A sad, spektakl.
NK Čelik
- Allgunsblazing
Re: NK Čelik
Koliko analiza igraca nakon jedne nebitne utakmice, osim za zaraditi novac. Svi ovi igraci s razlogom igraju ovaj rang pa i Amoah. Neki imaju potencijal da mogu mozda biti i u visem rangu, ali je do njih da li ce se spremiti dovoljno da to i urade.
A sad, spektakl.
A sad, spektakl.
Treba sto prije ulaznice pustiti ide bajram tu noc ce grad prepun bit tu se mora na max odraditi sve.
-
RealMadrid
Hoce li biti kakve majice u prodaji za proslavu, npr. "Evo nas tu smo" 
Još jednom ću ponoviti na temi poziv Robijaša.
Znaci svaki navijač, simpatizer, Čelikovac..da se uključi ali potrebno je da od danas i klub i svi krenu sa aktivnostima pa da svi mi to guramo ko kako može. Brzo će proletiti 6 dana pogotovo zbog vjerskih praznika, utakmica itd što slijedi prije nas tokom sedmice.
Ljudi misle lagano je napuniti Bilino polje krcato. To je 14 000 ljudi. Ogromna je to brojka, ogroman je to stadion za BiH uslove bilo komei valja što se u narodu kaže dobro guzicu oznojiti da ga napunimo.
Meni lično puno Bilino polje i huk znaci mnogo i nema boljeg osjećaja, u rangu veće pobjede mi je puno Bilino. Zato jedva čekam.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- R0b
- 12. igrač
RealMadrid je napisao/la: ↑25 svi 2026, 11:01 Hoce li biti kakve majice u prodaji za proslavu, npr. "Evo nas tu smo"![]()
Ovako bi ja volio nešto!

Biće neke majice ove sedmice u Fan Shopu, tako su mi rekli momci koji rade tamo prošle sedmice, sad kad dolaze ne znam tačno, treba otići provjeriti
Samo neka kapa lova. Sretno rođeni prošli u grupe ako Bog daPred mostarskim klubom je zanimljiv ljetni period, u kojem će se slagati ekipa za novu sezonu i evropske nastupe.
Odlazak Klemena Šturma predstavlja jednu od prvih kadrovskih promjena, dok će nastupi na Bilinom polju biti posebna priča za navijače Veleža i cijeli klub.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
-
prisonbreak
Postali su mi mnogo dragi, jedini klub iz PL koji nas je ispostovao.Avenija je napisao/la: ↑25 svi 2026, 13:38Samo neka kapa lova. Sretno rođeni prošli u grupe ako Bog daPred mostarskim klubom je zanimljiv ljetni period, u kojem će se slagati ekipa za novu sezonu i evropske nastupe.
Odlazak Klemena Šturma predstavlja jednu od prvih kadrovskih promjena, dok će nastupi na Bilinom polju biti posebna priča za navijače Veleža i cijeli klub.![]()
Para na paru, uš na FukaruAvenija je napisao/la: ↑25 svi 2026, 13:38Samo neka kapa lova. Sretno rođeni prošli u grupe ako Bog daPred mostarskim klubom je zanimljiv ljetni period, u kojem će se slagati ekipa za novu sezonu i evropske nastupe.
Odlazak Klemena Šturma predstavlja jednu od prvih kadrovskih promjena, dok će nastupi na Bilinom polju biti posebna priča za navijače Veleža i cijeli klub.![]()
Kad nam je za zivota trebalo, otisli na grbavicisamocelik je napisao/la: ↑25 svi 2026, 14:54Para na paru, uš na FukaruAvenija je napisao/la: ↑25 svi 2026, 13:38Samo neka kapa lova. Sretno rođeni prošli u grupe ako Bog daPred mostarskim klubom je zanimljiv ljetni period, u kojem će se slagati ekipa za novu sezonu i evropske nastupe.
![]()
Ako se krene rusenje stadiona, gdje ce na godinu ovi timovi igrati europu?
Sa ŽeljezničMarom i manijacima su na vi,nije bila želja ni navijača ni igrača...Skojevac Nikšić im sugerisao...Ne treba zaboraviti ni prijateljski tekmu u Zenici kad ih je vodio Osim... Bujrum
Nikad Veležu ne zaboraviti onaj prijateljski tretman kad smo na koljenima bili, naredne sezone igrat ćemo međusobne duele, nadam se da ćemo povesti svi računa, da ne padaju tu teške riječi ni na tribinama, ni po forumima, društvenim mrežama. Ja taj klub gledam drugim očima od tad, naši prijatelji, da njihova evropska priča potraje što duže na Bilinom.
Nedjelja -> LUDILO
Nedjelja -> LUDILO
Mrzim gorki i želješčar 
Tako je Truhlo,Truhlo je napisao/la: ↑25 svi 2026, 17:12 Nikad Veležu ne zaboraviti onaj prijateljski tretman kad smo na koljenima bili, naredne sezone igrat ćemo međusobne duele, nadam se da ćemo povesti svi računa, da ne padaju tu teške riječi ni na tribinama, ni po forumima, društvenim mrežama. Ja taj klub gledam drugim očima od tad, naši prijatelji, da njihova evropska priča potraje što duže na Bilinom.
Nedjelja -> LUDILO![]()