NK Čelik
Re: NK Čelik
Upozoravajte ljude do sebe, posebno na zapadu, pojma nemate koji trud se uložio. A koreografija izgleda brutalno, pizda ko ostane kuci.
-
RubikovaKocka
+1
Bas to. Mi koji smo iole u ovome i upoznati treba ljudima govoriti i reci kako da se ponasaju i sta da rade, bar ove oko nas.
Strah me rutonja više nego nastupa u Premijer ligi. 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Poslije svake utakmice slika i snimaka na sve strane, stvarno nema potrebe snimati sa svojim mobitelom.
-
Guest.1945
Fino zamoliti da se ne vade telefoni dok traje koreografija.To ispisati na LED displeju
Nista moliti,povest mog komsiju Mahmuta s motornom pilom i samo objasniti covjeku ko ne drzi najlon il zastavicu a drzi mobitel sjeci ruku iz ramena
Hoce Mahmutaga poslusat uvijek
Hoce Mahmutaga poslusat uvijek
Ljudi ludnica je u fan shopu
Znaci kupuje se masovno
Znaci kupuje se masovno
-
Sabani_Nonda
-
Luis Nazario da Lima
Neki su mi se smijali ovdje kad sam rekao valjao bi bus pa se provozati po gradu, kaze nismo Real Madrid cc
Eto ipak jesmo Real Madrid
Mi sa tekme malo špalir napraviti za bus, nece bit raje na Odmutu i dr mahalama, pa makar ispostovat od Bosanke do Kamberovica.
Sreca pa nam je svejedno za rezultat, pa se moze opusteno sve ispratiti....valjalo bi za posjetu da treba rezultat al neka i ovako.
Kakva proslava, ludilo

Eto ipak jesmo Real Madrid
Mi sa tekme malo špalir napraviti za bus, nece bit raje na Odmutu i dr mahalama, pa makar ispostovat od Bosanke do Kamberovica.
Sreca pa nam je svejedno za rezultat, pa se moze opusteno sve ispratiti....valjalo bi za posjetu da treba rezultat al neka i ovako.
Kakva proslava, ludilo
Gospodin Pavic Boris jedan je od nas! Svaka mu cast, dosao i ispostovao.
Ne znam je li do vrućine ali za sad slabo raje na stadionu...koreografija beton

-
Guest.1945
Još da preuzmemo taj fanshop i da se na vrijeme narudzbe prave i omoguci online kupovina.A sto je najvaznije svaka marka klubu da ide.
Zapad se puni odlično za sad,40 minuta do utakmice, istok slabiji za sad al ne sumnjam da će bit sve puno osim sjevera.
Evo nas tu smo
Evo nas tu smo
c'mon likČe
-
Guest.1945