Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Rob88 je napisao/la: ↑21 svi 2026, 12:27
Treba ovo treba ono ta prica je smorila ako sad nece da dodu ljudi ne moraju nikad . Jel to neke posebne najave trebaju za sampiona. Mi da igramo s barcelon trebala bi neka kampanja da se jel napuni stadion? Svi znaju za ove dvije utakmice i tjt
Jučer si pozivao druge stvari
Rob88 je napisao/la: ↑19 svi 2026, 08:19 Sta je ovo oprt neko mrtvilo hajde malo da se krene praviti atmosfera imam osjecaj nekako kao usli smo tjt ne treeba vise nista. Strah me katastrofalne posjete protiv radnika i igamana ako ovako ostane a poznavajuci zenicu lako se to moze desit.
Hahaha gdje ga nadje.
Naravno da bi svi voljeli pun stadion al tesko da bude, posebno jer ni protivnici nisu nesto atraktivni.
I ovo sto smo postigli do sad je oborilo sve rekorde i mozemo bit ponosni.
Na Bilino polje kao gosti pozvani su svi klubovi iz Kantonalne lige ZDK i Druge lige FBiH, što potvrđuje da Uprava kluba vodi računa o odnosima sa sportskim kolektivima i zajednicom, ali i da Čelik želi graditi jedinstvo i jačati fudbalsku priču u cijeloj regiji.