 1500 iz Sarajeva.
Za cijene ne znam ,ja mislim akobogda sezonsku kupit i to je to ali ne bi ja cijene nesto puno mijenjo a to nesto glupirat se 15 ili 20 Zapad ne ravnajte se po.sebi nego realno treba pogledat sve od obicnog ucenika,studenta,radnika,penzionera a ne samo sebe gledat.I ja cu rec odoh na utakmicu ne moram jedan obrok jest ali neko ce rec hej vise volim nesto popit pojest i uz tv gledat utakmicu
Uvijek su neki ovdje nerealni ili polete puno gore ili im sve crno nista ne valja za sve imaju mane ,nikakve sredine realnosti.
Uzivajte odmorite proslavite sad ce i reprezentacija i svijesko prvenstvo uzivat ovo ljeto nije moglo bolje Celik prvak 1 lige
i vratio se nakon 6 godina a BiH na svjetskom.prvenstvu
..Upravu pustit da prvo odrade licencu ,pa lagano sklapat ekipu,pripremat sezonske i sve sto je potrebno za Wwin ligu BiH a mislim.da su oni spremni i da sve imaju spremno jer sigurno ne bi se ulazilo i srljalo.
Svaki napad na ulazak od Kantona,2 lige,1 lige je odabran pravi tajming i iskoristen maximalno

Za cijene ne znam ,ja mislim akobogda sezonsku kupit i to je to ali ne bi ja cijene nesto puno mijenjo a to nesto glupirat se 15 ili 20 Zapad ne ravnajte se po.sebi nego realno treba pogledat sve od obicnog ucenika,studenta,radnika,penzionera a ne samo sebe gledat.I ja cu rec odoh na utakmicu ne moram jedan obrok jest ali neko ce rec hej vise volim nesto popit pojest i uz tv gledat utakmicu
Uvijek su neki ovdje nerealni ili polete puno gore ili im sve crno nista ne valja za sve imaju mane ,nikakve sredine realnosti.
Uzivajte odmorite proslavite sad ce i reprezentacija i svijesko prvenstvo uzivat ovo ljeto nije moglo bolje Celik prvak 1 lige
Svaki napad na ulazak od Kantona,2 lige,1 lige je odabran pravi tajming i iskoristen maximalno
-
Sabani_Nonda
Ja sa sinom krenuo na utakmicu i sretnemo nekog čovjeka cca 60-65 godina. I krenu priču kako je sramota sto se naplaćuje djeci. Kažem ja njemu pa kako misliš da se Plate igrači, uprava, porezi, sudije Itd. Kod nas bi narod da Čelik bude šampion a da su karte đaba, još da se ogrebeš nešto na tekmi. Nije to samo u fudbalu, sve bi kod nas raja đaba, da ima platu na birou, đaba stan, zdravstvo, školovanje Itd. Sve ovo pišem da se uračuna nas mentalitet. Po meni uprava mora komunicirati sa navijačima kako je to nas klub, da financiramo svoj kluba a ne tamo nečiji, od političara i šta ja znam kao nekog otuđenog centra. Mislim da je zo jedino rješenje i da će onda raja lakše platiti.
Nipošto ne dirati trenutne cijene ulaznica, navijači će kroz ulaznice, sezonske i članstvo u PL upumpati milion KM sa trenutnim cijenama, dizanjem za 2KM bi se dobio samo kontraefekat, a to nam ne treba.
Klub se mora okrenuti drugim prihodima, odnosno sponzorima, nekad smo kukali u drugoj ligi centar, kako sponzori donose više novca od navijača, a sada mislim da je vrijeme da se i oni odrade. Iz budžeta se povuklo 2 miliona KM, milion KM od navijača, vrijeme je da se sva energija usmjeri na sponzore.
Klub se mora okrenuti drugim prihodima, odnosno sponzorima, nekad smo kukali u drugoj ligi centar, kako sponzori donose više novca od navijača, a sada mislim da je vrijeme da se i oni odrade. Iz budžeta se povuklo 2 miliona KM, milion KM od navijača, vrijeme je da se sva energija usmjeri na sponzore.