NK Čelik

Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.

Da li u zadnja tri kola perspektivni juniori trebaju dobiti šansu ?

Anketa je završila: 20 svi 2026, 18:18.

DA
9
26%
NE
0
Nema glasova.
DA, određeni dio minutaže.
21
62%
Sa najjačim sastavom, rezultat je bitan zbog proslave prvog mjesta i posjete na stadionu.
4
12%

Ukupno glasova: 34

Brotherze
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Brotherze »

Avenija je napisao/la: 21 svi 2026, 12:51
Rob88 je napisao/la: 21 svi 2026, 12:27 Treba ovo treba ono ta prica je smorila ako sad nece da dodu ljudi ne moraju nikad . Jel to neke posebne najave trebaju za sampiona. Mi da igramo s barcelon trebala bi neka kampanja da se jel napuni stadion? Svi znaju za ove dvije utakmice i tjt
Jučer si pozivao druge stvari :shock:
Rob88 je napisao/la: 19 svi 2026, 08:19
Sta je ovo oprt neko mrtvilo hajde malo da se krene praviti atmosfera imam osjecaj nekako kao usli smo tjt ne treeba vise nista. Strah me katastrofalne posjete protiv radnika i igamana ako ovako ostane a poznavajuci zenicu lako se to moze desit.
Hahaha gdje ga nadje.

Naravno da bi svi voljeli pun stadion al tesko da bude, posebno jer ni protivnici nisu nesto atraktivni.
I ovo sto smo postigli do sad je oborilo sve rekorde i mozemo bit ponosni.
Bufon

Post Postao/la Bufon »

Sanjao sam prva utakmica protiv Veleža u Mostaru :)
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Na Bilino polje kao gosti pozvani su svi klubovi iz Kantonalne lige ZDK i Druge lige FBiH, što potvrđuje da Uprava kluba vodi računa o odnosima sa sportskim kolektivima i zajednicom, ali i da Čelik želi graditi jedinstvo i jačati fudbalsku priču u cijeloj regiji.
:like:
Odgovori